Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Обрання Зеленського на посаду президента України в 2019 мало такі ж катастрофічні наслідки, як і обрання Путіна президентом РФ у 2000. В ті часи я жив в Москві і зараз в мене потужне дежавю, коли я згадуюю перші чотири роки путінізма.

Тотальна Єдіная Росія в Держдуми, яка повністю знищила парламент, тотальне ФСБ і рейдери-мафіозі на усіх ключових посадах і тотальна любов мільйонів росіян до свого карликового упиря-мародера і їхня ненависть до нас - тієї незначної меншості, яка з перших днів боролася проти влади путіна.

Що я бачу останні чотири роки в Україні після захоплення влади Зеленським. Все один в один, огидний рімейк огидного російського фсбшного серіалу. Знов на всіх посадах ФСБ і мафія мародерів, знов "монобільшість" Слуг кремля, тотальна цензура, жахлива гебельсівська пропагандистська брехня зелених злочинців, любов бидла до гидотного фюрера, ненависть до патріотів України і руйнація, розкрадання, знищення держави в усіх сферах.

Я срати хотів на росіян, вони самі обрали свій шлях здохнути в лайні, голоді і мракобіссі - вони повністю заслуговують на цю долю. Але як примудрився наш український народ тріумфальним маршем ДОБРОВІЛЬНО відправитися тим же шляхом за сусіднім натовпом генетичних відбросів, своїми руками віддавши всю владу ворогу, дозволивши багаторічну зелену вакханалію знищення держави з відкриттям дверей рашистам і здачею третини країни окупантам у підсумку злочинної оргії Зеленського і його орди.

Це не вкладається в моїй голові.

https://www.facebook.com/1000406584...7juCj4sAVFCj86Y2Y8NxKbSnhvNM71UUH9RXK9mqV4Fl/

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка безпека? У нас шо? війна? У нас ШАШЛИК!

3. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас кацалапый про 125-го члена партии Слуга Народа скажет, что такое поведение депутатов во время войны ничего не значит. И тот факт, что среди членов партии Порошенко ни одного такого нет, тоже ничего не значит. Просто 125-ть раз подряд совпадение.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давай зіграємо гру. Ви даєте одну інфу про відпочинок Порошенка, а я вам дам 3, ні, 5 інф про відпочинок Зеленського. Виграє той, у кого буде менше таких інф.

Наскільки я пригадую, Порох за всю каденцію один раз відпочивав, а Зеленський - більше 10.
    Це перше, друге, хто дав дозвіл на виїзд з країни Арістову?
    Чомусь нашого найкращого шахіста Іванчука не випустили з країни на ЧС, а Арістова випустили на Мальдіви.

Чи ви не бачите різниці?

6. mypucm

Зеленський також острів орендував ?

:popcorm1:

7. mypucm

до речі, мало відпочивати - не означає якість роботи :dntknw:

може, наприклад, означати проблеми з делегуванням повноважень, погану організацію :smokedup:

8. Він цілу країну орендував для зустрічі з патрушев м.
    Оман називається.

9. FB_IMG_1690391058613.jpg

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дивно- Зелупа і відпочивав досхочу, і організацію управління просрав, і повноваження незаконно передав.

• Подобається Подобається x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Оці всі проігноровані для мене - янінисоколовські і оліскабєєві.
    Тільки те й роблять, що обсирають законно обраного Президента України та законно обрану українську владу. Якісь маніяки (крім Гудмана, який просто гімно), господи прости. Нема що почитати на колись цікавому форумі.
    Яніни Соколовські.jpg

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю, чи Порошенко орендував весь острів, але у Порошенка корпорація Рошен, може собі дозволити і податки сплачує справно.

А Зеленський може лише вкрасти, бо незважаючи на його бізнес, всі його фірми або банкроти, або насилу виживають і податків він практично не платив, проте палац у Криму, вілла в Італії, житло в Англії і т.д.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто каже, що влада обрана незаконно?
    Янукович теж був обраний законно і влада відповідно.

Те, що народ у нас дурненький - теж правда.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене одне цікавить. Якщо Зеленський не переможе на наступних виборах, він втікне?

