Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) уся робота і влади, і бізнесу - це перерозподіл потоків... щодня, щохвилини

2) те що бізнесмени сидять у кабінеті Президента - не означає що вони не платять податки...

2. Good man

Good man Обычный человек

Бесполезно. Я в своё время бился, бился за понимание. Как об стену горох. Это второй Планктоша. Он коз пасёт, да курей содержит, а сам берётся рассуждать о высоких материях.:facepalm:Здесь главное, чтобы человек не попал под влияние кацалапого. ФСБ таких любит, тонко на их чувствах играет.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. mypucm

нащот США, корупції і т.п. ...

але живете ви чомусь в Україні... :dirol:
    -------------------------------------------------
    зрозумійте, не можна просто взяти якийсь окремий епізод з однієї країни, і прилаштувати до іншої країни...
    є історія розвитку кожної держави...
    є особливості характеру людей...
    є війна, і є мирний час...

і т.д.
    --------------------------------------------------
    є такий анекдот:

У англійця питають:
    - Чому в тебе такий гарний газон?
    - Так я ж його доглядаю 300 років...

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сперечаюся, що кожного разу Арахамія сказав і всі проголосували.
    Але існують й інші аргументи:

Давид Арахамія заявив, що зарплат депутатам у конвертах «як системного явища» більше не існує / Публікації / Судово-юридична газета (sud.ua)

Як бачимо, можна роздати в конвертах і проголосувати і це зробити не так важко, коли всі з одної фракції, всі свої.
    Сам Арахамія визнає, що такого явища, як системного - нема, а значить є, як несистемне явище, тобто "коли треба".
    Він навіть не говорить, що такого взагалі немає. Так, депутати дбають про свої сім'ї, про гроші. Тут я з вами погоджуюся.

В крайньому разі, Арахамія може вплинути, якщо дуже захоче. На то він голова фракції.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, тільки тут питання якості. Можна платити по закону, а можна для ока.

От приклад.
    Це бензовоз:

А це молоковоз:

Знаєте чим вони відрізняються крім всього основного?

Розмитненням. Бензовоз - спецтехніка і вона має значно менше мито, ніж молоковоз, бо молоковоз не є спецтехніка.

Хоча, молоковоз я б сказав, значно специфічніша техніка.

Запитання: чому так? Адже ці машини майже одинакові.

А я вам скажу чому так є. Ті, що возять паливо значно багатіші, ніж ті, котрі займаються молоком.
    Отже нафтотрейдери заплатили і протягнули закон, де сказано, що паливо возять спецтехнікою і вони платять мито за ці авто в десятки разів менше. А молочники - по повній програмі.

Отже, ті, що сидять коло президента - теж платять податки, без питань, але в 10 разів менше.
    Ось такий простий приклад, я б сказав, примітивний, але зрозумілий, нє?

:)))

6. Дві новини одна за одною. Кабмін підтримав зменшення граничного призовного віку з 27 до 25 років. А міністр оборони Резніков поремствував, що "очікування від нашої контрнаступальної операції переоцінені" і "це може привести до емоційного розчарування". Що це все означає?

По-перше, кабмін таки визнав, що армії бракує людей. Але замість призвати на фронт жлобйо що релаксує в київських і львівських ресторанах, та нитиків й ухилянтів які плачуться що "не для війни мама квіточку ростила", в стрій поставити хочуть парубків 25-26 років з сіл, містечок та райцентрів. Звідти, звідки і так набирають основні кадри для ЗСУ. Бо жлобйо і нитиків мобілізувати стрьомно - вони галасливі, будуть владі рейтинг убивати.

По-друге, в команді Зеленського явно помітили що перестаралися з грою "тримати лоха в надії". Бо ніхто не носиться з темою контрнаступу більше за саму чинну владу. Надмірні очікування сформувала саме вона.

Електорат тепер готують до думки, що наш контрнаступ не означатиме кінця війни. Війна триватиме значно довше.

В підсумку все це означає, що влада розписалася, прогнози Буданова про завершення війни наприкінці літа - казочки для наївних. Правду казав радник Залужного генерал Назаров - війна затягнеться на наступний рік.

А це, хлопці і дівчата в пікселі, означає що служити нам ще дуже довго. Бо нас з вами ніхто не демобілізує. Бо жлобйо і нитики... дивіться вище. "Ми вас на фронт не посилали" і "ви самі вирішили іти воювати" нам уже заявляють і заявлять ще не раз. Одні воюють - інші бикують. Все як завжди. Що з цим робити?

Особисто я стисну зуби і дослужу до перемоги попри огидне забезпечення і голий солдатський оклад на який мене посадили, бо на мономарафон гроші є, а на ЗСУ нема. Україна - понад усе, і для мене це не просто слова. Я дослужу до перемоги. До дембеля. А потім я поставлю питання. Багато питань. Гострих. Підозрюю - не один я.
    https://www.facebook.com/1000442610...udXzU5NxsUeijDaV6dqoZvSecuqf1boJ7EhrAQVkhXPl/

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Новинка від Зелені:

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки спільного

9. mypucm

:facepalm:

причому Верещук до розмінування взагалі ???

