Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

зображення_2023-08-19_200042748.png

2. Коли прилетіло по військовому аеродрому і загинула 1 людина - винуватий Червінський

Коли прилетіло по виставці дронів в центрі міста і загинуло 7 людей зокрема діти - ніхто не винуватий, бо немає безпечного місця в Україні
    Якщо зелений то нема безпечного місця а якщо політичний опонент то винуватий опонент.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Яка новина!Виявляється, московити гатять по цивільним будовам!Те, що йде війна- невідомо тільки організаторам цієї "виставки". Те, що кацапи намагаються вбити якнайбільше цивільних- теж. І треба бути кінченим довбойобом, організуючи массове зібрання людей на цієй виставці. Та ще і у 80 км від кордону.У зоні ураження кацапських "Іскандерів".

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Деякі речі краще не розголошувати, були такі, що кричали про завод дронів у Чернігові, є ракетний удар, тепер забагато шумить Садовий про спробу відкрити львівський аеропорт у вересні.

5. MayorMayor

Усе просто. Цим вкраїнчикам, на кшталт організаторів виставки, Обдристовича, або подібній плісняві потрібен хайп. Тому і є виставки, зйомки систем ППО, зйомки військових, виступи у пресі на тему "ми тут зібралися і навчаємося, кацапи начувайтеся" (це я про казарми і полігони під Львовом, якщо що).І ці довбойоби нічому не вчаться.А тупа зелена влада не робить нічого, щоб почати "давити" цих хайпожорів.Нема нічого складного, щоб в умовах "монобільшості" внести зміни до Карного кодексу. Виклала вівця роботу ППО в мережі- вівця не "вибачається", а їде на три роки шити рукавиці. Загинули люди в результаті "виставки"- ідуть організатори на десять років шити рукавиці.

6. 1. Порошенко давно розповів про свою мрію стати депутатом Європарламента від України, і знову це підтвердив.

2. Віце-прем'єрка з євроінтеграції заявила про неготовність України виконати сім рекомендацій для початку переговорів для вступу та в стилі Азарова повторила, що для цього "потрібні роки".

В принципі це багато що пояснює, у нас багато чого так, і "гламноє чтоб в Євросоюзі нє Порошенко!" може цілком зайти.

Питання скільки ще народ дозволить з себе знущатись чи навіки полюбив позітівний дурман.

7. Lanktocha

Як вийде, але безальтернативності тут нема, як і хтось довічний, як Лукашенко, нам не потрібен.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, що якби Порошенко організував виставку моделей чавунних грубок, які він купує для ЗСУ, туди б точно ніхто не вдарив.
    Хіба що якби то були грубки-камікадзе.

9. Тільки от якби ту виставку дронів організував Порошенко, то вже би і кримінальна справа була і кожна шалава з журналістським посвідченням наводила би фотки дітей з підписом "їх вбив Порошенко" і арешти були б і все інше.
    А тут ніхто ж неувіноват, все тільки росія.

10. MayorMayor

Дуже смішно. Особливо- на фоні загиблої шестирічної дитинки та ще шістьох людей. Мєдвєдо, я бачу, що за блазня-Зелупу ви не дарма голосували.

11. Жоден з цих лицемірів не звинувачував росію чи путіна у захопленні наших човнів 25 листопада 2018 року. Винен був виключно Порошенко

12. Я не хочу покарання для волонтерки що організувала виставку дронів. Більше того, я не вважаю її головною винуватою, хоча б тому що в країні існують спеціальні служби, які мають вмішуватись в процес організації подібного роду заходів для забезпечення їх безпеки, і безпеки оточуючих людей.
    Так, я бачив там якісь скріни, але вони не змінюють моєї вищевикладеної думки.

Тому, взявши за основу вищевикладене небажання розбиратись з волонтерським рухом, зокрема з цим волонтером, маю гостре бажання прокоментувати антураж події, процес обговорення події.

