Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Скільки життів громадян країни забрали помилки зелупи і скільки життів тріпанина порохоботів?

Планктоша, я знаю що ти невідповіси. Всерешся з переляку.
    Але про ціну помилок зелупи задумаються інші.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Помилки" Зелупи коштували десятків тисяч життів. Особисто я не проти, щоб в результаті чергової його "помилки" тебе віднесли на цвинтар.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке ймовірне і без причетності Зеленського, але порохоботам все одно буде винний.
    Із таким у мирний час і після перемоги точно розберуться.

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Конечно разберутся, но результат будет зависеть от того кто будет "разбираться".

5. Good man

Good man Обычный человек

Пусть со стороны разберутся. Например, американцы. И с Коломойским тоже.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

https://lviv.media/lviv/81542-novij...otograf-rozpoviv-sho-vtik-vid-vijni-v-parizh/

10. MayorMayor

А знаєте за що?
    За те що будував окопи та споруди споруди для захисту міста від русні.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

От якби збудував хату в Іспанії... ніхто б його не рухав, а так...

12. MayorMayor

Прокурор і ДБРівка влаштовують рід Львовом весілля за 1 млн доларів, але податківці трусять малих підприємців, а антикорупційні органи переслідують реформаторів. Ані в одних, ані в інших наразі немає питань до походження коштів молодят, які щойно звільнились з державних органів і влаштували свято на мільйон.

Повномасштабна війна загострила попит на справедливість. Люди ставлять питання з приводу багатьох невідповідностей.

❓Чому одним можна все, а інші обмежені в правах? Чому корупціонери типу слуги Трубіцина вільно їдуть за кордон, а пораненому військовому доводиться пройти сім кіл пекла, щоб виїхати на лікування?

❓Чому на серіали, на телемарафон, на ремонт президентського літака врешті решт гроші є, а родинам загиблих треба чекати виплат, поки знайдуться кошти?

❓Чому на яйця по 17 та інші корупційні витрати гроші у Міноборони були, а на дрони чи авто для підрозділів ні?

❓Чому здорових слідчих, прокурорів, поліцейських і працівників ТЦК бронюють від мобілізації, а простих людей хапають на вулицях і бʼють в приміщеннях центрів комплектування?

Ці питання стають частішими. Чи є вони справедливими - у кожного, звісно, своя думка, але безперечно - всі вони є прагненням до справедливості. І коли одні з пенсії скидаються на дрон, а щойно звільнені працівники правоохоронних органів гуляють на мільйон, аргумент про війну і мовчання діяти не буде. Війна або для всіх, або буде вибух всередині. Попит на справедливість стає все гострішим.

@zakrytazona

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Lanktocha

Випадково почув, недавній балаган у скабєюшки, у достовірності та правдивості дуже сумніваюсь, але була там згадка, а якщо усунуть Зеленського ( дуже такого хочуть порохоботи ), тоді тимчасовою владою стають каб.мін, Стефанчук, генерал Залужний... про Порошенка і найбільшу свою страшилку згадки не було і там.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, ти мені нагадуєш рибку Гупі.

Якщо нема президента в Україні, країною керує Голова ВРУ. Не тормози.

15. MayorMayor

Планктоша, ти довбойоб. При чому тут Порох?Річ про те, що твій Зелупа просирає війну.

16. Прокурор і ДБРівка влаштовують під Львовом весілля за 1 млн доларів, але податківці трусять малих підприємців, а антикорупційні органи переслідують реформаторів. Ані в одних, ані в інших наразі немає питань до походження коштів молодят, які щойно звільнились з державних органів і влаштували свято на мільйон.

Повномасштабна війна загострила попит на справедливість. Люди ставлять питання з приводу багатьох невідповідностей.

Чому одним можна все, а інші обмежені в правах? Чому корупціонери типу слуги Трубіцина вільно їдуть за кордон, а пораненому військовому доводиться пройти сім кіл пекла, щоб виїхати на лікування?

Чому на серіали, на телемарафон, на ремонт президентського літака врешті решт гроші є, а родинам загиблих треба чекати виплат, поки знайдуться кошти?

Чому на яйця по 17 та інші корупційні витрати гроші у Міноборони були, а на дрони чи авто для підрозділів ні?

Чому здорових слідчих, прокурорів, поліцейських і працівників ТЦК бронюють від мобілізації, а простих людей хапають на вулицях і бʼють в приміщеннях центрів комплектування?

Я не раз чув ці питання. Чи є вони справедливими - у кожного, звісно, своя думка, але безперечно - всі вони є прагненням до справедливості. І коли одні з пенсії скидаються на дрон, а щойно звільнені працівники правоохоронних органів гуляють на мільйон, аргумент про війну і мовчання діяти не буде. Війна або для всіх, або буде вибух всередині. Попит на справедливість стає все гострішим.

17. Karl Volokh

"Я навіть не знаю, що мене лякає більше:
    а) ДАСУ, котра під час війни блокує роботу оборонних підприємств;
    б) якийсь самозванець на прізвище Єрмак, котрий дає доручення премʼєр-міністру розібратися з цим питанням і доповісти;
    в) цей самий премʼєр (посадова особа номер один згідно Конституції), котрий вважає цю ситуацію нормою.
    Перетворили нормальну країну на королівство кривих дзеркал.

- В кривих дзеркалах, мабуть, краще виглядають криворожскі криві рила?"©

18. Lanktocha

Про Маріуполь ніхто не забув, він є "тимчасово-окупованою руїною", чи чого іншого хочуть порохоботи?

19. Так що страшніше? - помилки Зеленського чи тріпанина порохоботів

а де твій аватар? :)