Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Майори, не пиздите, извините за мой французский. Вы здесь постите вытянутое из кремлевских помоек и переведеное на мову гуглем? Я не знаю про время Пороха - там снаряды только взрывались, а сейчас мы производим снаряды и даже не с сегодня.:)))
    ЗЫ. Лучше мне не пишите ничего, я не хочу злиться из-за какого-то козла, ну правда. Если вам что-то интересно - узнавайте, и даже в инете найдете про снаряды. Уж снаряды-то точно производим и в 2023 году производили.
    И кое-что большее, чем снаряды.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. mypucm

якщо майори емігрують - хто ж буде працювати на СТО ? :facepalm:
    доведеться Вам ;)

4. mypucm

так і я таких синіх аватарів у дорослих не бачив :scratch_one-s_head:

5. mypucm

ну так це проблеми роботодавця... не всім же щастить знати українську

тут я солідарний із Порошенком - не знаю, і не хочу знати :dntknw:

6. mypucm

ну а ти тут причому ? :scratch_one-s_head:

гроші за продаж СТО швидко закінчаться... доведеться працювати офіціантом по 12 годин на день :download:

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

я вас зрозуміла, більше лаятись не буду.
    Але на СТО, як і на будівництві, в такий спосіб, мабуть, до таких доходить краще. Ви таке бачили: Україна досі не виготовляє снаряди? Відкіля він пише - з погріба, з танку, з-за поребрика?

8. mypucm

я не знаю, не хочу знати, і не хочу такі речі з іншими обговорювати!
    це військова таємниця!!!
    -------------------
    навіть вдома, зі знайомими намагаюся не обговорювати військові подробиці - шо куди летить, хто куди стріляє, та рухається

бо хтось комусь шось ляпне... вилізе в інтернет... люди усе обговорять...
    потім іскандери прилітають :sad:

9. mypucm

цікаво, як у вишах спілкуються з безтолковими студентами ? :scratch_one-s_head:

чи таких не буває ... всі по-своєму розумні :scratch_one-s_head:

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурнику, то ти всерйоз вважаєш, що у Польщі не можна купити готовий бізнес?Я тебе засмучу- можна. І як раз цим зараз люди займаються. Я не дарма писав, що житло є у дітей, і нічого про себе. Бо у мене ще нема. Спочатку я купую бізнес, потім купую у цьому місті житло. Усе просто, дурнику.

11. MayorMayor

Станом на 01.01.2020 р по ‎01.‎12.‎2023 на виробничих потужностях підприємств АТ «Українська оборонна промисловість» (це те що було державним "Укроборонпромом") не випущено жодного снаряду, чи міни для міномету. З приходом до влади Зеленського і К державне замовлення на виробництво снарядів було вилучено з бюджету держави і подальша діяльність єдиного українського виробника снарядів ствольної артилерії ДАХК "Артем" ("Укроборонпром") була заблокована судовим позовом від іншого державного підприємства - "Український центр "Безпека", яке знаходилось у підпорядкуванні Міністерства економічного розвитку та торгівлі.

12. MayorMayor

Дурнику, це тобі для інформації:

https://www.otodom.pl/pl/oferta/sta...C*MTcwMTc5MTIzMS4xLjEuMTcwMTc5MTMyNi42MC4wLjA.

13. mypucm

а гроші звідки ?

подумай ось про що:

- якщо у прифронтовому Харкові усе погано - це означає, що твій бізнес нічого не вартий... у тебе є нуль гривень ;)

- а якщо твій бізнес має хорошу вартість навіть зараз (на п'ятому році зеленої влади) - тоді значить, що твоє ниття безпідставне...
    ти активно заробляв гроші... при зеленій владі... під час війни... у прифронтовому Харкові... чи не так? ;)

14. MayorMayor

Дурнику, то ти вважаєш, що я нічого не відклав з доходів?-Це перше. Друге- так, зараз бізнес дечого вартий. Але одне але- попереду пиздець. Ось на чому я втрачаю- так це на продажу житла. Але з цим приходиться змиритися.

15. MayorMayor

Дивись, дурнику, щодо Харкова. І це не СТО, а шиномонтаж:

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodatsya-primschennya-shinomontazh-dyuchiy-bznes-IDSsCT3.html

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І ще одне проє@алі банкової.
    Президент Болгарії ветував угоду з Україною щодо безкоштовного постачання бронетехніки.
    Народні збори на засіданні 22 листопада ратифікували угоду між МВС Болгарії та Міністерством оборони України про надання Україні списаної бронетехніки.
    Як там секспослиця, досі проводить майстер класи?

Неук на неуку та неуком поганяє.

Я не розумію, чому таке наплювательське відношення до державних справ? Ну як так можна? У нас море хороших дипломатів, нехай себе проявлять! Навіщо пхати цю бабу? Бо вона з Кривого Рогу? Це не помилка, це ганьба!

17. MayorMayor

До зелуп не дійшло, що вміння гарно смоктати- замало для посади посла.

• Подобається Подобається x 1
  18. mypucm

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Десь так. Бо як інакше можна це оцінити? Або тупість, або на зло Україні.

20. MayorMayor

Я частину своїх станцій продав "трошки дорожче". Так і цей продавець- скине 2-3 тисячі, і продасть.

а де твій аватар? :)