Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Те, що в кремлі над цим працюють, навіть на цьому "мікроскопічному(с)" форумі видно. Хто тут протягував картинки з закликами до "походів до президента", як у Ізраїлі, га, Хомчин? Ви особисто. В якій хворій голові зараз може бути відставка президента, на якому зав'язане все??
    Так чого ви з своєї хворої голови на здорову валите? Дописи не горять. :)))На ЛФ не можна відредактувати всього лише через годину якусь).
    Збурює населення зсередини, яке устало від війни і небезпеки, працює на розкіл та зневіру дійсно мацква та її браття менші - корисні ідіоти порохоботи. Запам'ятаймо цей момент, панове.

2. View: https://twitter.com/saihawarrior/status/1725227583246156061?t=fXw19JT3AQJY4PznSOnkxA&s=19

View: https://twitter.com/saihawarrior/status/1725231275953291301?t=Z2mWahTzjxqCqvJsuEpDsA&s=19

3. Silver bullet

Щиро дякую. Без вас я б її не прочитала)) але ж порохоботів тільки фраза анонімного мудака про занадту корупцію зацікавила, як я розумію.
    Чому я маю дивуватися, скажіть мені.
    Мо я дурепа, може ви довбойоб - будемо вважати це рівноймовірним.:dntknw:
    Але ж не нервуйте дуже, бо смішно виглядаєте.
    Зеленському довіряють в світі в сотні разів більше, ніж вам клієнти на вашому СТО, де ви точно мухлюєте з деталями)).
    Хто ви такий, щоб Зеленського обзивати та голослівно звинувачувати? Він зараз країну тримає на своїх плечах.

• Подобається Подобається x 1
  4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

мене завжди дивувала і дратувала така штука:

будуть західні інвестиції - буде врожай, ріст економіки...
    не дадуть свіжонадруковпних долярів - усе пропало :facepalm:

якийсь комплекс меншовартості... :scratch_one-s_head:

5. mypucm

залучаємо кредити!
    шукаємо інвесторів! (інакше не будемо працювати)
    покращуйте свій кредитний рейтинг!

якийсь дурдом...

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну майже як Хуйло. А здохне завтра цей "атлант"- і усе?Пропала країна?

7. MayorMayor

А мене завжди дивувало, яклюди, які ані в економіці, ані в бізнесі ні вухом, ні рилом, пхаються зі своїми "цінними" порадами.

8. mypucm

сонечко, перше свідоцтво підприємця я отримав у 1993 році... )

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Це вже не перевіриш... :sad:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І чого досяг?

12. Punainen Lippu

Російський диктатор Володимир Путін фізично слабкий, він уже давно втратив свою життєздатність.
    Про це заявив український екстрасенс і таролог Віктор Литовський.
    ...
    На запитання щодо подальшої долі Путіна,
    у розкладі випадають карти Смерть, Страшний суд, Спокій і карта Повішеного.

– Ця комбінація вказує на те, що фізично Путін слабкий
    і, можна сказати, вже мертвий, духовно він давно втратив свою життєздатність.
    Він став лише образом, колективним фантомом,
    створеним з інтересів тих, хто виграє від його правління.
    Путін – це всього лише збірний образ лиходія та негідника,
    а його вплив відчувається через прокляття, яке він наклав на народ.
    Це прокляття проникає в кожного,
    хто вірив у диктатора, хто його любив, боявся і вважав духовним лідером нації,
    – сказав екстрасенс.

https://life.fakty.com.ua/ua/astrol...-ekstrasens-dav-prognoz-shhodo-smerti-putina/

13. Попандопуло, а слабо зробити також посилання на бабу Вангу, Кашперовського і Чумака

Останнє редагування: 18 лис 2023
  14. mypucm

робота цікава, сплю спокійно )

15. Punainen Lippu

З погляду потужної деколонізації не можна.

Останнє редагування: 18 лис 2023
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пуйло в мавзолеї може і добре, але скільки у нього двійників + враховуючи настрої народу, рашизм нікуди не зникне.

17. MayorMayor

Сонечко, то у тебе зараз середній бізнес зі штатом найманих працівників хоча би в сто людей?Чи ти "працюєш на фермера", як сам писав?

18. mypucm

так я радий за тебе,
    водночас займаюсь тим, що мені сьогодні цікаво )

19. MayorMayor

Ага. Тобі цікаво пасти кіз чи саджати картоплю. Приймається. Ну збанкрутів ти- буває. Більш на те- банкрутство- це нормальний процес у сфері бізнесу. На одного успішного припадає 6-8 збанкрутілих. Але якого біса ти типу повчаєш інших, якщо не зміг вибудувати бізнес?

20. Silver bullet

Майори б хотіли, щоб він здох зараз, посеред незакінченої війни?
    Так можно упевнено сказати, що все найгірше тоді можливо. Дивлячись на те, що ви, а що я розуміємо під словом "пропаде", бо в мене стійке враження, що ваше СТО розташоване за поребриком. Чи ви самі пишете та вчите жити з далекої евакуації.
    Якщо ви засланий казачок, то ви ще нічого криєтесь, а якщо наш, українець, то у вас, мабуть, мізки потребують дефрагментації.
    Бо мало кому що не подобається в президенті - етнічне чи зріст, чи голос, але зараз від нього напряму залежить ваше життя. Якщо вам здається, що обзивати його як останній босяк це нормально - то продовжуйте, хто вам лікар.
    Але потім нічому не дивуйтеся.

а де твій аватар? :)