Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Шаріков і шаріковщина
    В сраці був, гівно бачив, Ось його Родіна.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може спрацювати принцип "Коня кують і блоха ногу підставляє", будуть крики, хто від якої партії більше воював та коли почали розробляти зброю.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лучшіє дєвочки

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

який у вас багатий життєвий досвід :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Може бізнесменам уряд Зеленського "насрав в душу" тим, що зарплати в долярах скінчились, і вони в банку не можуть зняти гроші в долярах, а тільки вже конвертовані в грівні по курсу.
    Так страждати під час війни вони не згодні, мабуть). Це занадто :cry:

Останнє редагування: 8 лис 2023
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Випадково звернув увагу, на своєму балагані писклява скалозуба скабєюшка заговорила про військовий переворот в Україні і скинення Зеленського, такого хочуть і порохоботи, реальне повстання проти Зеленського, але таке ймовірне у мирний час, коли не буде інших загроз.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"жаба і собі ногу (лапу) підставляє"
    Ще є аналог:
    Нате і мій глек на капусту, щоб і я була Химка.
    Коня кують, а жаба і собі лапу підставляє. Прислів'я зі збірки "Народ скаже, як зав'яже" - Мала Сторінка (storinka.org)

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепа, в тебе доларів ніколи не було, схоже. Нема проблем і долари з валютної картки зняти, і гривні на долари поміняти.

• Смішно Смішно x 1
  9. Silver bullet

бггг....Гривні на долари поміняти - так. На карту якщо хтось просто скине доляри - можна зняти.
    А заплатню вже ні - получиш конвертовану.
    Не знаю, що тут пояснювати). З карти можна зняти, з рахунку-ні.
    Але на карту доляри з рахунку не можна перевести.
    ФОП-платежі йдут на розрахунковий рахунок, а з нього любі переводи чи перекидування грошей тільки через конвертацію в гривні. А курс в банку 35.8, коли в обмінці 38.4. Тобто на тисячі доларах десь 2800 втрачаються.
    То коли останній раз майори отримували заплатню в доларах, га?:)))

Останнє редагування: 8 лис 2023
  10. MayorMayor

Дурепа, елементарно у банку купити долари на картку. По курсу 36,04. Одне обмеження- три місяці ти не можеш їх чіпати. Але це зовсім не проблема. З рахунку (гривньового) ти і так не міг зняти долари.Тільки гривню. З рахунку валютного- ти й тоді міг, і зараз можеш. В обмінці зараз 37,7, на учора.І курс НБУ 36,04. Зарплатню я не отримував ніколи. Ані в доларах, ані у гривні. У мене доход. Що ти ще проверзеш, дурепо?

11. mypucm

12. mypucm

поміняти... отримати... чіпати...

це коли є електроенергія.........

13. MayorMayor

А що може трапитися з електроенергією?Вам більше, ніж у два рази тариф на електрику підняли. Під приводом "зробимо їх ще раз".

14. СУД: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОРУШИВ ЗАКОН

Пам'ятаєте історію, як Зеленський з пальцями і понтом звільнив своїм царським указом голову Конституційного суду України, суддю Тупицького? Я тоді клаву стер коли писав, що так, Тупийький ще та гидота - але звільнили його в спосіб КРИЧУЩОГО порушення закону!

Я писав, що так не можна, що перший же неупереджений суд встане на бік Тупицького - і тоді якого лиха все це?! Що якщо Тупицького навіть не виправдає український суд - він дійде до Європейського. І що тепер?

А тепер ЩОЙНО Верховний Суд України визнав, що суддів Тупицького та Касмініна звільнено незаконно!

Агов, зелені балаболи! Де ви всі поховалися? Ви розповідали який Тупицький гидота? Так от тепер ця гидота отримає від держави Україна компенсацію (дуже немаленьку) за все - і за неотриману зарплатню, і за моральне відшкодування. І станеться це завдяки - ВАМ.

