Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Про що можна розмовляти з попандопулом.
    Попандопула був, є і залишиться попандопулою

2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Дійсно.

3. Пан може на сильно не перейматися. Бути пану попандопулом.
    Всі мої прізвиська місцевим /форумним кацапо і зеленим лайнолюбам прижилися.
    Ви не перший і, можливо не останній.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

голонокомандувач Зеленский зі своїм офісом та більшістю депутатів - усі погані,
    міністр оборони Рєзніков поганий,
    Залужний - геніальний полководець

Чонгар розмінували (чи ні?), південь здали (чи ні?)...
    Залужний взагалі ні при чому,
    Порошенко взагалі ні при чому,
    зелені слуги одні в усьому винуваті (чи ні?)

і російські окупанти тіпа ні при чому
    ---------------------------------------------------------------------------

ЯК ЦЕ ВСЕ ПОЄДНУЄТЬСЯ У ВАШІЙ ГОЛОВІ ? :scratch_one-s_head:

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Результати американського вояжу керівників антикорупційних органів:
    НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо виплат за електроенергію з сонячних електростанцій, які розташовані на тимчасово окупованих територіях.

У справі фігурує зокрема брат заступника очільника Офісу президента Ростислава Шурми.

Дякуємо партнерами за стимуляції.

6. MayorMayor

Ну чому ви такі довбойоби?А, ви ж зелебобіки, тому довбойоби за визначенням. Саме так- Зелупа з Верещучкою та іншою кодлою розмінували Чонгар та здали Південь. А Залужний та інші військові тут ні при чому. Бо усю повноту влади військові беруть тільки після оголошення військового стану. А тому, що військовий стан до 24.02.2022 не був оголошений, військові виконують розпорядження цивільних адміністрацій,та політичного курівництва- Верещучки та Зелупи з кодлою. І Порошенко взагалі ні при чому. Бо він не є ані політичним керівництвом країни, ані цивільною адміністрацією. Муженко чітко усе по полицям розклав, що до 2019 року можливість прориву кацапів з Криму вважалася мінімальною, бо були створені мінні поля та лінії оборони. Верещучка з Зелупою усе це знищили.

7. mypucm

та шо ви розказуєте

8. MayorMayor

Те, що є у реальності.Чи ви насправді вважаєте, що у мирний час любий військовий може замінувати мости?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Ліпецьк - мимо.
    Плівки деркача - мимо.
    Збагатився у 80 разів - мимо.
    Дебальцево та іловайськ - мимо
    Тепер і склади - мимо.
    А ви і далі жріть гівно кремлівсько-коломойської пропаганди.... Недорогенкі виборці Зе - найбільшого зрадника за сучасну історію України

11. Punainen Lippu

Дядьку, не витрачайте сили, спускайтеся на дно.

12. А я не трачу, просто отримую насолоду від окунання любителів зеленого лайна у цю зелену субстанцію.

13. 30.09.2023 або про наполегливість

Помаранчева революція обійшлася без крови, але московити наполегливі, тому під час наступної революції – вже революції Гідності – ті московити таки зробили свої висновки і настаралися всмак – залили кров’ю Київ. В помаранчеву революцію їхній агент не пройшов. Та вони наполегливі, а отже не відступилися від стратегічного курсу на знищення України. І після Ющенка їм таки вдалося зарядити свого агента на вищу посаду в державі. Але під час Революції Гідності, у вирішальний час, коли московити будували свої плани, Яник – втік. Втім, як вище було сказано, московити – наполегливі, тому знову ж таки, вони зробили свої висновки, а відтак Зеля – вже нікуди не рипався: продовжує виконувати вказівки з Кремля, ослаблюючи Україну та утилізуючи українців.
    Я до чого це кажу? А до того, що ворог – робить висновки, а ми – ні. Ми не зробили висновки після Вінниці і отримали Чернігів. Не зробили висновки після втрати Криму і частини Донбасу і втратили Південь і Луганщину. Ми не зробили висновки з демонізації Мазепи, Бандери і Ющенка, а тому безліч українців просто зараз радісно займаються тим, що наполегливо продовжують виправдовувати власні помилки демонізацією Порошенка.
    Тобто, це не зеленоїди херні наробили, попри усі очевидні істини та застереження порохоботів, це клятий барига поганий. І тому методички ворожого ІПСО аж волають, наче Саакашвілі під кайфом: «барига-барига-барига…» І як би не зашкварилися кравчук, кучма або яник чи теперішній президент, липові патріоти зітхають: «це правда, але щось муляє». І далі виясняється, що муляє їм не олігарх Ахметов-Пінчук-Жеваго-Коломойський-etc, а саме Порошенко. Ніхто інший з олігархів, тільки він. Або взяти політиків. От чомусь претензії лунають не до Яника, який розвалив армію і обікрав державу, ні до Зеленського, який похерив усі ракетні програми Порошенка і обікрав державу не менше за Яника, ні до Кравчука з Кучмою, які просрали радянську спадщину і виростили олігархів – о ні! У всьому на світі винуватий Порошенко. Тобто, той, хто провів децентралізацію, деолігархізацію, здобув томос, енергетичну незалежність від московитів, ввів квоти для розвитку української мови, відродив армію і т.і. Навіть фейкові порохоботи прокалуються саме на тому, що «Порошенко просрав свій шанс». Тобто, не його політичні супротивники, не його оббріхувачі, не його заздрісники, а саме він просрав. Такий от єдиний і неповторний політик. Завжди у всьому винуватий. Амінь!
    Я з подивом констатую, а чого це раптом населенню стали заливати брехню, що Зеля, звісно, винуватий, але так – мимохідь, не сильно, а от наполегливо і особливо потужно основні претензії у брехунів лунають саме до Порошенка. Який він барига, як усе робив неправильно, і як «просрав шанс», а головне – як він вже ніколи-ніколи не підніметься. Бо геть у всьому винуватий. Панове, а чому ви так занервували? Хіба він оголошував, що знову йтиме в президенти? Ні. Він казав, що збирається у європарламент. То якого біса вас так розриває, як жабу від амфетаміну? Ви такі наполегливі, наче московити зарплатню виплачують! Буває зайде розмова на нейтральну тему, а «заряджені» і тут вискакують з кущів зі своїм «а от ваш Порошенко» наперевіс.
    Тому усім папугам, які під копірку повторюють одну й ту саму фразу: «Порошенко просрав свій шанс», я хочу зауважити – видихайте, лайножери! Він себе реалізував у цьому житті на всі сто. І не раз і не два. І у родинному щасті реалізував, і в бізнесі свій шанс не просрав, і в політиці – молодець. Просрали – ви. І шанси, і майбутнє. А дехто і життя… Бо це якраз саме ви недалеко пішли – дуже вже наполегливо в ролі папуг виступаєте. За жменьку проса методички брешете…
    https://www.facebook.com/1000017336...QRU1YAyExGePwP1dnPRcYPUGj7ZivYaed57JkKRzGJsl/

