Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Піар партії і знову будуть крики, що вибори не цікавлять.

2. Good man

Good man Обычный человек

Выдай ещё таблицу по сотрудничающих с российскими властями. И картина сложится полностью.

3. Якщо це піар то ти кацап 100 відсотковий.
    Хто з твоїх предків був завезений?
    І хоч ти тут ріс, але кацапом смердиш як жид цапом.

4. Факт, що партія Слуга народу відмовилася надавати руху Чесно дані, скільки її членів захищають сьогодні країну, безумовно, знімає з зелених будь-які підозри в ухилянтстві, лицемірстві, популізмі й брехні

5. Lanktocha

Вже така жована пережована не раз спростована мантра - у дечому критик Порошенка - "агент кремля".
    Якщо дуже ритися у моєму родоводі, ніби були там поляки і чехи. Так що тріпло і лизоблюд знову використав не ті методички.

6. Папір все стерпить, а що робити з кацапським смородом , що ти ним тхнеш?

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та вже якось навчіться брехати більш органічно :mda:

зображення_2023-08-24_201543444.png

• Подобається Подобається x 1
  8. Ми колись станемо справді незалежними! Вигнати окупантів - дуже важливе завдання, але не єдине. Треба звільнитися самим:
    від совка з вимогою «дай!» замість «створи умови!»,
    від страху перед владою і її системою,
    від страху загалом, бо незалежна і вільна людина боїться тільки Бога,
    від руского міра в головах, який спонукає брехати, красти, давати і брати хабарі та вірити в доброго царя, при якому авось налагодиться,
    від подвійних стандартів, цинізму і лицемірства, від продажних суддів, прокурорів, слідчих, податківців, митників і далі за довгим списком.
    Тоді це свято буде не лише формальним приводом порахувати роки з Дня відновлення Незалежності, тоді ми станемо Незалежними по суті.
    Володимир Ар'єв

9. Lanktocha

Просити нову методичку. Ну нема російського походження.

10. Ще один знавець мов.
    Загалом, більше 2500 партійців «ЄС» зараз на фронті, на найгарячіших напрямках.
    328 депутатів зараз на фронті.
    Різницю між членом партії і депутатом від партії розумієш чи треба на пальцях пояснювати?

11. а що робити з кацапським смородом , що ти ним тхнеш?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. - Давайте змінимо прапор, давайте змінимо гімн, давайте змінимо тризуб..
    - а давайте змінимо президента і непотрібно буде нічого змінювати.

13. Сором та розпач від царювання цієї банди…650 грн - у таку суму влада моєї держави оцінила внесок у її незалежність родин, сини, чоловіки, батьки яких полягли за цю незалежність.У таку суму оцінила їх героїзм, відданість і відвагу!Це одноразова виплата нам до Дня Незалежності...Але зараз я не про гроші. Я про гідність і приниження. Я про совість і аморальність. Я про справедливість і злочин. Саме злочин - проти пам'яті полеглих і проти непоправної втрати їхніх родин. Саме приниження - бо як ще можна назвати цю жалюгідну подачку?! Саме аморальність - боколи суддя, прокурор, депутат отримує 200 тисяч зарплатні плюс премії, надбавки і бозна що, коли захисник проливає свої кров і піт, а отримує у 2 рази менше - та й то на половину цієї суми купує собі все необхідне для фронту, і коли родини отримують на День незалежності, за яку поклали голови їх рідні, 650 грн - це на голову не накладається!!!Так не має бути!!!Мені соромно. Крім того, що ненависно й боляче. Соромно - за свою країну, яка виявилась не здатна гідно оцінити подвиг своїх героїв! Соромно за владу, яку обрав мій народ, - лицемірну, корумповану, злочинну. Соромно за тих, хто приймає ці ниці закони, постанови, рішення, що принижують захисників, добровольців, ветеранів, волонтерів, родини воїнів і - головне - пам'ять полеглих!, і тих, хто ставить під ними свої не менш ниці підписи й печатки. Соромно за лицемірний, брехливий піар політиків на крові й бруді тих, на кому ще тримається ця країна.Соромно перед світом за тотальний, безсовісний грабіж у всіх ешелонах влади - у той час як світ скидається нам на зброю. Соромно за кожного байдужого, за кожного, кому "не на часі", для кого ця війна не його. Соромно. Бо ВСЕ ЦЕ ВЗЯТЕ ВКУПІ і спричиняє ту безкарність, в якій потопає моя країна. Коли хамовчують правду - приходить свавілля. Я не хочу мовчати.
    FB_IMG_1692908206126.jpg FB_IMG_1692908210209.jpg

14. Нетолерантний пост, бо накипіло від некомпетентності частини українців , на жаль дуже великої ... Ми не вміємо цінувати професіоналів. І з цим треба щось робити, якщо ми хочемо розвиватись як нація і успішна країна.

Юра Брайтон
    Хто є хто?
    Порошенко і досі шанований у світі політик, що має повагу світових політиків.
    Гонтарєва, експерт світового рівня, що читає лекції з фінансів та банкової справи Європи та Америки.
    Яценюк, експерт міжнародного рівня з економіки, користується повагою провідних Університетів і читає лекції у Європі і Америці.
    Супрун, експерт у галузі медицини та реформування системи ОЗ.
    Всі ці люди викликають лють у тупого бидла, бо бидло взагалі не розуміє про що йде мова. Бидло ненавидить все, що не розуміє. Тому бидло обирає блазня з балагану, бо там все зрозуміло для найтупішого і найупоротішого бидла.
    І бидло захищає не стільки свій вибір, скільки свій дебілізм і тупість.

15. Lanktocha

Не тільки, а свободівці Сиротюк та Іллєнко, із "Голосу" Костенко?
    Але колишній нічого не вирішує, просто неуповноважений із діючими проводити зустрічі і про щось домовлятись.

16. Всі ці люди викликають лють у тупого бидла, бо бидло взагалі не розуміє про що йде мова. Бидло ненавидить все, що не розуміє. Тому бидло обирає блазня з балагану, бо там все зрозуміло для найтупішого і найупоротішого бидла.
    І бидло захищає не стільки свій вибір, скільки свій дебілізм і тупість.

17. Lanktocha

Безальтернативності нема. Якщо на те пішло, Свобода і Голос непрохідні і на них крикливі хамовиті боти не працюють.

18. бо бидло взагалі не розуміє про що йде мова. Бидло ненавидить все, що не розуміє. Тому бидло обирає блазня з балагану, бо там все зрозуміло для найтупішого і найупоротішого бидла.

19. Lanktocha

Що має статися, щоб боти заспокоїлися?
    Що би не вишуковували боти, вибори під час військового стану неможливі.

20. Сука кожен день, кожний Божий день конвеєром йдуть зашквари слуг зеленського, як не крадій то зрадник, як не зрадник то корупціонер, як не корупціонер то ще лайно якесь, але у придурка планктоші проблема тільки у ботах, яких він шукає і ні один *** їх ще не знайшов. Включно з Яніною Соколова.

а де твій аватар? :)