Я думаю, ні в кого не має сумніву (чи то в людей які мене підтримують, чи в людей, які мені намагаються опонувати), що будь на місці цієї волонтерки Порошенко, ситуація виглядала би докорінно інакше.
    Майже 100% істот, які зараз розказують "винуватий тільки ворог", розказували би протилежне і в них ворог би не був винуватим взагалі, а єдиним винуватим був би тільки Порошенко.
    Те що було б у ЗМІ - важко було й уявити. Ці уйобки напевне ходили б у футболках "Хто вбив Павла?" і розказували б охлосу, що кожну жертву, кожну дитину особисто вбив Порошенко.
    Безугла з арахамією і вбивцею бугуцькою (так і не покараною, за вбивство людини в ДТП на пішохідному переході) отримали б 18 оргазмів по дорозі до генпрокуратури, куди б вони несли б заяву про злочин, а Печерський райсуд вже б садив Порошенка за грати.
    А ті істоти, які сьогодні імітують що "нічого не розуміють" (навіть те що невивчені уроки, недосліджені обставини і відмазані винуватці, завжди приводять до повторення трагедії) ці істоти би детально, з посиланням на закони розказували про винуватого Порошенка.

І абзац вище - це не мої фантазії. Абзац вище - це наш спільний досвід.
    Досвід коли в окупації Криму винуватий Турчинов чи Порошенко в умовах, коли кримських гарнізон зрадив, кожного дня призначався новий керівник кримського СБУ і МВС, бо призначений напередодні зраджував, коли не було ні ким, ні чим воювати, а мудрий нарід дивився телевізор і їздив в Межигір'я до страусів януковича.
    І той самий досвід, коли в окупації трьох південних областей через кримський перешийок з жодним з непідірваних 9 мостів, не винуватий ніхто, тільки ворог. На 4 році правління найвеличнішого лідора світу, який мав і армію, і можливості.

Досвід коли в рамках військової операції під Іловайськом і в смертях близько 300 військових винуватий особисто попередній президент (який навіть не санкціоновував цю військову операцію), але в оточенні Маріуполя з того таки Кримського перешийку і в смертях десятків тисяч людей і тисяч військових в оточеному гарнізоні не винуватий ніхто, тільки ворог.

Досвід коли попередній президент був особисто винуватий, що не повернув їм їхню Надію з полону, а про дві тисячі полонених з Азовсталі ніхто й не згадує (з-поміж цих істот).

Досвід коли ці істоти звинувачували попереднього президента в причетності до кожного рендомного злочину, стрибаючи на трупах абсолютно незнайомих людей з політичною метою.

Досвід коли в обстрілі Києва і смертях випадкових людей на вулицях винуватий Кличко, а тут не винуватий ніхто. Виключно ворог.

І зараз ця вся піна, ця вся огидна лицемірна гноївка, зайняла протилежну позицію "нічого не розуміючи", тому що винувата "тільки росія". А будь-яке питання про заходи безпеки - це російське ІПСО. Ні зрадників вже нема, ні навідників, ні кого, виключно росія.

І ніхто з них, з цих уїбанів, не написав і не сказав жодного слова на захист того таки Червінського. Що було б послідовно:ти ж вважаєш, що винуватий у всьому лише ворог, тоді військовий не повинен сидіти в тюрмі, в аналогічній ситуації, з меншими жертвами і без жодного зв'язку між діями військового і обстрілом.

Це не про Порошенка історія, а про контрасти і про огидну піну у вигляді лицемірних шакалів, яка знову всплила вчора уже в протилежній до звичної їм ролі.