ось інший львів'янин, цілий міністр оборони Рєзніков пише, шо не лізьте у військові справи...
    https://www.unian.ua/war/hto-rozmin...i-vtorgnennya-rosiji-v-ukrajinu-11937084.html

ось голова Херсонської обласної ради каже, що інформація про "розмінування Чонгару" - в основному брехня
    https://texty.org.ua/fragments/1070...inovani-pered-vtorhnennyam-rf-holova-oblrady/

Останнє редагування: 10 тра 2023
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. mypucm

а шо люди кажуть про українських націоналістів, які свого часу підтримували януковича?
    вони чиї люди ?
    :scratch_one-s_head:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке відчуття, що ви приїхали з Марсу.

Як розміновували Чонгар для безперешкодного наступу фашистської московщини на Україну - Myrotvorets News

23 ЛИСТОПАДА 2021 року віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак”: від пункту пропуску до адмінмежі.

[​IMG] 14 ЛЮТОГО 2022 року на КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі. На тиждень раніше ніж обіцяли.

[​IMG] 24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ через КПВВ “Чонгар” та “Каланчак” на територію України увійшли війська РФ, які захватили південь країни, Херсон, Мелітополь, Енергодар та заблокували Маріуполь.

Ще:

ще:
    Розмінування Чонгару: хронологія подій (strelaua.com)

Турист, а вам часом не приходило в голову, що коли Рєзніков би розповів правду про розмінування Чонгару, він би вже свині пас, а не яйця продавав по 17 грн.? Те саме про голову Херсонщини...

Єдиний марафон рулить у вашій голові.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де ви взяли, що у нас є українські націоналісти?
    Нема такої партії, з такими ідеями. Просто нема.

13. mypucm

ви хочете сказати, що військове керівництво терпить цю брехливу падлюку міністра оборони, і не можуть звільнити ? :mda:

погодьтеся, що це малоймовірно :acute:

14. mypucm

ой, та ладно...

КУН (конгрес українських націоналістів)
    Свобода
    Братство

власне, послідовники Степана Бандери, та більш радикальних діячів, і називають себе націоналістами...
    чи вже не називають ? :scratch_one-s_head:
    і можна при бажанні накопати їхнє співробітництво багато з ким... :scratch_one-s_head:

це я до того, що якщо ви називаєте І.Верещук людиною Медведчука...
    називайте Петра Порошенка людиною Януковича та Азарова - бо він був міністром у їхньому уряді... логічно?
    ;)

Останнє редагування: 10 тра 2023
  15. mypucm

Миху, ви вдумайтеся у деякі цифри...

на початку березня минулого року до середини Миколаївської області дійшло ПІВТОРИ ТИСЯЧІ ОДИНИЦЬ техніки рашистів - тільки по одній дорозі через наше місто... а ще були інші дороги...

перевага техніки і живої сили була у 15 (!!!) разів
    -------------------------------------------

ЯКЕ, БЛІН, МІННЕ ПОЛЕ ЇХ БИ ЗУПИНИЛО ???

ну вони б втратили кілька танків, кілька годин часу на розмінування ПРОЇЗДУ... і все...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мінстерство оборони, яке очолює Рєзніков закупило яйця по 17 грн, картоплю по 22 грн., яблука по 51 грн.

І що? Звільнили Рєнікова? Терплять? Чи просто Рєзніков поділився? Які будуть версії?

17. mypucm

мабуть ви праві... він ділиться награбованим із Зеленським, Залужним, Будановим та іншими слугами народу... це зрада :facepalm:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

КУН ви не знайдете в жодних органах влади.
    Свобода - це Партія Регіонів, правда, у вишитих сорочках.:)))
    Братство і Свобода отримували гроші в одній і ті ж касі.

Свобода - російський проект.

Степан Бандера не є радикальний, він звичайний нормальний українець. Що є поганого в тому, що він любив свою землю та Україну?

Якщо не вникати в деталі, то логічно. От чисто для прикладу. Баканов - зрадник. Його призначив Зеленський. Зеленський - зрадник? Логічно?:)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видно, що ви не чиновник.

Бо чиновник добре знає, що ділитися треба з начальством, а не зі всім підряд.:)))

Ну добре! Скажіть свою версію. Чому Рєзніков не під слідством?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Візьміть карту і подивіться на перешийок Крим-Україна.

Він не є широкий. Якщо його добре замінувати, кілометрів 10 від перешийку розташувати артилерію, то жаба ворогу цицьки дасть, це я Вам конкретно кажу.

От взяти Бахмут. 11 місяців ворог не може пройти, бо ми там захищаємося.
    І візьміть 200 км від Криму - до Херсону і два дні.

ЧОМУ?

Навіщо розмінували???? Зміст???

а де твій аватар? :)