Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Київ це Вам не Білопілля...

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

-----------
    Непереливки депутатам та суддям при Зеленськом.Порох і сам жив, і іншим давав)). Тепер до Зеленського розганятють ненависть, неіснуючі рейтинги вкидують, а дзуськи. Більше 5 років вам дивитись в екран і копіювати заказуху).
    За цей час і Порох ваш відсидить. Не бійтеся, у нього камера буде комфортна)
    Відсидять і ті, скопом, хто готував наклепи та розхитував країну у війну.
    Деякі мабуть зплигнуть, як Яніна Соколова - щось вона на Пороха стала перти, чим мене дуже здивувала.
    Іншої теми як тема розбрату між двома З. у порохосекти не залишилось, але то вони тільки вважали, що це жирна тема, а насправді нічого нема. Проїхали і це.:)

Останнє редагування: 30 лис 2023
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз головне папочку Беню врятувати. Як гадаєте? Не можна кидати папочку, нє? Після того, як всі звинувачення НАБУ зняли з Бені, нам швидше дадуть зброю. Це був потужний крок в НАТО та ЄС !

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у вас є на нього новий компромат ?
    мерщій несіть у набу!

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чомусь згадав старий анекдот про Брєжнєва: "Ленін готує штурм Зимового палацу. Вчєра било рано, а завтра - поздно. Что дєлать? Хлопчик підказує - Надо сєгодня. Ленін "Как тєбя зовут?" - "Льоня".

Перш ніж планувати стратегічний наступ, Залужному слід було консультуватися з Безуглою. Краще за все - на ток-шоу в прямому ефірі в прайм-тайм.

6. medwedo berlogsoni

Саме тому Порошенко і не купує ударні дрони для ЗСУ, а лише буржуйки та колеса, ну, ще розвідувальні, щоб пляшки з водою скидати.
    Щоб у випадку чого - гайнути в Росію.

Бо в Європі його після війни візьмуть за же і відправлять за запитом українських правоохоронних огранів в Україну, а Росія зможе прихистити. У сватів на літній кухні перекантується.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) та ви шо? Марина не поїде) о_ОВ неї сумочки за мільйони, та і прикраси, і таке інше - це покинути? На кого?? Діти всі за кордоном прижилися.
    Краще чоловіка покинути, бо старий та ще питущий, як би це пом'якше сказати...короче, не гавкає тая собачка)

8. medwedo berlogsoni

А сьогодні, між іншим, Україна вперше святкує день Андрія Первозванного за новим стилем.
    З цієї нагоди продуктові магазини у нашому райцентрі продавали калиту. Я собі також купив. Ще гарячу, з власної пекарні магазину.
    Калита (ритуальна) — Вікіпедія (wikipedia.org)
    У нас цей день святкували трохи не так.
    Але в цілому - схоже.
    - Їду, їду калиту кусати.
    - А я буду по зубах кресати.
    - А я - кусьну.
    - А я - кресьну.
    - А я не боюсь, бо не засміюсь.

Якщо засміявся, то отримував по обличчю ганчіркою в сажі.

9. Мало того що тупий, але й брехло тупе з трьома компами, але знайти відкриту інфу не взмозі:

View: https://twitter.com/poroshenko/status/1729919574731076026?t=ClvwUPdhTpbgVWElB4cPEw&s=19

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, я тут знайшов лісника - учасника посадки мільярд дерев:))):

Мільйони доларів і євро у валізах, пакетах та сумках: ДБР затримало колишнього головного лісника Рівненщини (фото і відео) | Четверта влада (4vlada.com)

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а хто і за шо йому гроші заносив ?

вже всіх затримали?

:popcorm1:

