Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) де там написано, шо я не хочу споживати? :scratch_one-s_head:

2) якби не було вибору, працював би за їжу...
    власне... минулого року, коли була окупація, я все літо їздив велосипедом на річку, рубав комиш, привозив козам...
    ніяких грошей, але виживати треба було...

3) ну або, якби я був студентом, а ви геніальним вченим... або якийсь дуже цікавий проект... можна було б якийсь час працювати безкоштовно...
    але що таке сонячні батареї я вже приблизно знаю... мав трохи справу з ними...

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Як все передбачувано. Наш Шаріков генерує безліч тупих ідей, але сам жити по них не збирається.

3. MayorMayor

А мені ще більше. Бізнес платить більше семи гривень за кіловат-годину.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видатки в Держбюджеті на МО в 2024р — це бюджет НЕ воюючої країни
    [​IMG] Про це пише народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Фріз:
    [​IMG] Найбільше зменшено фінансування МО. Порівняно з минулими роком на 6%. В цифрах - 1 млрд 164 млн. проти 1 млрд.232 млн.у 2023 році. І це попри суттєве зростання цін на енергоносії, зброю, інфляцію та курс долара.
    [​IMG] ПДФО військових та поліцейських , яке заберуть в громад, - 215 млрд.грн. За рахунок існуючого алгоритму, громади забезпечували наші бригади фінансуванням щодо вирішення їх пріоритетних потреб. Тепер нам декларують розробники бюджету, що цей податок з військових спрямують на Мінстратпром та ДСТЗІ (!) не на Міноборони.
    [​IMG] На відміну від МО на ДБР, Офіс генпрокурора, БЕБ, податкову фінансувння збільшено на понад 5 мдрд. грн.
    [​IMG] Майже на 7 млрд.збільшено фінансування Мінфіну УВАГА(!) за рахунок статті нерозподілених видатків для секторів безпеки і оборони на матеріально-технічне забезпечення військових частин ЗСУ та інших військових формувань!!!
    [​IMG] На інвестнянь та індустріальні парки - 10 млрд.грн(!!!)
    [​IMG] На усіляки «підтримки» бізнесу - 50 млрд (!). На фоні «кошмарення» реального бізнесу перевірками різних органів та ухвалення провладними фракціями сьогодні закону про їх збільшення це виглядає особливо цинічно.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я знаю. І шо - це смертельно для вашого бізнесу? Я не вірю.
    У нас на дачі 3.20 квт\час, і навіть пенсіонери не подумають таке сказати, що "їх зробили ще раз". Звісно, у всіх своє бачення ситуації, хто за перемогу переживає, за смертельну небезпеку, а хто - за свій дохід. І якраз такі люди, хто сам за дохід труситься, той і бачить скрізь корупцію. Це моє спостереження.
    Але я вас не збираюся перевиховувати...Це ж не теорема Піфагора, що одна на всіх, і всі її розуміють однаково.

6. 1. Верховний Суд визнав незаконним рішення провладної мега-банди щодо відсторонення Гео Лероса від засідань ВРУ.
    А що за 4,5 роки режиму Зеленського було законне?
    Антиконституційний розпуск Ради,
    незаконна реєстрація депутатом агента рф - ватажка зграї "слуг" Арахамії,
    2. антиконституційне керування державою завгоспом-агентом рф Єрмаком...
    У Зеленського та його кураторів два варіанти кінця –
    або ми їх садимо у в’язницю, або вони здають Україну російським кураторам.
    Якщо українцям дорога країна, вони мають деокупувати свою владу від ЗЕчоловічків

7. MayorMayor

Дурепа, за все платить кінцевий споживач. Тобто, зросла ціна на електрику- росте ціна нормочасу. І у мене мова не про підвищення ціни, як саме по собі. А про мету цього підвищення. Метою було назване "відновлення енергосистеми та її захист". Тепер виявилося, що тут не було зроблено майже нічого.Тобто, гроші звично пішли до кишень. То що змінилося при вашій "новій владі", і чим Зелупа кращий за Януковоща?Краде та бреше він так само.

8. mypucm

ви ще забули написати, що це саме зеленський з кураторами дестабілізують ситуацію в Україні з 2014 року... а мільярдер Порошенко героїчно з цим бореться :uanew:

• Подобається Подобається x 1
  9. 000-00-0.png 000-090.png 0-0-0-1-2.jpg

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Усi на майдан?
    Хто не скаче - той зелебот?
    Щось дуже знайоме...

11. mypucm

12. mypucm

сегодня он играет джаз, а завтра родину продаст :sad:

• Подобається Подобається x 1
  13. А дай підтвердження, що Порошенко мільярдер.
    Ставлю пиво, що брешеш!

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мирно це не вийде і ні до чого заворушення у країні тепер.
    Не пішов замітати вулицю після усунення з президенства також. Колись говорили про "пролетарія" чЛєніна, колись порохоботи кричали про хороших багатіїв маценатів, запорізьких гетьманів, тепер що?

15. Silver bullet

Хто вам сказав, що не зроблено нічого? Знову кишені??
    Це вам приснилося, чи ви в міністерстві енергетики своя людина? Я дивуюсь: сидить і бреше що попало, але така самовпевненість, можна позаздрити.
    Ще і вчить когось). Розказує з вумним видом, що через підвищення е\е ростуть споживчі ціни. Тупе сало без хліба, ну правда.
    Не кажіть банальності, і вас хоч інколи читати буде можна.
    Ви ще повчили б тещу вареники робити.

16. MayorMayor

Міністр енергетики і депутанги з комітету Ради. За їхніми словами, з 24 підстанцій захищена від ударів з повітря одна. Ще декілька будуть готові навесні. Також вони розказують про "саму тяжку зиму в українській енергетиці". І це ще без нових ударів кацапів по енергоінфраструктурі. Цього замало?Чи міністр і депутанги брешуть?

17. Silver bullet

Тобто отак ви робите висновки, що не зроблено нічого?? :))) Тільки захищенність ударами з повітря треба розглядати? До речі, ви не даєте ніколи посилань, то може
    вам підійде стаття керівника Центру економічного відновлення, радника Прем'єр-міністра України на громадських засадах? Ну ця людина трохи більше вас в темі.
    https://rubryka.com/blog/ukrayinska-energosystema/

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба слухати Зеленського про енергетику, а не всяку маячню:

(7)TikTok - Зроби свій день

Цікаво, ще Зеленський купляє електроенергію в кацапії, чи вже ні?

Останнє редагування: 11 лис 2023
  19. mypucm

наскільки я розумію, ще більш авторитетних джерел не існує...
    https://www.epravda.com.ua/news/2023/11/9/706438/

множимо на курс...

пиво я не п`ю... передавайте ЗСУ )

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)