А за Зеленського будуть голосувати одні злодії, бо він дав їм можливість безкарно красти.

15. Good man

Good man Обычный человек

Старый фсбшник гордится тем, что у него половина форума в игноре. С кем тогда он общается?:))) Правильно ему в своё время указали - заносить людей в игнор и при этом с ними активно общаться - это клиника.

16. Good man

Good man Обычный человек

Ермак не допустит, чтобы Зеленский проиграл.

17. mypucm

@Мих
    з одного боку Ви пишаєтесь тим, що Порошенко платить податки (за законом)
    чи отримують його агропідприємства дотації з бюджету ми не знаємо...
    ...........................
    з іншого боку пишете:
    "Янукович був законно обраним - ну і шо"
    "Зеленський краде" (хоча хто його засудив?)
    ….........................
    якісь маніпуляції :acute:
    коли вигідно - згадувати закон,
    а інших випадках - забувати :acute:

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви неправильно пояснюєте. Стосовно законного обрання Януковича є великі сумніви. В Донецькій та Луганській областях (вважайте - в основному ті ж самі кацапи, що й в Росії), найбільших регіонах України, був ввімкнутий адмінресурс. Те ж саме - Севастополь. Тому там у другому турі за Януковича було під 90 відсотків голосів.
    І навіть після того, що голосували за "донбаспорожнякнєгоніт", перевага у Януковича над Тимошенко була в цілому по Україні дуже незначна.
    48,95 відсотків - за Януковича проти 45,47 - за Тимошенко.
    У Києві, де люди не боялися голосувати, як вважали за потрібне (на відміну від забитих селищ Донбасу, та "російського" Сєвастопаля), значна перевага була у Тимошенко, і не тому, що її так люблять, а тому, що вибирали краще із гіршого - не хотіли бачити президентом шапкокрада. 25,72 (Янукович) - 65,34 (Тимошенко). Але у Києві також найбільший по Україні відсоток тих, хто сказав "нафіг їх обох" - 8,05 % .

Формально Янукович був обраний, це так, а от стосовно "законності" - великі сумніви.
    І навіть якщо припустити фантастичне - маніпуляцій при обранні Януковича не було, то це ніяким чином не можна порівнювати із обранням Зеленського, який у другому туру набрав у три рази більше голосів, ніж діючий тоді президент Порошенко. Розгромний результат, якого не було, коли обрали Януковича.

Законність обрання Януковича викликає сумніви, а законність обрання Зеленського ні у кого жодних сумнівів не викликає.
    Десь так.

Янукович - серун, який бігав на цирлах перед Путіним-Хуйлом, а Зеленський навіть на саміті НАТО не боявся казати главам сильних держав правду прямо в вічі: Ви не виляйте хвостом, а прямо кажіть, коли візьмете Україну в НАТО, і зброю давайте, а не годуйте "завтраками".

Зеленського обирали, як кота в мішку, ніхто не знав, хто він і що він. Але три чверті виборців уже чудово знали барижні схильності Порошенка.

Дякую Вам, що відповідали Миху, тому я побачив Вашу відповідь і вважав за потрібне пояснити, що не можна механічно порівнювати Януковича і Зеленського.

ЗІ. Я не думаю, що Мих маніпулює свідомо - він пише те, що перше збрело в голову. Щоб маніпулювати свідомо, потрібен розум. От гамнюк Гудман маніпулює свідомо.

Останнє редагування: 28 лип 2023
  19. mypucm

чому 90% за Януковича у Луганській області викликають у Вас сумніви у законності виборів...
    а 90% за Тимошенко у Тернопільській області - це нормально ?

у чому різниця ? :scratch_one-s_head:

20. А взагалі є хоч один зрадник, якого б не штирило від Порошенка?

Деркач, Коломойський, Рабіновіч, Дубінській, Медведчук, ще купа такої сволочі, як кацалапий - якась аномалія, а не Петро Олексійович, бути таким подразником для чортів.

Чому в цьому питанні у них таке співпадіння з багатьма добрими патріотами, то взагалі таємниця, якій вже більше 350 років.

а де твій аватар? :)