Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) на заході сто разів заявляли, що будуть підтримувати Україну стільки, скільки треба

2) чи хоче Зеленський на другий термін - це точно знають тільки в інтернеті...

3) поки не виходить звільнити окуповані території... а чому, власне, ви радієте ???

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. А де я радію.
    Поки що радієш ти

3. А я ж казав/писав, або хвальби пост
    У Дубінського обшуки.
    Може й закриють.
    Колись я кричав, що наївний нарід вибере коміка, щоб потім посміятися.
    Вибрали наївні чи злі на Петра. Тепер плачемо.

Всю дорогу кричав, що Деркач — рускомірєц і резидент ФСБ через упц мп. І був депутатом від прикордонного округу. На Сумщині його називали “хранітєль сєвєра”.
    Але мені мало хто вірив.

2019 — 2021 роки кожен третій мій пост чи відос були про оборудки ІгарьВалєріча Коломойського, який був (на мої дитячі спогади) типовим Карабасом. Ну то я так його і називав. І завжди згадував і його вірного артемона — Сашка Дубінського. Так що псевдо йому у ФСБ підібрали трохи невірно. Буратіно був хоч і дурненький, але добрий.

Якщо хочете — Буратіно — це типовий український виборець. Любить Папу Карло. Добрий. За справедливість порве. Безстрашний. Не боїться ні павуків, ні орків. Але дуже наївний. І куди б не пішов — потрапляє у країну дурнів.
    Тому що вірить у крекс, фекс, пекс, популістам Алісі і Базіліо, (далі бескінечний список).
    Ще вірить, що щоби розбагатіти не треба вчитися, тому що десь є каморка і в ній золотий ключик.
    Але добрий і безстрашний. Це ключове.

Та я про Дубінського. Бо якщо мама любіт скорасть — то Саша — дєнєжниє знакі.
    Тому, думаю, його використовували в темну. Навіщо у щось його посвящати. Підійшли старі корєша риги, показали конверт і вперед, Артемон. Фас.
    Так що у ФСБ з креативом туго.

Що ще потрібно сказати. Коли Деркач по свистку з ФСБ почав грати у велику політику і лізти в американські вибори — на першому етапі йому асистував Дубінський.
    Але потім в сборной россії проізошла замєна і на льод замість Дубінського вийшов таваріщ Костя Кулик.

То я із задоволенням прошу товарищів з СБУ звернути на нього увагу. За стук медалі не прошу.
    Ну, Деркач, Коломойський, Дубінський і Кулик — мої давні кровнічки. А ви кажете я не ванга. Правильно. Я кассандра. Кричу, а не чують.

Так ось. Кричу органам сильно придивитися до Мар’янки Безуглої. Бо вона тільки косить під тойво.
    А також придивіться, пліз, до Єрмака і всієї його компанії.
    Вірте моїй чуйці на ворогів України.
    Досвід не проп’єш.
    Разом переможемо!
    Віктор Бобиренко

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Он Стерненко розповідає, що в 2019 році його намагалися посадити і Дубінський, і ОПЗЖ, і інші проросійські сили, а от Хомчин ще й досі жалкує, що Стерненка не посадили.
    Зараз Дубінський уже у в'язниці. Не за Стерненка, звичайно, а за зраду України.
    Стерненко Дубінський.png

Дубінський у тюрмі! Як він зрадив Україну та на ГРУ працював. Коли Бужанський? - YouTube

5. О вже й тут примазався

6. А між тим пускатель газа перед відправкою в СІЗО пролив світло на ключовий епізод всього злочину: аудіозаписи розмов Порошенка-Байдена, які Дубінський оприлюднював на тій прессконференції з Деркачем, здійснені ...Держспецзв'язком.

Сенсація убойна. Саме за язик колишні поплічники ховають його в СІЗО.
    Дубінський опосередковано підтвердив те, про що притомні люди кричать вже 3 роки: саме влада видала аудіозаписи міждержавних переговорів попереднього президента, які зберігалися під державною таємницею, агентурній мережі Головного розвідувального управління ГШ РФ.

І злочинець, який це здійснив, досі на волі.
    Розслідування витоку немає. Грандіозний міждержавний скандал, але чомусь ні влада, ні слідство, ні експертиза не загострюють уваги - то звідки ж стався витік? Мовчать як партизани! Наче плівки ці з повітря матеріалізувалися. Навпроти: вони переводять увагу на пудєлєй, і вперто роблять вигляд, що не помічають момент, хто видав секретні записи ворогу.

