Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. FB_IMG_1703602885402.jpg

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже одні порохоботи мені доказували, що Клоломойшу випустять, знімуть з нього арешт, але ще сидить.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ті ж самі порохоботи колись стверджували, що Медведчуку повернуть його телевізійні канали та мережу заправок, а також заплатять Медведчуку компенсацію за нанесені йому "збитки".

Тепер же ті самі порохоботи абсолютно впевнені, що Порошенка не посадять, а навпаки - він стане знову Президентом.
    Смішні вони, ті порохоботи.

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нинішня наша держава міцніша, чим за часів Мазепи :uanew:
    брехуни її ще не розвалили...

хоча дуже стараються :acute:

• Подобається Подобається x 1
  6. Чотири роки тому я за пів секунди встигла ковтнути шампанське під привітання Порошенко, схопити пульт та перемкнути канали, аби не бачити путіна в шкурі клоуна на фоні пустоти - ані прапора України, ані герба... істота ні звідки - хто я? Де я? ((

То був рекорд надсвітової швидкості!

Вже було ясно, що це початок кінця мирного життя... вже зайшли в парламент слуги, вже почали відводити війська з відвойованих територій, вже валялася на смітнику запльована Конституція... самокати в ОП, Мендель в домашньому халаті в кабінеті зелі, вже "янелох" хамить нашим захисникам...

Але нас все ще 40 мільйонів і ще попереду найстрашніше....

Чому неможна повернути історію назад?

FB_IMG_1703649235410.jpg
    Ірина Рогоза

7. mypucm

- Куме, нині пшениця вже не та... :not_i:
    От у дитинстві бувало забіжиш у поле - і сховаєшся з головою... а зараз - тільки по коліно :not_i:

8. mypucm

може перейти на здоровий спосіб життя ? :mda:

9. Lanktocha

В історії нема "якби".

10. Зараз багато людей лізуть зі всілякими розумними поясненнями, за якими ховають нарратив - виправдання свого вибору в 2019. Більшість або носії російської ідеології (почекуни/агентура/боти/гебня), або інфіковані нею. Останні приходять з купою питань, навіть іноді системно (як по методичкам по яким їм промили мозок) задають питання які можуть здаватися логічними. За цими коментарями запит на те, щоб їх в чомусь переконали. Щоб їх вмовили. Щоб їм щось таке сказали, щоб їм не було страшно або соромно, або ще щось. Але вони чомусь вважають, що у відповідь на коментар їх обов’язково почнуть вмовляти та переконувати.

Так от дивіться в чому проблема - ніхто нікого переконувати не буде. Кожен робить або має зробити свій вибір. Сам.
    Я свій зробив в грудні 13 року. Потім на весні 14 року. І потім ще раз в 2019 і підтвердив його в лютому 2022. При чому в лютому 22 і з лютого 22, було і є важче за все.

Так от зараз такий час, що всіх хто визначився і зробив свій вибір, цікавлять тільки ті, хто зробив подібний вибір. Ті хто зробив інший вибір, на них просто начхати. Просто до них нема діла. Так, можливо, на емоціях або втомі щось в мережах ляпне зле та не приємне, але глобально на тих хто вибрав щось інше, просто похуй. Так похуй що аж соромно.
    Тому якщо ви не визначились, якщо у вас є сумніви, не чекайте що хтось в чомусь вас буде переконувати. Не будуть. Аж поки ви не визначитесь. Якщо це вибір той, що мені близький, я буду витрачати свій внутрішній ресурс. Якщо то вибір інший, та похуй мені. Так же як і тим хто зробив інший вибір, похуй на мене. Ніхто нікого не засуджує насправді. Людей які зробили інший вибір, просто гублять з виду. Просто викреслюють з життя.
    Зараз похуй. Є чітка лінія. Є біле або чорне. Є одна сторона і є інша. Якщо інша, повз вас просто пройдуть. Не подадуть руки. Не помітять. Просто забудуть. Час такий зараз. Важкий.
    Якщо сторона та що близька, тоді допоможуть, підтримають, нададуть допомогу. Але рішення приймає кожен сам.
    Зараз час такий. Історичний, без пафоса. Доленосний. Жорсткий та навіть жорстокий. Важкий. Тому все дуже і дуже просто.

11. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Перестаньте скиглити!
    Володимиру Олександровичу не було альтернативи (та й зараз немає).
    Зе! :uaflag::uanew::bandera:

12. MayorMayor

13. MayorMayor

А ось на марахвон, серіяльчики та Зелупу з кодлою Мінфін кошти має.

14. Останні приходять з купою питань, навіть іноді системно (як по методичкам по яким їм промили мозок) задають питання які можуть здаватися логічними. За цими коментарями запит на те, щоб їх в чомусь переконали. Щоб їх вмовили. Щоб їм щось таке сказали, щоб їм не було страшно або соромно, або ще щось. Але вони чомусь вважають, що у відповідь на коментар їх обов’язково почнуть вмовляти та переконувати.

Так от зараз такий час, що всіх хто визначився і зробив свій вибір, цікавлять тільки ті, хто зробив подібний вибір. Ті хто зробив інший вибір, на них просто начхати. Просто до них нема діла. Так, можливо, на емоціях або втомі щось в мережах ляпне зле та не приємне, але глобально на тих хто вибрав щось інше, просто похуй. Так похуй що аж соромно.

15. Good man

Good man Обычный человек

Знаю ещё одного безальтернативного Владимира. ;)

16. Lanktocha

Досить філософствувати! Як не "Євангеліє" від чорноволохів, то філософський трактат.

17. MayorMayor

Точно!Зелупоголові довбойоби добре сприймають лише короткі гасла та малюнки.

18. MayorMayor

Все, що треба знати про зелених довбойобів, яких спецвиловом наловили по смітниках, та копняками загнали до владних кабінетів:
    "Мінфін не знає, де брати гроші на мобілізацію, очікує пропозицій від Генштабу і Міноборони, – Марченко".
    "Залужний, де наші гроші?".
    Це лютий пиздець.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Виявляється на виготовлення серіалів вже після звільнення міністра хуячєчной Ткаченка було витрачено чверть мільярда гривень - і це під час призупинки міжнародної допомоги.

А може це марнотратство і є однією з причин відкладення фінансування України, бо на Заході не дивляться позітівний "єдиний", та на відміну від добрих українських телеглядачів чудово усвідомлюють як спускається в унітаз ресурс воюючої країни?

І якщо додати до цього сумнівне призначення членів Рахункової палати попри застереження послів ЄС , то картина незмінно прискорбна - у когось триває свято під час чуми.
    ..................
    У нас вже фортифікація збудована?
    Фронт дронами забезпечений? Ракети робимо?Десятки тисяч втративших все людей не потребують підтримки тощо?

Перефразовучі класіка - "Ідіть у сраку" зі своїми серіалами.

Valeriy Prozapas

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)