Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

до піару

2. Bambook

Bambook Persona non grata

ну ялинки-патички, ну вам же навряд чи треба пояснювати, що таке піар і чому це визначення не підходить під ситуацію...
    Тролимо? ;)

3. MARTINI

фігнею страждаємо

4. Bambook

5. iso

iso Well-Known Member

6. Bambook

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якби мені, то можливо і вступивбися. За камрадів... Питання...
    Але очевидно, що я ніколи не жалівся адміністрації на слова опонентів щодо мене, ніколи не намагався виправдати свої штрафи...
    Ой, Мартіні... Мені такого піару не треба. Мені вистачає розділу Історії та Політики, аби розпіаритись...:mocking:
    Тай в чому піар?
    Чотко... :)))

А мені нині соточка перепала :)))
    Пам"ятаєте історію про унітаз? Отож. Я там сьогодні ще й зеркало ставив. Сьорбнули з хазяйкою під каву... ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

дзеркало теж розвалили? :)

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Бог милував.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Воно й видно. Малоінтелектуальний трьоп і цей форум доведе до ...
    Україна - вчора, сьогодні, завтра.

11. MARTINI

Прокопе, ну давайте ж уже починайте свій багатоінтелектуальний трьоп :)

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Давайте,Прокопе!Ви ж все знаєте,про Україну,ну і про Галичину, та її жидівський потенціал,котрий зробив галичан людьми!
    Давайте...:sad:

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та це робити з невдалими журналістами якось не дуже хочеться.

Ось ще один, який шукає причину свого невігластва в жидах. Хлопче, вчися в жидів, то може й порозумнішаєш.
    Зверніть увагу, цю сірість привертає можливість покусатися з незрозумілим для їх інтелекту Прокопом, а проблеми України та їх причини їм "по барабану". Оце й є головна причина відсталості України - гонору в її постколоніальних мутантів на "Мерседеса", а розуму на "Запорожця".
    Мартіні, вироби по моїх винаходах продавалися навіть в США. А ось ваші журналістські "вироби" хто купляв? Видайте тут для доказу професійності нашої журналістики якийсь перл соціально-культурного аналізу нашого суспільства, а я інженер за фахом з задоволенням почитаю.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Прокопе, ну Ви ж мудрий хлоп. Часто люблю Вас читати. Але чого Ви так зі всіма зі всіх сторін позажиралися? о_О Якщо ще з бригадниками, то зрозуміло. Мене часом саму понесе їм щось доказувати поки не зрозумію, що то тупа трата часу. Але ж зі своїми братами-українцями Ви теж постійно лаєтеся. Невже нема нікого, хто би Вам підходив? Дивно ж якось, ні? о_О

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та тут не Прокопа, тут про Україну.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бо гонору більше як розуму.
    Плюс маразм.
    Не брат він мені.
    Як і ті,хто люрит мені в під"їзді.
    Ніби ж не москалі і не жиди.
    А не брати вони мені.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Та де , не при Різдві буде сказано, буде Україна, якщо ви, українці в Україні мало не в ложці води один одного втопите? І цей форум тому яскравий приклад. Ви ніколи не задумувалися, що нема нормальної України тільки тому, що, ніби то б"ючі себе в груди українці, не можуть прийти до спільного знаменника?о_О І тим завжди користуються вороги. Всі знають, що треба, щоби була Україна, українська культура, мова, тільки ж через постійні міжусобиці ніяк того не можуть досягнути ще з часів Переяславської ради. :sad: То може вже хоч нарешті історія чогось навчить і почнете шукати одні з одними точок дотику, а не роз"єднання?

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

А хто, Полковник, ФорА, VasMT Вам, Ромку, брати? о_О

18. Romko

В тому,що Україна в такому багні,левина доля вини отаких прокопів.

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ----------

Вони опоненти.
    А то гидь.

• Подобається Подобається x 3
  19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну вот - начали за здравие...
    Я не знаю, какого происхождения г-н Полковник - но вот об оствльных ТАК говорить - и есть "сiяти розбрат".
    Но даже из всех, вами перечисленных = кто выступает проив Украины, языка, культуры?
    Выступают против националистических прыжков и ужимок - он ТАК и не надо ставить знак равенства между националистом и Украиной. Как на мой взгляд - они (националисты) приносят вреда стране больше, чем любые внешние враги.

20. Romko

Скажем відверто - не погоджуюсь.
    Бо тільки в країні,де людина усвідомлює себе часткою народу,є ДЕРЖАВА.
    Навть США - там культивується такий націоналізм,що ого...

а де твій аватар? :)