Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Логічно, спитай зелупу?

2. Учора на прес-конференції кореспондент армійської радіостанції Ґалей ЦАГАЛ запитав Натаніягу, чи визнає він, що ігнорував попередження спецслужб про можливий напад ХАМАС. Той відповів дуже обтічно.
    Мабуть, згодом до нього дійшло, що цим він підписує собі вирок і о першій ночі в соцмережах зʼявився його пост, де він категорично заперечив, що отримував від ШАБАК чи АМАН будь-яку інформацію щодо запланованого нападу терористів. Це викликало бурхливу критику в суспільстві, що премʼєр не бажає брати відповідальність, а підставляє армію й спецслужби, котрі воюють із ворогом.
    Декілька уроків для України.
    1. В Ізраїлі навіть під час війни є вільна преса, а не єдиний марафон.
    2. Військова цензура захищає військові таємниці, а не сраки політиків.
    3. Навіть кореспонденти державних ЗМІ виконують функцію інформування суспільства, а не підлизують владі чи обслуговують її піарно.
    4. Відповідати вищому політичному керівництву країни за провал у безпеці доведеться в будь-якому разі. В ліпшому випадку, політично.
    5. Чим більше Натаніягу викручуватиметься, тим більш гнівною буде реакція суспільства. Навіть якщо конкретних повідомлень від спецслужб не було, за провал у безпеці відповідає перша особа країни.
    6. Головне. Різниця наша з Ізраїлем полягає в тому, що тут попередження лунали півроку з кожної закордонної праски. Вони містили плани, дати, маршрути нападу, кількість військ і озброєння ворога. А «підготовка» наша до ворожого вторгнення більше нагадувала план здачі країни.
    І попри це, влада навіть не намагається натякнути на свою відповідальність. А суспільство продовжує її підтримувати.
    Просто зомбоапокаліпсис якийсь.
    АПД. Бібі зніс пост
    К.В.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у Ізраілі під час війни є анонімні спамери ?

одна справа, коли людина пише:
    я Вася Пупкін, теж громадянин, маю таку власну думку...

інша справа - без підпису...

за брехню також треба відповідати.... як і за дачу хабарів...

4. mypucm

невже пропонували зробити прогресивне оподаткування ?

скажімо, заробляєш понад 40 тисяч грн. на місяць...
    з того, що більше - плати 90% податку...

нормально так ? :)

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Турист, то нащо вам українська держава, ЄС, НАТО?Мерщій у стойло до кацапів- вони якраз сересере будують.А взагалі- совковий підхід завжди характеризував довбойобів. Україна вже втратила близько восьми мільйонів населення. Втратить ще, причому, людей, які готові працювати і створювати робочі місця. Будете з люмпенами у гівні борсатись.

6. mypucm

навпаки... якраз ті, хто готові працювати і створювати робочі місця нікуди не дінуться...

от тільки робочі місця бажано б не в кондитерській промисловості

7. MayorMayor

Одне просте питання- скільки робочих місць створили особисто ви?

8. mypucm

як мінімум, одне - собі )

вчора і позавчора був на дачі, збирав врожай...
    сьогодні працював у фермера, який вирощує зерно...

далі це зерно купують люди, які вдома тримають худобу...

це створення робочих місць ? ;)

9. MayorMayor

Ні, це не створення робочих місць. Робочі місця створив фермер, на якого працював найманий робітник. Бо створює робочі місця той, хто забезпечую найманому працівнику обсяг, умови праці, заробітну платню. Так що ще раз- скільки робочих місць створили особисто ви?

10. mypucm

у минулому був такий досвід... років 23-24 мені було... наймав 3 людей на повний робочий день... птицю вирощували...

потім вирішив, що розвиватися, як фірма, мені нецікаво... бо я інтроверт, і не дуже люблю роботу в колективі...

я люблю свободу... а за це, на жаль, мало платять :dntknw:

до речі...
    уявляєте собі співпрацю з таксистом?
    ви даєте гроші, він виконує певну роботу...
    ви створили робоче місце , чи ні?

:popcorm1:

11. mypucm

от дивіться...

1) приміром ви купили у бабусі пиріжок...
    це створення робочого місця, чи ні?
    навряд...

2) а от та сама бабуся - персональна кухарка вам готує тричі на день...
    у вашому приміщенні, на вашому обладнанні..
    згідно графіку, затвердженому меню... і ГОСТу...
    ще й податки нараховуються на легальну зарплату...

це вже мабуть ви назвете створенням робочого місця... і будете цим пишатися....
    -------------------------
    але в реальному житті між цими двома крайніми випадками - тисячі варіантів....

борщ може бути несмачним, і ви не заплатили сьогодні кухарці....
    або в рахунок оплати відремонтували їй телевізор...
    або їй зручніше готувати вдома на своїй улюбленій пательні... в надсилати вам їжу кур'єром...
    і т.д.

і це все - робочі варіанти... рух грошей, товарів та послуг... реальне життя...

-------------------
    ви ще впевнені у своєму розумінні - що таке 'робоче місце' ? ;)

12. Як все запущено?
    Все змішалоь в голові гомосовєтікус: товарно-грошові відносини, натуральний обмін, кров, гівно, пісок і цукор

13. mypucm

не бережете ви себе :sad:

14. MayorMayor

Я впевнений. Бо у мене працюють трохи більше, аніж півтори сотні працівників.Що ще ви мені розповісте?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Як на мене, після історій з Гогілашвілі, Чаусом, Кірєєвим та масою інших розглядати нинішній скандал із Тишлеком як окремий пройоб влади - це якась незбагненна й безмежна тупість. В країні повністю зруйновані державні інституції, а єдиним законом є примхи верховного самодура та його обер-канцлера.
    Залишається лише дивуватись, як ми досі тримаємося

16. mypucm

це просто один з багатьох варіантів...

в іншій місцевості працюють півтори сотні самозайнятих одноосібників... кожен на своєму городі...

не в цеху, без централізованої бухгалтерії, без головного інженера, і т.д.

і продукція випускається, і продається...

просто вам незнайомий цей світ

• Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

І усі ці півтори сотні одноосібників спати не можуть- хочуть продавати 40 відсотків продукції за гроші, а інше віддавати задарма?Ну, по "прогрессивному"?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна зробити і 100% податку. Але якщо купляти для війська все у 5 разів дорожче, то все одно не вистарчить. А от зарплату військовим треба піднімати за рахунок менших крадіжок з бюджету.

19. MayorMayor

За даними державної служби зайнятості, зараз різним фахівцям пропонують наступні зарплати:
    1. Лікар- 46000 грн.
    2. Водій-міжнародник- 45000 грн.
    3. Агроном-52000 грн.
    4. Спеціаліст з розробки компьютерних програм- 110000 грн.
    5. Інженер-програміст - 90000 грн.
    6. Ливарник сталі та сплавів- 70000 грн.
    7. Слюсар-інструментальник - 60000 грн.
    8. Архітектор - 45000 грн.
    Як я розумію, згідно "туриста" ці професії Україні не потрібні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Файнi зарплати!
    Є сенс повертатися в неньку.

а де твій аватар? :)