Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Буля, країна не може залежати від життя однієі людини. Навіть хрипатої та зі старанно підтримуваною майстрами з барбершопу "трохинебритістю". Мені дивно, що я повинен розказувати вам такі елементарні речі.

• Смішно Смішно x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) а хіба ця тема про бізнес? :scratch_one-s_head:

2) ну, приміром, у школі ти заявляєш вчителю фізики - ви Іван Петрович - невдаха, тому що самі не ремонтуєте свій автомобіль :)

3. MayorMayor

Якщо Іван Петрович, який усе життя проходив пішки, а про авто знає тільки, що там всередині щось гирчить, буде мене вчити ремонту автомобіля- то заявлю.

4. mypucm

а що поганого ходити пішки?
    хіба краще їздити з пивним животом? :scratch_one-s_head:

5. MayorMayor

Так це якраз якісь "петровичі"-зелебобіки ходять з пивними животами, та розказують про здорове життя.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А мені дивно таке слухати! Вам досаждає хрипатість, "трохинебритість" :))) я так і знала, що якась кліника в вашій неприязні до Зе є. Бо логіка тут безсила, тутечки потрібен лікар.
    І шо тепер, я питаю? Вам так заважає Зе з небритістю, що хотіли б поексперементувати - чи згине чи не згине Україна, як він зараз згине? А може принудять кого до перемов, і частини країни позбудемося, там ще ЗЕС - та теж нічого.
    Аби не ЗЕ з його "трохинебритістю".Мо вам ще лимончик до чаю???

Є люди прості, як вугол дома, а є як амеба...господи, з ким я розмовляю.

7. MayorMayor

Буля, ви такі йобнуті, що аж невдобно. Мені насрати на бритість чи лисість Зелупи. Це тільки у вас від нього струйний оргазм. Мене цікавлять дії цієї істоти. І боневтік к діям не відноситься. Бо мільйони не втекли, а сотні тисяч пішли воювати.

8. MayorMayor

І ще, щодо України- ні, вона не згине. Як не згине і у разі загибелі Єрмака чи Стефанчука. Це лише ви очікуєте.

9. Країна зараз переживає найстрашніше зубожіння.
    Розумове.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Є люди, які народилися, у 60-х роках. Виховувалися у 60-х. Навчалися у 70-х. Одружувалися та виходили заміж у 80-ті роки. Працювали в 80-90-ті роки, а багато хто працює і досі ...
    Вони змінювали світогляд у 90-ті. «Прозрівали» у 2000-х. Дивувалися у 2010-х роках. І не здаються у 2020-х роках !
    Пережито майже сім різних десятиліть. Два різних століття. Два різних тисячоліття.
    Пройдено шлях від міжміського телефону до відеодзвінків у будь-яку точку світу, від діафільмів та слайд-шоу до Youtube, від вінілових платівок до онлайн-музики, від рукописних листів до електронної пошти, WhatsApp та соціальних мереж.
    Від прослуховування ігор по радіо, перегляду чорно-білого телебачення, а потім і телебачення високої чіткості. Колись вони ходили до «Відеоклубу», а тепер дивляться Netflix.
    Вони знали як надрукувати фотокартку, при них з'явилися перші комп'ютери, перфокарти, дискети, а тепер у них в руках гігабайти та терабайти на мобільних телефонах чи iPad.
    Все дитинство вони носили шорти, потім довгі штани, оксфорди, шорти-бермуди або міні-спідниці, максі-спідниці, лосини, шаровари тощо.
    Вони ходили у валянках, їздили на роликових ковзанах, триколісних та двоколісних велосипедах, мопедах, бензинових чи дизельних автомобілях, а тепер їздять на гібридах або 100% електричних самокатах, велосипедах, моноколесах, скутерах та автомобілях.
    Вони уникли інфантильного паралічу, менінгіту, віспи, грипу H1N1 та лихоманки західного Нілу.
    Так! Такі люди пройшли через багато, але яке чудове та цікаве життя у них!
    Це покоління сміливо може назватися «колишніми пенсіонерами», які народилися в тому світі 50-60-х, у кого було аналогове дитинство та цифрове доросле життя. Вони є свого роду «Абракадаброю»
    У буквальному значенні слова.
    Це покоління прожило і пережило більше, ніж будь-яке інше в історії людства у кожному вимірі життя.
    Саме це покоління адаптувалося до будь-яких ЗМІН.
    Оплески всім представникам «особливого покоління», яке було і залишається унікальним, незважаючи ні на що! Здоров'я радості, удачі, добра та щастя!
    Це все про нас!
    FB_IMG_1700418353616.jpg FB_IMG_1700418369446.jpg

https://m.facebook.com/story.php?st...Jd72ScY61CjqYQqv8JwiNdcKvEiAARl&id=1625744192

Останнє редагування: 19 лис 2023
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фейк не фейк

https://t.me/photoflivka/2381

Цього року на новорічні ялинки у містах України хочуть витратити 609 млн гривень

Це 30000 дронів на ЗСУ, вони там вже зовсім подуріли❗️

Зараз ми збираємо голоса від кожного жителя України, щоб замість новорічної ялинки, передати кошти на потреби ЗСУ і зберегти життя нашим військовим!