Тому що ви - дурники набиті. Ви йолопи недолугі. Замість зробити все по закону, тобто довго але надійно, вам захотілося гарненьких поз. Вам захотілося гучних звільнень на радість ло... 73%-м.

Вітаю - ви свого добилися. Тупицький вам за таке звільнення стоячи аплодує. І він не буде останнім. Вам уже зараз щиро аплодує Медведчук, який уже рухається в бік скарг до Європейського суду за незаконний арешт телеканалів та іншого майна. Ви сумніваєтеся, що Європейський суд стане на його бік? Ви погляньте як Європа досі з Путіним носиться. Європа судитиме Медведчука по формальних ознаках, а по них ви у Медведчука активи не забрали, ви їх купили - дуже дорого і за наш спільний кошт.

Бо всі ми будемо платити за ваше дебільне бажання похизуватися. Ми всі, включаючи тих, хто за ваших зелених йолопів не голосував й близько. Так саме як ви у 2019-му проголосувалися "аби пореготати" але Україну в армії тепер захищаю я. Ви в більшості своїй непридатними поставали - і вдома відсиджуєтеся, правда?

То де ви? Ходіть - порадійте за суддю Тупицького. Ви подарували йому дивовижний фінал кар'єри. З баблом.

Єдине радує. Верховний суд постановив, що Зеленський діяв поза межами президентських повноважень та не у спосіб визначений Конституцією і законами. Простіше, Зеленський підтерся Конституцією і вчинив свавілля. Тепер це визнав Верховний суд.

І вже повірте. Клоун з президетського палацу за свої беззаконня відповість. Навіть не сумнівайтеся.
    https://www.facebook.com/1000442610...WXs15iZz5UGdaBu55J8WuhrvTfLztxEuVvKXGaXhFool/

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бізнесменам може й насрав, а крадіїв-корупціонерів відпустив за кордон разом з награбованим.

16. mypucm

може ракета прилетіти в інфраструктуру :sad:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. mypucm

ви трохи плутаєте...

робота - це одне...
    споживання - інше...

зараз вже 35 років триває безглузда гонка:
    ціни ростуть - треба більше заробляти - дорожче продавати - значить ціни ще ростуть - значить треба ще більше працювати, ще більше заробляти... дорожче продавати... і т.д ...........

------------------------------------------

вихід у помірному споживанні... і виробництві того, що дійсно треба...

цукерки - це зайве...
    міняти смартфон щороку - це зайве..
    .
    і т.д.
    замість євроремонту можна висадити сотню дерев...
    і т.д.
    ------------------------------------------
    але при такому розкладі... мільярдери будуть непопулярні...

:pardon:

Записатие.JPG

19. MayorMayor

Ага. Зрозуміло. Тобто, ви хочете працювати, а не споживати. Або споживати "на мінімалках".Добре. У мене є для вас робота. Треба буде пару місяців копати траншеї, бетонувати опори, рівняти ділянку. (Я планую СЕС встановити, треба підготовчі роботи виконати). Платити я вам не буду, але буду три рази на день годувати. Не хамоном, звісно, і не цукерками. Але з голоду не помрете. Як, підходить пропозиція?

20. Silver bullet

А вам? :)))
    Ви відкіля пишете? Скільки нам утримували тарифи, коли вже не можна було утримувати, га? Коли стільки електрообладнання ушкоджено війною.

"Зробимо їх ще раз" :facepalm:...Порохоботам треба щоб у війну, коли Західні країни відривають від себе і нам допомагають, нам би Кабмін ні на воду, ні на газ, ні на електрику не піднімав тарифи роками, а доплачував з тієї іноземної помочі.
    Про те, що уряд Гройсмана кожен рік, а то і два раза на рік на щось та піднімав тарифи, рибки-гупі забули. Так тоді ніхто не бомбив електростанції і газорозподільчі мережи.
    Що за негідники цей електорат Пороха, просто нема слів :facepalm:

а де твій аватар? :)