Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю, але інтернет гудить з одноглазим мольфариком.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Судячи з вигляду- коханець прутнем в око "полковниці" заїхав.

• Смішно Смішно x 1
  3. Крик душі. Можете мене після цього бити ногами, але я скажу.
    Українці заслужили цю війну!

В своєму попередньому відео я говорив, що все - закономірне і доцільне.
    Так от, про закономірність я змовчав, але я маю сказати.
    Теперішня війна є закономірним наслідком 30 років нашої безгосподарності, нехлюйства, егоїзму, крадійкуватості, моральної деградації та гнилі.

Ми просрали країну, яка в 1991 році за рівнем ВВП лише в 5-7 разів поступалася Китаю. Все протринькали, все спустили, розікрали, зруйнували. Нічого і нікого не цінували.

Чому так? Тому що "урвати собі", егоїзм, хитродупість, "насрати на всіх" стало моральним кредо наших людей.

Чому я починав "Революцію Світогляду"? Тому що чітко зрозумів, що не у владі проблема. Проблема в нас самих, в наших людях, "розруха - в головах".

Десять років тому я займався багатоповерховим будівництвом. Я вигнав всі українські бригади - лінькуваті, крадійкуваті, не відповідають за слова. Я найняв турків. Вони працювали в три рази ефективніше за українців. Але українець водій, що віз арматуру з металобази, по дорозі крав 20% об'єму.

Я займався Шарівським палацом. Найбільше лайна я наївся від людей. Обісрати ближнього, захейтити, вставити свою корупційну схему - виявилося природою наших людей.

У нас намертво відсутня культура співпраці і вдячності. Я цього не афішував, минулого року одній постраждалій сім'ї ми побудували будинок в Київській області. Досі лайно вигрібаю, наче ми їм усім зобов'язані і, як виявляється, я на них "нажився"...

У нас процвітає культ хейту. Кожна нікчема охоче самостверджується, принижуючи і ображаючи інших. Майже під кожним моїм відео був зазвичай коментар "гнида картава вилізла"...

У нас токсичне соціальне середовище. Не підтримають, а затопчуть. Запропонуй ідею - 80% скажуть, що ідея лайно, а вони знають, як краще. Якщо в США запропонувати ідею - 80% скажуть - "Great! Wish you success!".

Війна стала результатом нашої колективної моральної деградації. Кінцевою точкою нашої гнилі.

Ми - ледь не єдиний народ у світі, що сам собі вільно обирає владу, але на наступний же день починає її хейтити, поливати брудом і знищувати.

Східна мудрість каже, що людський дух змінюється лише завдяки потрясінням та катастрофам. Так і з цілими народами...

От ми і отримали... Нам потрібний був потужний копняк під зад і обухом по голові, щоб ми замислилися - як же ми живемо?

На жаль, поки що зміни демонструє лише невелика частка суспільства, що наче атланти на своїх плечах тримають країну. До всіх інших ще не дійшло... А це означає, що війна ще не скоро закінчиться. Бо вона має доцільність - щоб після війни ми всі змінилися, вийшли з неї оновленими, готовими до майбутнього.

Хлопцям на фронті дуже важко. Часто приходить усвідомлення, що те, що вони сьогодні захищають, не вартує жертв. Але тим більший є їхній подвиг, бо вони виборюють наш шанс на майбутнє. Вони кладуть життя за "кривий кущ з колючими шипами" в сподіванні, що той "розквітне трояндами".

Вибачте, накипіло. Я не припиню робити те, що роблю. Але давайте хоч трішечки змінюватися самі. Давайте цінувати працю інших. Давайте допомагати одне одному. Давайте вчитись підтримувати. Давайте дякувати.

Наша національна невдячність вже починає дратувати світ. І доказ тому - прикрий інцидент, що стався з нашим головним партнером - Великобританією. Ми все вимагаємо і докоряємо... Нам все мало...

А може, українці, давайте по світу проведемо "мітинги вдячності"? Давайте подякуємо за все, що для нас вже зробили, адже ніхто нам нічого не був винен! Можливо, вдячній Україні охоче дадуть все, що нам треба?

Часу на те, щоб нам змінитися, все менше. І кожен день оплачується страшною кривавою ціною.

У мене все. Я все ще вірю, що Омріяна Україна - можлива. Але знати шлях і пройти його - це не одне й те ж саме.

В стакані на фото - вода.

Тепер можете захейтити в коментарях.
    FB_IMG_1690741409908.jpg
    https://m.facebook.com/story.php?st...Q7eootvXBGWeAERrmFXsMNrYZl&id=100000291652927

4. 2019 Зеленський і команда кепкують над Армія.Мова.Віра
    2023 Зеленський і команда впроваджують Армія.Мова.Віра.