Від кожної області треба 25 тисяч голосів! Щоб проголусувати, знайдіть свою область нижче натисніть "голосую":

⚡️Київ і обл - [голосую]
    ⚡️Харків і обл - [голосую]
    ⚡️Одеса і обл - [голосую]
    ⚡️Львів і обл - [голосую]
    ⚡️Дніпро і обл - [голосую]
    ⚡️Запоріжжя - [голосую]
    ⚡️Миколаїв і обл - [голосую]
    ⚡️Івано-Франківськ - [голосую]
    ⚡️Кривий Ріг - [голосую]
    ⚡️Рівне і обл - [голосую]
    ⚡️Чернівці і обл - [голосую]
    ⚡️Черкаси і обл - [голосую]
    ⚡️Суми і обл - [голосую]
    ⚡️Житомир і обл - [голосую]
    ⚡️Кропивницький - [голосую]
    ⚡️Тернопіль і обл - [голосую]
    ⚡️Луцьк і обл - [голосую]
    ⚡️Хмельницький - [голосую]
    ⚡️Полтава і обл - [голосую]
    ⚡️Ужгород і обл - [голосую]
    ⚡️Чернігів і обл - [голосую]
    ⚡️Вінниця і обл - [голосую]
    ⚡️Херсон і обл - [голосую]

❗️Максимальний репост,відправляйте кожному!

12. Silver bullet

Коли десь зустріну можливість проголосувати, то проголосую.
    Тільки я не знаю, чи можна перекидати гроші в бюджеті міста з однієї статті видатків на іншу, я не депутат. Бюджет проголосовано ж.
    Може вийти, що якщо не потратять до кінця звітного року, то пропадуть гроші - ні на ялинку, ні на дрони. Хай більш компетентні в тому вискажуться.

Так багато в країні через низьку компетентність населення и малу комунікативність влади поганого. Звичайно, війна йде, не про все виложити можна, але часто-густо на рівному місті "свідки розмінування Чонгару" ловлять хайп.
    Ялинка у Харкова є і так, дуже дорога, і вже кілька років одне й те ж саме на майдані в центрі Харкова. В минулому стояла невеличка в метро.

Я б сказала так: якщо є стара ялинка та причандали - хай мери ставлять.
    На нову не щоб не витрачатися.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я особисто проти того, щоб дітей позбавляли радості. Діти чекають на ялинку, на Святого Миколая, на подарунки.
    Я свого часу здавав гроші на морський дрон (те, що морським дроном потопили рашистське корито, вважаю, що в цьому і моя маленька частка), зараз здаю на дрони, небагато, з пенсії.
    Хай львівські прокурори-паразити мільйон гривень не на весільні торти викидають, а на дрони.
    Спільнота Стерненка вже за минулий період купила майже 15000 дронів. І ще будемо скидатися потроху, щоб купували дрони.
    Хай той, хто пропонує не ставити ялинку, на Новий рік не купує ялинку додому, а дітям пояснить, що "не такий зараз час, їж мундєрку і мовчи".

Діти вірять у Святого Миколая (колись - у Діда Мороза). Пам'ятаю, як колись одна моя родичка сама одяглася Дідом Морозом, а її дітям було не більше п'яти років. Діти радили, вірили, що дійсно прийшов Дід Мороз, тільки дивувалися, чому це у Діда Мороза мамин голос.

Хоча, в нинішній ситуації, мабуть, небезпечно збиратися в центрі міста, тому що Хуйло таке підступне, що може віддати наказ стріляти по містах. А потім дід Хуйло буде відМорожуватися, що то не він.

14. Страх Зеленського перед Залужним приховувати стає дедалі складніше. Якою-такою «політикою» займається наш Генерал, що його слід спеціально застерігати? Він створив партію? Купив телеканал? Зблокувався з опозицією й робить відповідні заяви? Навпаки, все адекватне суспільство переживає, що не має від Генерала жодного сигналу, що він хоч після війни піде в політику й приведе туди адекватних людей - замість цих інфантильних матаналітиків.
    Хоча, якщо замислитися, Зеленський робить дуже важливу для країни справу, заганяючи Генерала в ситуацію, де просто немає інших варіантів
    К.В.

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине, що мучить - високий рейтинг Залужного.

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Потужно сказано! :haha:

Адекватнi!!
    Агов! Де ви?
    Збирайтеся до купи!

17. Військові! Не втручайтеся в політіку! Клоунів трісьот!

18. mypucm

хтозна...

згадаємо події 10 років тому...
    не підписали асоціацію чи шо там, побили студентів...
    прикро звісно, але на революцію це ніяк не тягнуло...

потрібен був масштаб... артисти потрібні були

тоді не було війскових, як політичної сили..
    але були радикальні націоналісти... які завзято розхитували ситуацію... :bandera:
    (з метою отримати більше грошей впливу :bandera:)
    їм це вдалося... розхитати ситуацію... країна ледве не розвалилася :facepalm:
    ------------------------------
    і от настали президентські вибори:uanew:
    скільки голосів набрали тоді радикальні кандидати? :scratch_one-s_head:

19. Silver bullet

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки не люблять цього свята.

а де твій аватар? :)