14. mypucm

:good:

зображення_2023-09-30_084659937.png

із кулінарною освітою у вас там нема аналітиків ? ;)

15. А ти хто таке?

16. Ось такий кулінар, навідміну від незромілого туриста середнього роду - недорозвинуте, що знього взяти

21.09.2023 або про будні

Подзвонив старий знайомий з Бахмута. Багато років він носився з ВО «Свобода» і назло Порошенку голосував за Зе. А тепер плаче:
    - Як мені все набридло, я вже додому хочу…
    Пан мав приватний будинок, автівку, квартиру, пенсію пристойну і таке інше, але вирішив покрутити дулі здоровому глузду, як його навчила Фаріон. Тепер будинка його точно вже немає, а що з квартирою – невідомо. І тим більше невідомо, що буде завтра.
    - Усі хочуть, але це надовго. Війна триватиме не один рік. І взагалі, я б не розраховував повернутися в Бахмут у найближчі пару років. Навіть, якщо місто за кілька місяців звільнять – ворог ще довго його обстрілюватиме, плюс там ніде жити.
    Той починає казитися:
    - Вже дев’ятий рік війна! Та скільки можна!? Я зараз на чужині, у монастирі живу, у келії.
    Тут вже починаю скипати я.
    - Треба було не голосувати за клоуна. Жили б собі й далі у власних оселях, як люди.
    - Та що мені той Порошенко дав? Нема між ними ніякої різниці!
    - А, ну раз нема ніякої різниці, то й живіть собі спокійно та щасливо у вигнанні, як собаки, насолоджуйтеся наслідками власних дій.
    Наприкінці минулого тижня оголосили підвищену пильність – в лісах північно-західних околиць Києва помічена ворожа ДРГ. Випадковим свідкам представляються працівниками СБУ або поліції. Звісно, це неправда. Усіх сусідів підняли на вуха – від НГУ до розвідників. Ну і самі посилили увагу. Повмикали внутрішні рації, приготували броники і нікому не дали спати (зазвичай, по одному години 3-4 за добу даємо відпочити). Але все минуло тихо.
    Хлопці, які кілька днів тому їхали до нас на полігон, зіткнулися з такою щільною роботою ППО, що мусили зупиняти автівки і переміщатися в кювет. Але все пройшло без неприємностей. Кожен «шахід» накривали з трьох точок. Працювали злагоджено і логічно, аж серце раділо. Два збили просто на очах. Щоправда, уламок одного впав на будинок, ну та то вже справа випадку – війна є війна… Але що я хочу цим сказати? Насиченість засобами ППО у нашому секторі така, що я можу впевнено заявити: повітряну битву за Україну московити програли.

17. mypucm

розумію... натрапив на слабке місце... списував у школі... потім здавав екзамени за хабарі... було таке? ;)

18. MayorMayor

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такий вибір на кону не стоїть і проблем зараз більше, для чого ця тріпанина?

Є поняття "обставини", які ватні проросійські були Допа і Вілкул, але кацапи не змогли окупувати Харків і Кривий Ріг, гауляйтерами на окупованих територіях не стали, тому і підлаштовуються під більшість.

20. Punainen Lippu

Какой-то поток словоблудия. :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)