Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

раз хтось це купує - значить тікати не збирається,
    тобто загалом не все так погано...

тобто емігрують одиниці з особистих причин,

а не тому що 'все пропало'

2. Bombus

Bombus Well-Known Member

Вроді как вже шість років продає :)

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ага. І автошини шість років продає.

4. MayorMayor

То цеж добре.Виходить, я продам активи. Ви купити одну СТО не хочете?Гарне місце, 4 підйомника, розвальний стенд, стенд електрика-кондіціонерщика, обладнана зона очікування клієнтів, душова, санвузол, роздягальня для працівників. Відеоспостереження, опалення- газовий котел. Невелика автомийка самообслуговування, на 2 машиномісця. Усього 370 тисяч.

5. mypucm

я свій велосипед не люблю ремонтувати... а тут чужі машини :facepalm:
    та ще й в людному місці... треба все бігом :facepalm:

це якийсь... токсичний актив :facepalm:

6. MayorMayor

Я, чомусь, так і подумав, що буде якась фігня у відповідь, а не чесне: "У мене нема 370 тисяч долларів".Так що пост був провокативний.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Туристе, ти розмовляєш з неабияким бізнесменом)) Бо в Харкові автомашин як грязі. Зранку пробки, ввечері пробки. Щоб щось підкрутили в машині- треба чекати найкраще дні 4-5.Харків живе, люди повертаються.

8. mypucm

чому фігня? :scratch_one-s_head:
    я чесно написав, шо тема ремонту машин мене не цікавить :dntknw:

можу чесно написати, що в мене нема 370 тисяч доларів... готівкою... і в тебе нема...

тому що я не намагався їх заробити :cofee:

9. mypucm

його мабуть мучить, шо не може легально виїхати - бо немає 60 років...

а вплав через Дністер - несолідно якось...

і сердиться на Зеленського, і тих, хто за нього голосував...
    ----------------------
    тіпа не рашисти в усьому винні, а єрмак і зеленський...
    ----------------------
    треба мабуть мовчати, бо ще і я буду винний :scratch_one-s_head:

10. Відповідь на болюче питання, чи вплинули на путінське рішення про вторгнення українські внутрішньополітичні реалії, міститься в книзі Фердинанда Фойєра «Останній політик».
    Судячи зі слів директора ЦРУ Бернса, котрий останнім із американських високопосадовців зустрічався з Путіним, вона позитивна.
    Бернс цитує Путіна, чому той вважав ситуацію сприятливою для захоплення (conquer) України.
    1. Зеленський слабкий лідер.
    2. Його держава (думаю, мова про суспільство - К.В.) безнадійно розділена.
    3. Військова операція в Україні буде простою й швидкою.
    Думаю, пояснення вимагають лише два останні пункти. Висновок щодо «hopelessly divided polity” зроблений із результатів виборів 2019, коли частина суспільства вважала необхідним продовжувати протистояння з агресором, а більшість покладала провину за війну на власну владу й прагнула компромісу.
    Відтак, Україна після виборів 2019 пригальмувала розвиток своїх оборонних програм. Крім того, її керівництво, попри всі попередження й застереження, відмовлялося готуватися до вторгнення, що справді створювало в Путіна ілюзію про легку перемогу.
    Таким чином, можна зробити висновок, що велика війна не була неминучою. Такою її зробив мудрий вибір українського народу в 2019.
    П.С. Бернс і Путін, як відомо, проплачені порохоботи
    К.В.

• Баян Баян x 1
  11. MayorMayor

Дурнику, тобто, якщо би тема ремонту тебе сьогодні зацікавила, то ти би відразу купив СТО?))До сраці, цікавить це тебе, чи ні, якщо в тебе немає грошей.
    Так, готівкою в мене стільки немає. Вдома близько ста тисяч готівкою є.А ось на рахунках- є

12. MayorMayor

І знову ти серонув собі у штани. Я виїжджаю за кордон. Легально. І неодноразово. Живи тепер з цим.))

13. mypucm

що тоді тебе взагалі тримає в Україні :scratch_one-s_head:

невже патріотизм ? о_О

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От же, psiakrew! Раніше слід було думати...

15. mypucm

коли ти був молодим і бідним.. тобі було просто цікаво колупатися у двигуні... ти отримував задоволення від життя... від того, що от зараз шось там підкручу, і воно запрацює!!! це ж цікаво...

а зараз ти втратив отой драйв... став бухгалтером )))

немає значення, скільки нулів у тебе на рахунку... чи на кольорових папірцях у сейфі...

не радує... і шо ти з цим зробиш? ;)

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

... душа просит Mario.

17. MayorMayor

Вже нічого. Я писав, що зараз розпродаю активи. Паралельно люди займаються купівлею активів у Польщі. Все.

18. MayorMayor

Дурнику, усе добре у свій час. Мене радує, коли налагоджене підприємство працює, як годинник. Мене радує можливість покататися на лижах у липні, або поплавати у морі у січні.Мене радують онуки.Мене радують досягнення дітей.

19. Єрмак провів розмову з головою МЗС Угорщини і домовився про можливу зустріч Зеленського та Орбана.

Знаєте, чому у нас все валиться останнім часом?

Бо перемагають інститутіції, а не люди.

Хто мав би говорити з головою МЗС Угорщини? Кулеба. Не Єрмак. Хто мав би організовувати парламентську дипломатію в США? Стефанчук, не Єрмак.

У нас Єрмак усюди і все.

І, навіть, якщо це геній, який народився один раз на тисячоліття, він все одно не зможе все зробити. Просто не вистачить часу.

Це ключова проблема нашої влади. Ключова.

І через це у нас проблеми з США, з Європою, з Глобальним Півднем, з Азією.

Кулеба - міністр, який не може самостійно призначити послів. Залужний - главком, який не може призначити голів бригади. Стефанчук - спікер, який дозволи на відрядження підписує лише зі згоди Єрмака.

І так все.

Якщо не вирішимо цю проблему. Програєм.
    Олексій Гончаренко

20. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

В Україні посли призначаються Президентом України
    за поданням Міністра закордонних справ України!

Вам повинно бути сорономно не знати цього.

а де твій аватар? :)