Бо видав ці записи перемовин Порошенка сам Зеленський. Трамп замовив йому Байдена ще в 2019 році, з поплічниками Вова сидів у Офісі, вечорами слухав старі записи міждержавних розмов Порошенка і разом вони шукали на Порошенка компромат. І придумали цю історію. А потім хтось із поплічників (половина - такі ж агенти ГРУ/ФСБ) радить справжньому Буратіні: "єсть депутатік одін надьожний...". Депутатіком виявляється агент ГРУ Деркач.
    Вони через Деркача це все оприлюднюють, Зеленський дає наказ Дубінському Деркача підтримувати, наказ своїм слугам у ВР качати тему, наказ Арахамії створити ТСК, наказ пропагандистці медведчука Мосєйчук кричати про "жму руку", своїй 200%-прокурорші відкрити справу проти Байдена.

І цим всім справжню Буратіну оточення нанизало на гачок державної зради. Саме він організував весь злочин.

А в цей час у Москві заступник начальника ГРУ Алєксєєв Сталеві Яйця документував. Зеля веселився і сідав на гачок все глибше.
    Потім орки напали, а в нас хтось розпахнув їм всі двері. А ми не знаєм хто...
    Джон Сміт

7. Було два головних конкурента на виборах.
    Один привів у владу волонтерів, патріотів, які воюють …гинуть.
    Другий - суцільних зрадників, колоборантів і просто ідіотів.

І я тут ще не бачу, щоб хтось написав, що шкодує про свій вибір.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Коли це ще було... Зараз інших проблем нема?
    Конкурентами бачили і максимально дискредетували Тимошенко і Гриценка. Що значить недооцінка суперника.

9. Другий - суцільних зрадників, колоборантів і просто ідіотів.

І я тут ще не бачу, щоб хтось написав, що шкодує про свій вибір.

10. Lanktocha

Тоді чого тріпатись і бушувати?
    Вишуковувати якусь писанину чорноволохів, що всі такі розчаровані, хочуть перевиборів?

11. Другого підтримали просто ідіоти

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а я от не ходив на вибори,
    не хотілося підтримувати Зеленського - йому й так було добре :beach:
    і мільярдера Порошенка не було чим підримати :dntknw:
    ------------------
    і зараз був би я тут винуватий у будь-якому разі :smokedup:

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Выбор вышел наилучший в этой ситуации. Мы выстояли благодаря ему в большой степени.
    Но твердолобым бывшим коммунякам, которые верили картинкам про дядю Сэма, а теперь верят пузатым барыгам, сколотившим капитал во власти, что можно доказать? У них серое вещество усохло еще 20 лет назад.

Останнє редагування: 14 лис 2023
  14. Silver bullet

продолжу.
    Значит, по Хомчину 73% выборцев устроили акт демарша против политических устоев). А 23% надеялись на другое).
    Не захотели украинцы еще раз поддержать на посту президента жирного олигарха, тем более всеядного, нечестного, жадного, вот не поверили, такие сволочи)).
    И если такие сволочи не захотели того, чего хочет этот крикливый мизер, значит, пусть будут идиотами, даже если их будет 98%. :))):)))

Если факты не укладываются в теорию - то тем хуже фактам?)

Останнє редагування: 15 лис 2023
  15. Silver bullet

Не перестаю удивляться: даже в дикой раше 50 оттенков пропаганды, а порохоботы просто пробивают стену своими деревянными лбами.
    Если выборы не сфальсифицированы, то как можно без смеха говорить, что тот, кто с таким разгромным счетом проиграл выборы непрофессиональному политику,
    медийщику - лучше?? Порохоботы безнадежны, считаю. И дело Пороха в политике тоже.
    Пусть придумывает новые рецепты конфет и тортов.

16. Раніше в усьому був винен виключно президент.

Тепер в усьому винні виключно всі, але найбільше — екс-президент.

Не винен ні в чому лише нинішній президент.

(С) Євангеліє від булі

17. Silver bullet

Альтернативно одаренный бот Хомчин берет цитату, а отвечает чему-то в своей голове, или цитатой из методички, или кремлевской картинкой.
    Выходит шо? Шо попало.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну на кінець ви перейшли на радной, а то морочите нам голову любов'ю до України.:)))
    Як то кажуть, прорвало.

19. Всього за якийсь рік Україна ЗЕленського пройшла шлях від стратегічного партнерства зі США ВБ та НАТО до потужно- незламного найстратегічнішого в світі партнерства з величними Зімбабве,Сомалі,Суданом та Лесото.
    Ви зробили це разом- довбойоби.
    Сподіваюсь наржались ви по повній.
    20231116_081041.jpg

• Смішно Смішно x 1
  20. Lanktocha

Не видно цього, хоча би за показником, зустрічі керівників країн, України і США та України і цих держав.

а де твій аватар? :)