Я не знаю як в героїчній країні, які платить за свободу життями героїв, виник цей прошарок лайна і гієн, танцюють на трупах виходячи з їхніх власних політичних цілей, але танці цієї мразоти на костях, двохстульність в залежності від ситуації і лицемірність, вже реально дивитись не сила.
    Mason Lemberg

13. Той випадок, коли повністю згоден з Борисом Філатовим.
    Майже всі наші біди -- від нерозуміння, що війна буде; від нерозуміння, що війна настала; від нерозуміння, що війна ще триває; від нерозуміння, що війна завершиться не завтра.
    Сьогодні чимало людей завершили війну, словами класика, "у своїй голові". Зарано.

"Складний пост.
    Для вумних.

Я не знаю, хто винен у трагедії в Чернігові.

Крім, безумовно, сусідів-під@рів.

Більше того, мені це нецікаво.

Я відповідаю за себе сам.

Я просто пам'ятаю, коли у Дніпрі ми проводили «Люті пташки», то я особисто заборонив будь-яку рекламу. А потім ще особисто перевірив наявність спеціальних рамок (щоб не пронесли рюкзак із вибухівкою) та особисто контролював протокол безпеки.

Попереду ми зіткнемося ще з великою кількістю жертв.

Тому хочу звернутися до всіх.

Заваліть пізд@ки.

Центральна влада, яка вперто шукає внутрішніх ворогів, щоб виправдати власні пр@йоби.

Я з неприхованою насолодою чекаю, кого призначать наступним винним після того, як закінчаться московські попи, військкоми та власні депутати.

«Волонтери» та деякі небайдужі громадяни, які шукають реклами та слави на хайпі, а частіше – цілком маніпулятивній критиці.

Підіть попрацюйте в міністерствах особисто, коли скоро в чиновники почнуть відловлювати на вулицях.

Немає вже дурнів бути начальниками: тримають за худобу, поваги жодної, працюй задарма, а після цього ще ходитимеш на допити.

«Правоохоронці»

Класичне: «А судді хто?"

У мене є одне питання. Чому сьогодні, всі ті, хто обіссцявшись втік у «закарпатський котел», нині розповідають нам, які витягли перші місяці війни на своєму горбі, хто що вкрав у лютому-травні 2022 року?

Охлос.

Який думає, що коли «посадити» всіх без розбору, то завтра вже точно буде Перемога.

Люди, які навіть не розуміють елементарних причинно-наслідкових зв'язків. Натовп приматів, які вимагають «чесних військкомів», але сподіваються, що після таких призначень їх особисто точно не покличуть.

Як у голові у певних людських індивідів уживаються взаємовиключні тези – мені невідомо…

Заваліть пизд@ки.

Згадайте себе 24 лютого 2022 року.

І поверніться до себе. Тодішніх.

Інакше втратимо Країну.

…"

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. mypucm

1991 рік... Джордж Буш - старший хвалить Горбачова і вмовляє Україну залишитися в СРСР :)
    (можна включити субтитри з перекладом)

View: https://www.youtube.com/watch?v=hgEB1GB8qAM

Останнє редагування: 24 сер 2023
  17. mypucm

18. MayorMayor

Може тому, що влада краде, бреше та відірвана від потреб суспільства, нє?

19. Lanktocha

А ватани кричать що США розвалило совок.
    Боялися розвалу ядерної держави тоді, бояться і тепер.

20. Коли войовнича меншість раптом стає більшістю. Стає до зброї тоді, коли потрібно захистити націю. 2500 депутатів всіх рівнів «Європейської Солідарності» зараз на фронті, воюють на найгарячіших напрямках.

А та «нова-стара» монобільшість чомусь навіть не може порахувати: скільки їх і де вони?

Більше того, не всі годні досі відповісти на запитання: хто я?

Зате як корупцією займатися - тут вони в першій шерензі!

З 2019 р. змінилося купа урядовців: хто з них зараз на фронті?

Так прокоментував дослідження Руху «Чесно» міністр інфраструктури (2016-2019) Володимир Омелян, який зараз воює в ЗСУ.
    FB_IMG_1692877018983.jpg

Вкладення:

а де твій аватар? :)