12. Поділюсь з вами історією одного дня. Сьогоднішнього дня. Біля опівночі доба починається з мого повідомлення в месенджері дуже близькому снайперу, що машина (в замін спаленій) вже в Україні, але жоден фонд не може передати зараз на військовий квиток, тільки на військову частину (памʼятаючи застереження снайпера, що так не підходить, бо у в/ч авто зразу забирають на штаб), шукаю шляхи, як то зробити. Відповідь заганяє мене в сльози: "не спіши, сьогодні виходили і мій 2й номер підірвався, втратив ногу".
    Лягаю спати, заснути не можу.
    6.00 дзвенить будильник. Ледь злажу з ліжка. В телефоні 3 повідомлення: 1) допоможи з патронами, все вистріляли. 2) чи є можливість надіслати ще скидів? 3) Машина розламалась, чи можемо пригнати, розібрати, підварити та перебрати мотор.
    День буде насиченим, подумав я. І не помилився.
    8.00 тільки включив комп’ютер. Дзвонить Директор автосалонів і каже, що в нас СБУ прийшов на обшук. За 5 хв таке саме повідомлення з виробництва.
    В мене щелепа відпадає, бо 3 дні тому, і мене особисто і в директорів, і бухгалтерів, і на офісах вже були обшуки, забрали всі телефони, документи і печатки. Причина була ідіотична: "Ви виробили та продали котли (дешевше прайсу на 20:wacko:, а потім покупці накрутили 38% поки зробили з ними котельні". На питання, до чого тут ми – всі розводять руками і говорять, що вони тільки виконавці.
    Що цього разу ми зробили не так за ці 3 дні??? Шукали докази фінансування протиправної діяльності Шуфрича! Про якого ми тільки з новин знаємо. Зрозуміти чим керуються в службі, закидаючи причетність до Шуфрича - неможливо. Але під шумок перетрушують протягом 12 годин бізнес і всіх орендарів.
    За час війни на фронт пішло 45 людей, які в нас працюють, і на жаль частина ніколи не повернеться до нас. Інші 380 – щодня працюють для фронту. І сьогодні на їх очах ті, хто мав би боронити тил і ловити зрадників, колапсували їх роботу.
    Автобізнес, який щодня ремонтує волонтерсько-військові машини і від початку війни віддав на фронт десь 40 машин. Тепер все це паралізовано. "Шуфрич" працює на ворога навіть з-за ґрат?!

Загалом відбувається щось не те. Служба в нашому конкретному випадку точно не боронить безпеку держави. Сподіваюсь, що це не спроба під шумок "віджати" нерухомість і активи. І це в ті часи, поки вся Команда "вижимає" всі ресурси, щоб допомогти війську.

Маємо за 4 дні 7 обшуків з вилученням документів, печаток, майна і телефонів. Юристи працюють, співпрацюємо з адекватними в Службі, щоб вони якнайшвидше розібралися, що займаються не тим і не з тими.

А завтра стратегічна сесія: як не "загнутися" у 2024-му.

Сподіваюсь нам вистачить сили і натхнення перемогти ... і налагодити все в середині!
    https://m.facebook.com/story.php?st...Xq8YzYVL9mnuk2dhSzcTXk6Xkl&id=100002234826152

П.С.
    Росіянам просто треба почекати: внутрішні вороги з'їдять нас протягом року.

Останнє редагування: 1 гру 2023
  13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

А чому в розділ "Політгумор" не перепостили?
    Недопрацьовуєте...

14. Вибач, попандопуло, забув тебе спитати

15. А ви ще думаєте, що ви живете в демократичній країні? ...

20231201_161416.png 20231201_161437.png

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порошенко не всемогутній, щоб усе вирішив, хоч цей поступок, мяко кажучи, негарний, з однієї сторони, виїзд чоловіків за кордон під час війни обмежений, з іншого - легко пропускали через кордон "слуг".

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, ти довбойоб. Порошенко їхав у відрядження. Рішення про відрядження підписав голова Верховної Ради Стефанчук. Але заступник голови Корнієнко написав сам собі листа, та на основі цього листа рішення свого шефа відмінив. Бо рейтинг Зелупи, і все таке, а проблеми України- та біс з нею, тією Україною. Хоча- мені вже на все це насрати. Я невдовзі продам те майно, що залишилося, і буду з Польщі дивитися на вас-довбойобів, які стадом лемінгів біжать у прірву.

18. Колись в нас було притомне керівництво яке усвідомлювало рівень загроз держави. Колись. Колись країну готували до опору, розробляли "довгу руку" і БПЛА.
    А потім їбанута скотохудоба все знищила. Захотіла поржунькать.
    Як ржунькається підори? 20231201_200247.jpg 20231201_200128.jpg

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

02.03.04 .12.23 зйомки розсміши коміка..
    Будуть всі РЖАТЬ. .-ПО З ПРОГРАМИ ЗНІМАЮТЬгроші в $$виплачують ведучим

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Куратор правоохоронного блоку ОПУ (Генпрокуратура, Національна поліція, суди) Олег Татаров мешкає в котеджі, який має прямий стосунок до російських громадян, котрі, до того ж, стали власниками колишньої квартири Віктора Януковича на столичній Оболоні.

Тобто, елементи колективного януковича в команді Зеленського, попри широкомасштабну російську агресію.

Влада не очистилась від посадовців, які так чи інакше мають стосунок до розстрілу Небесної Сотні, зради, толерування російської агресії проти України.

а де твій аватар? :)