Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Не Марина, а Марьяна. Благодаря Зеленскому, пятый человек в вопросе обороны страны.

2. Як Ліна гарно описала планктоша, кацалапого, булю, цигана і все решту зелену гидоту:

FB_IMG_1701496675135.jpg

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у чому ця бабуся компетентна ? :scratch_one-s_head:
    у скрипінні пером?

(як ви ловко причіпляєте до своїх... повідомлень... відомих осіб... тіпа і вона з вами згодна :acute:)

4. mypucm

який сюжет :facepalm:

5. І тебе вона теж мала на увазі, коли це написала

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупа взагалі компетентен тільки у грі прутнем на роялі. Але це не завадило лєммінгам вибрати його президентом.

7. mypucm

як вам це вдається ? :scratch_one-s_head:
    у такій короткій фразі - аж дві брехні :scratch_one-s_head:
    це прямо мистецтво
    :scratch_one-s_head:

1) вона не знає про моє існування,
    2) звідки знаєте, що вона мала на увазі?

8. mypucm

якийсь у тебе дивний словарний запас :scratch_one-s_head:
    наче пролетарій у якійсь ситуації... трохи почитав газету правда...

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Можна скільки завгодно тріпатись і що тільки не придумувати, прогнозований підсумок ще передбачали у 2019, що тепер, після бою махати кулаками?

• Тупо Тупо x 1
  10. У 2019-му Зеленський разом із руснею боровся з Порошенком, що призвело до повномасштабного вторгнення, сотень тисяч смертей і окупації територій.

У 2023-му Зеленський разом із руснею бореться із Залужним. До цього це призведе - спробуйте здогадатися самі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупо глаголиш, товаріщ.

Якщо не аналізувати вчорашні помилки, то граблі - твоя доля.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохоботи так не думали, основні конкуренти Тимошенко, Гриценко, а це технічний кандидат.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та що там вони можуть. Це звична праця тролів, які в двох-трьох сміттярках риються і сюди носять.Та і Ліна хто зна коли і про кого це писала, до речі підходить до Пороха набагато більше. Я за нього в 2014м голосувала, і мене ошукали - це точно, з Мінськами. А Зеленський показав себе дуже гідно - і як кризис-менеджер, і перед усім світом. Не йде на поступки ворогу, а Порох йшов - навіть бунти були, кидали гранати - це вже рибки-гупі-порошня забули.

Взагалі той факт, що Костенко є українською поетесою не значить, що вона в політиці бачить далі свого носа. Вже було, що через її недальновидні виступи за противсіх, мали Овоча.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  14. MayorMayor

Так вкраїнчики-довбойоби більш тупими виявилися. Он у Маріуполі 89% голосували за Зелупу, хотіли "паржать" і "хужє нє будєт". А потім цих "хужє нє будєт" москалі разом з уламками будинків на смітник вивезли. Тих, кому "повезло"- у братських траншеях закопали.

15. mypucm

якось так :)

16. MayorMayor

Буля, а скільки харківських дітей було вбито москалями за часів Порошенко?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Пропало кілька фраз.
    Допишу про Костенко. Я можу теж десь помилятись, але я нормально користуюсь логікою. Факти підтверджують інші факти - так працює логіка.

Майори, ви схибнулись? Ви свою тупу політичну хворобу довели до такого стану, що маніпулюєте загиблими у війні дітьми? Чи ви таке кацапське лайно, що відкрило накінець личко і звинувачує як і Скабєєва Зеленського в тому, що не капітулювали за три дні - тоді б діти були цілі?

18. А Зеленський показав себе дуже гідно на догоду хуйлу:
    17.8% території здав кацапам
    ~ 500 тисяч загинувших
    ~ 1000000 поранених, скалічених.
    8млн біженців по всьому світу, з яких 50 відсотків вже не повернеться в Україну.

Це ж наскільки треба бути йобнутим на голову і ненавидіти Україну, щоб вважати це досягненням

19. MayorMayor

Дурепо, це з вас лізе гівно капітуляції. А я ясно написав, що при "зраднику" Порошенко діти і десятки тисяч українців були живі. А ось при "ефективному" Зелупі- тисячі вбитих дітей. Чому так, Буля?

20. Good man

Good man Обычный человек

С какими лозунгами Зеленского за него проголосовал весь Юго-Восток? Ты же демонстрируешь хорошую память, а об этом упомянуть забыла. И у меня уверенность, что это ты сделала специально. Поэтому, прежде, чем обвинять других в плохой памяти, научись сначала быть честной сама с собой, не забывая неприятные факты.

а де твій аватар? :)