2021-22 Зеленський і команда називають популізмом вимоги Європейської Солідарності збільшити фінансування оборони та переконують, що тоді не вистачить грошей на дороги
    2023 Зеленський вимагає збільшити фінансування оборони і не витрачати на ремонт доріг, поки армія в пріоритеті

Доходить пізно, лише коли життя врешті решт надає по голові. Втрачає час Україна. І не тільки час.

5. MayorMayor

"Весна прийде- бабло косити будемо"

Нові подробиці по втечі нардепа Дубінського за кордон:

Він виїхав 27 червня, використавши хворого тата і лист від МОЗ, і мав би вернутися до 10 липня. Але не повернувся

Є свідчення, що нардеп зараз у Барселоні із дівчиною. До України він не поспішає, бо тут йому загрожує кримінальна справа за розкрадання медичного бюджету Київської області. Дубінський утік якраз в той час, як у ЗМІ почала з’являтися інформація про його схеми.
    З початку війни він більше часу провів за кордоном, ніж в Україні. Дубінський спочатку виїжджав як «волонтер» через систему «Шлях», а потім – за дозволами від Ради. Звісно, про ці вояжі немає звітів ні в Дубінського в соцмережах, ні на сайті ВР.

На фоні того, що Дубінський під санкціями США, зараз самий час задати питання: Байден, чому ми не в НАТО?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заспокійся, це турки.

Відкрию ще один секрет.

Ці Байрактари на даному етапі потрібні, як зайцю стопсигнал.

Зелені організували непотріб. Вони не в темі.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підримую!!!!

У Києві викрили рашистську розвідувалну структуру, що маскувалася під виглядом кол-центру, через який збиралася інформація про ЗСУ та ППО. При обшуку знайдено викривальні матеріали, включно з печатками расєйських підприємств і структур. На захист рашистської диверсійної структури примчався нардеп Олег Семінський. Громадська приймальня Семінського міститься поверхом вище, а за свідченнями працівника офісу вся будівля належить нардепу Семінському. Ніби через підставних осіб чи залежні структури.
    А тепер усе веселіші новини. Семінський депутат, але не від опзж, що може спершу прийти на думку, а від слуг Зеленського. Дуже довірений член команди. Він колишній засновник компанії Нафтогазовидобування, яку заснував разом із олігархом Пінчуком, соціалістом Рудьковським і соратником медведчука й Зеленського Шуфричем. Колись його ніби викрадали й, як сам казав, катували кілька років за наказом Рудьковського. Реальних підтверджень цього слідство не знаходило аж доки він не став соратником Зеленського та його депутатом. Відразу все встановили й оголосили винними кривдників Семінського, не залежно було все саме так, чи ні.
    Нинішній слуга Зеленського вже давно в політиці. У трьох скликаннях був помічником регіонала й опезежиста Шуфрича, а також у двох соціалістів: Рудьковського та Мендуся. Сам балотувався колись від СПУ.
    І на останок, що собливо втішає. Інформацію про викриття ворожої організації та причетність до неї слуги Зеленського Семінського оприлюднив і активно розганяє його колишній колега, екс-слуга Микола Тищенко. Запахло виборами й пішли війни компроматів. Особливо мило виглядає, як один одному гризуть горлянки соратники Зеленського. А ми поки запасемося поп-корном.
    berezoview :
    [​IMG]В Киеве обнаружили российский call-center, который собирал информацию о работе военных и ПВО, заявил народный депутат Николай Тищенко.
    На своей странице в FB он обнародовал видео и заявил, что в офисе нашли печати российских компаний и банков, в частности «Газпрома», «Центробанка», «Газпром инвест», и «Московской биржи».
    «На защиту этой ботофермы приехал ... сам нардеп Олег Семинский из «Слуги народа», чья общественная приемная находится этажом выше над колл-центром. Кстати, кроме того, что все это происходит почти в приемной указанного народного депутата, так и все это здание (по словам работников офиса) может принадлежать господину депутату Семинскому», — написал Тищенко.

9. MayorMayor

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

стрічка новин на укр нет :mda:

зображення_2023-08-04_102357394.png

11. MayorMayor

12. MayorMayor

У Зелупи був цілий рік і уся західна допомога для відбудування Тес та Тец. Але красти на цьому важче, тому крали на кіно та на асфальті
    Де гроші, уйобки?

• Подобається Подобається x 1
  13. Директор Інституту майбутнього Vadym Denysenko в дивний спосіб піднімає надважливу і болючу тему, з якою вже зіштовхнулася Україна. Демографічна криза, спровокована війною. І пропонує після закінченн війни ще роки 3 не випускати чоловіків закордон.

Наскільки я зрозуміла логіку Вадима, це має простимулювати українських біженок повернутися в Україну, працювати на відродження економіки і народжувати дітей тут.

