Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

досить далеко, тільки ненадовго. І що Ви порівнюєте?

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Объекты культа жалко. :) На что молиться будут?

3. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

так, саме перейменування вулиць і знесення леніних викликає найбільше вереску

4. manur

manur Well-Known Member

Собака гавкає, а караван іде......

Наскільки розумієте, не моє. Я йно процитував:)

5. Riddik

Riddik New Member

Либерализации визового режима с ЕС не произойдет, пока депутаты не внесут поправку о введении уголовной ответственности за предоставление госслужащими недостоверных данных в декларациях. По предложению депутата от БПП Денисенко Рада отложила введение этой нормы на 2017 год, тем самым обманув представителей ЕС. Вся страна стала заложником того, что депутаты, чиновники еще год хотят скрывать свои незаконные доходы, дорогие машины и особняки. Из-за того, что кому-то хочется прикрыть свою задницу, стране не видать отмены виз в ЕС. Также окончательно стало понятно, что почти все декларации чиновников липовые, потому что они боятся введения уголовной ответственности как огня. Главное побольше лицемерить с экранов о том, как политики делают все, чтобы выполнить требования ЕС.

6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это полная ерунда. Первое и второе никак не связано, так как ни в одной стране Европы госслужащие-клерки не обязаны трястись из-за несошедшихся копеек, тем более подавать такую "фашистскую" декларацию.

На данный момент это лишь планируется в РФ, но никогда за неточность в декларации не будут сажать в тюрьму в Европе, так как деяние не соответствует наказанию.
    Для привлечения к уголовной ответственности есть уже действующие нормальные рычаги, за соразмерное преступление.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні вранішнє читання новин мені покращило настрій. До сліз.
    Отже, по порядку, для тих хто не в темі. Днів десять тому якийсь мажор на чужому БМВ втікав по Києву кілометрів сорок від поліції, з дружками в салоні, після того як вони непогано посиділи в барі з напоями, наркотою і напівголими дівчатами. В результаті погоні поліцейський випадково застрелив сімнадцятилітнього пасажира БМВ, і тепер поліцейський сидить під вартою, очікує суду, йому загрожує кілька років за вбивство.
    А п"яно-обкуреного мажора - водія БМВ поки що не посадили в СІЗО, і його захищає адвокат Шевчук. Ну, там каже, як себе вести, що говорити, щоб відмазатися
    Так от, порадувала мене пригода із Шевчуком. Вчора він їхав на своєму "китайці" (можливо, після гарного результату сподівався пересісти на щось більш німецьке), і ззаду йому в"їхало інше мажорно-обдовбане чудо на іншому БМВ.
    Поліція, після того, як посадили їх товариша за переслідування мажорів зі стрільбою, вирішила в подібні випадки втручатися поменше.

Адвокат одного мажора Шевчук, після того, як отримав по задниці від другого мажора, пожалівся в інтернеті на мажорів. :haha:

Як там по-англійськи? "Він зробив мій день".
    Посилання на душеполєзноє чтєніє. Соцсети взорвало мажорное ДТП в Киеве с известным адвокатом

зі .

Останнє редагування: 26 лют 2016
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так виглядає шо пора волонтерам брати владу...:mocking:

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивує такий високий процент "Самопомочі", я наприклад в них розчарувався, і всі з ким говорив з знайомих, то теж...

12. VasMT

Дивує рейтинг Банди Парашного Педріли. Я знаю тільки двох його фанатів: Мих і свинар. Всі інші притомні.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А хто подобається?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та курва, ніхто :ireful1:. Може хіба "гіпотетична партія Саакашвілі", і то залежить кого туди напхають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є у вас варіанти? Заберемо Порошенка, буде Тимошенко, заберемо Тимошенко і Порошенка, будуть вила... Забери вила, матимемо обратно зека. Кричати геть Вальцмана - легше всього. А мудре сказати - нема кому.

Якщо не помиляюся, гетьмана Сагайдачного три рази вибирали і три рази скидали. У нас традиція: вибрати, щоб в гавні полоскати.

16. VasMT

Давід Рабінович.
    Щоби все було у гармонії...

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Он, по моему, всегда был про-кацапским, этот институт.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. VasMT

О, да!
    Все, кто против свинорылого - промосковские предатели.
    Врет Горшенин. За барыгу Вальцмана задницу рвет 54,7 прОцентов населения. :mocking:

А вот КМИС:

upload_2016-2-29_22-2-50.png

upload_2016-2-29_22-3-45.png

Прес-релізи та звіти - Рейтинг кандидатів на посаду президента, лютий 2016

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

пише псячою мовою.:)))

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

Радійте, миздобульці! :mocking:
    Слава Вальцману!