Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Змініть пластинку, Вже навіть ваші зелені керівники визнали, що кацапи підривали склади.

Теж можна сказати про віслюка - чому він не захистив склади в Староконстянтинові , а здав кацапам координати їх розміщення.

2. Ви як працювали на хуйла з 2014, так і продовжуєте працювати, захищаючи маріонетку.
    Забери у вас телевізор, і ви слів докупи незможете зв'язати.
    Є жертви абортів, а зелені жертви телевізорів

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хочу добавить важное: после нашей победы над врагом обязательно будут вытащены за шкирку все неуважаемые политические гниды, что сейчас вставляют палки в колеса и власти, и волонтерам, занимаются подрывом доверия в военное время манипуляциями с информацией.
    Места во власти шелупони, которая за власть борется такими грязными методами, не будет.

4. У вас зелених гамнюків старечий маразм і деменція.
    Як Іловайськ, Дебальцево - то винен Порошенко.
    Але коли мова заходить про Бучу, Ізюм, Маріуполь, полк "Азов - то винен хуйло.
    Роздвоєння особистості не мішає жити.

До речі, я чомусь в Крим не їздив з 2014 року, а пані тільки повернулися звідтіля зі старими методичками про Порошенка.
    Порошенко був, є і залишиться в історії Укрїни в одному ряду з київськими князями, українськими гетьманами Сагайдачним, Хмельницьким, Мазепою, Скоропадський і іншими.
    А по іншу стороні буде зеленський з Брюховецьким і іншими зрадниками України.

5. Silver bullet

:))) Как говорил Сократ: "заговори, и я тебя увижу".
    Бедный вислюк Хомчин пытается уйти с больной темы путем подмены тезиса)).
    Мне телевизор некогда смотреть, чтоб вы знали...надо подстригать порохоботов, а то они как сорняки у нас на даче во время войны выросли до 2 метров).
    А порохоботы намного хуже сорняков.

6. Поки-що шляк трафав тебе,буля, бо ти вже навіть гугл перекладач не включаєш, а шпариш кацапською.
    І в тебе тільки одна проблема - Порошенко. Не сотні тисяч вбитих хуйлом при сприянні Зеленського в Бучі, Ірпені, Маріуполі і на фронті.
    Так чому віслюк проігнорував попередження Заходу?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ні від кого не відкошую, є зараз такі, що спеціально звільняються з роботи, щоб не переїзджати у Львів через блок-пост, де можуть вручити повістку. Не можна бажати, але така гнида не відчує, не бувши у такій шкурі, якщо за станом здоров'я заборонено водити великогабаритний транспорт, можна військовий транспорт чи користуватись вогнпальною зброєю? Але дятлу стукати треба. Що було, те було, після спокою і перемоги декого варто взяти за горло, зараз нарвані порохоботи чи такі як Федина чи язиката Маруська роблять тільки шкоду.

• Подобається Подобається x 1
  8. Якщо можна ВІЛ інфікованим, хворим на туберкульоз, то таким симулянтам як ти і подавно.
    Краще скуповуй амуніцію, а то Притула, буля, кацалапий, циган тобі і гривні незадонатять.

9. Lanktocha

Будуть сталінсько-жуковські методи, мають йти сліпі, криві і горбаті?
    Бачу, такий у медицині олень, все залежить, яка робота і яке захворювання, до чого тут туберкульозники, у кого проблеми із зором може бути снайпером, у кого хвороба Паркінсона може користуватись вогнепальною зброєю?

10. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Мрии, мрии.:mocking:

11. Так в тебе тільки геморрой, так що придатний в якості розміновувача. Чонгар розмінував, чом би нерозмінувати тобою 1 або 2 лінію кацапської оборони.

12. Lanktocha

Нічого іншого тут не скажеш

13. Silver bullet

бггг..У вас проблемы с уверенным чтением? Я была в Крыму последний раз перед захватом Крыма весной 2014, и заметила настораживающие перемены. Что непонятно? Видно, старость-не радость, и шестеренки в голове ржавеют, а Хомчин?
    Занимайтесь здоровьем, жизнь - она одна, и разбазаривать ее на неблаговидную и тем паче бесперспективную деятельность - смысла ноль. Ну не создадите вы, порохоботы, Зеленскому антирейтинг.
    Закончится война, и он будет исторической личностью, с высокой исторической ролью. А вы так и останетесь опарышами-бредоносцами, которые вместо помощи в угрожающий момент главнокомандующему тыкали нож в спину и придумывали разные клички, и надуманную вину.
    Та и хер с вами.

14. Silver bullet

надежды юношей питают... но вы -то?:)))
    Он свою президентскую роль выполнил як найлучше. Есть власть исполнительная, есть судебная, есть силовой блок, есть законодательный орган. Или для вас государство - это тьма колхозная: один голова колгоспу в курсе всего и всех строит и увольняет?
    И то доярки молоко домой из-под носа тягали)

15. Ти диви як кацапи розперезалися.
    Ще пару місяців тому всі писали українською, а ту враз забули. Чи Гугл перекладач поламався?

Останнє редагування: 9 вер 2023
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet , Ви придурків не перебалакаєте. У мене взагалі підозра, що форумні порохоботи просто хворі на голову. Тому що людина в здоровому розумі не буде сидіти днями і ночами і строчити одне і те ж. Я вже тижнів два чи навіть три тому заігнорив отих придурків, які нічого не пишуть про війну, а лише про Зеленського, якісь нафталіни витягують.
    Гамнюк Гудман уже "канул в нєєбитіє", ще б ці три МММ трохи писки заціпили, може, хтось і нормальний замість них додався.
    (Можливо, Ви не читали мій пост, де я розшифровав нову трактовку "у МММ нєт проблєм" - крім як Зеленського обсирати. Це - Мих, Михайло Хомчин, МайорМайор)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна ж було хоча б перекласти кацапський вкид, покликаний роз'єднати суспільство. Чи і так піде? Не було часу?

18. ashim

ashim Well-Known Member

Як на мене, це даремна надія. Фінансування некрофілів не перекрите.

19. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

У вас что-то с памятью случилось. Операция в Крыму была начата 27 февраля. А вы там были летом. Это как?о_О

Очень странно, вы - простая девушка/женщина что-то заметили, а украинские спецслужбы нет.

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а де твій аватар? :)