Вже зараз західні експерти бʼють на сполох, що якщо українки не повернуться додому, нас чекає дефіцит робочої сили.

Тим часом український уряд малює красиві картинки і презентації про відновлення, й на міжнародних конференціях продає іноземним партнерам фантазії Веснухіна без жодної конкретики, як саме влада планує стимулювати українців повертатися і жити вдома, які вони тут матимуть перспективи.

Україна так і не перейшла на воєнну економіку. Системне бачення повоєнного розвитку країни тим більше відсутнє, а фаховий рівень тих, хто зараз крутиться при владі, викликає тільки сум.

Люди повернуться в країну, коли тут буде безпека, а також перспективи гідного навчання для дітей, роботи і житла для родин. Це потребує прозорого використання західних коштів, реальної боротьби з корупцією ( це не лише е- декларування, позаштатні радники ОП і інші рішали взагалі не декларуються), й стратегічного погляду на відновлення. Які сфери економіки визначили пріоритетними? Чи будуть відновлюватися знищені на Донбасі міста, такі, як Бахмут чи колишні мешканці цих населених пунктів реінтегруються в інших громадах, яка політика в сфері знищеної екології, що буде з сільським господарством і великими підприємствами, як розвиватиметься наш ВПК.

В інавгураційній промові Зеленський пообіцяв, що всі українці повернуться в Україну. Правда, не уточнив , що це станеться через закриті кордони.

Як подібні ідеї Інституту майбутнього, який співпрацює з владою, корелюються зі вступом України до ЄС і НАТО? Це ніяке не майбутнє, а повернення в СРСР. Давайте ще й закордонні паспорти заберемо, для надійності.

Свого часу наша команда успішно боролася за безвіз і це стимулювало проведення важливих для країни реформ, в тому числі антикорупційних .

Не думаю, що повоєнний безвиїзд спрацює на інноваційний розвиток економіки і прорив в країні. А от до бунту призведе. І хто собі дозволить заборонити закордонну поїздку мільйону чоловіків- учасникам бойових дій, які точно заслужили на відпочинок і мандрівку з родинами там, де вони цього захочуть.

Будь які заборони породжують корупцію. Бо квартал як виїжджав, так і виїжджатиме на дуже важливий іноземний « культурний фронт», а от жінкам - держслужбовцям і зараз не можна, хоч вони не чоловіки й не мають військового обовʼязку. Це вже породжує проблеми в місцевих органах влади і на держслужбі, чимало жінок- депутаток місцевих рад , де вони навіть зарплат не отримують, просто складають мандат.

Українці хочуть відбудовувати нашу країну. Для цього треба стимулювати економіку, а не вбивати підприємництво новими поборами.

Мені соромно, що ВР працює непрозоро, що журналістів і експертне середовище не турбує закритість засідань парламенту, інакше б ви чули ті важкі дебати, які веде Європейська Солідарність, відстоюючи права підприємництва.

Українці будуть повертатися, якщо знатимуть, що на тендерах можна виграти, якщо ти конкурентний, а не свій для ОП.

Що правоохоронні органи працюють проти реальних злочинців, а не по замовленню влади.

Українці хочуть народжувати дітей. Але вони мріють , аби діти росли в безпеці і мали хорошу освіту. Для цього і вчителі мають отримувати гідну зарплату. А в нас 4 роки був міністр - плагіатор Шкарлет, а в викладачів зараз забирають разову допомогу , виплачену в перші місяці вторгнення.

Весь цей хаос заяв про можливість виборів під час війни, закриті кордони після війни тільки відлякують людей. Зупиніться. Працюйте на Перемогу, до якої ще дуже далеко.

14. А знаєте чому Денисенко пропонує обмежити виїзд? Бо побіжать ті, які в 2019 році казали, якщо не вийде, то ми емігруємо. А ми ж нікуди не збирались і тоді, і в майбутньому не плануємо, от боїться він залишитися з нами один на один.

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніби немає інших причин, у 2019 бойових дій за межами Донецької і Луганської областей не було.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зверніть увагу, як зебобіки намагаються грабанути державну касу:

upload_2023-8-6_20-27-20.png

А чому виникла така брехня від зебобіків?

А тому, що на горизонті намалювалися гроші:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Навіщо в черговий раз доказувати свою розумову обмеженість? На форумі це всі знають. Ти не можеш когось цим здивувати.
    Навіть перезагрузка віндоввз нічого не змінила.
    Корективи внесе тільки могила.

• Смішно Смішно x 1
  18. Закінчилась епоха зе-баранів. Залишились або повні дебіли або свідомі зрадники. Інших там немає.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перезавантаження, перестановка... Як такий "патрійот" може вживати стільки русизмів?

Останнє редагування: 7 сер 2023
а де твій аватар? :)