Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я тебе уже раз десять всё раскладывал по полочкам. Абсолютно все эксперты про оба боя Усик-Джошуа говорили: в открытом силовом боксе Усик точно проиграет. Но Усик выиграл оба боя и угадай в какой манере? Да, в закрытой, не в силовой, а на контратаках, на скорости реакции. Также со стилем Порошенко. Он создал мощнейшую антироссийскую коалицию и это сдерживало Путина. Эта тактика работала. А ты сейчас выходишь, строишь из себя умного и говоришь: а где это, где то? Это то же самое, что спросить с Усика за две победы над Джошуа: где силовой бокс? где атакующий стиль? что ты мялся на ринге, как тряпка?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невгамовним порохоботам така інформація: як заявляв піськофф, одна із цілей рашиської спец.операції не допустити вступ України в НАТО, питання знатокам, раз Порошенко так стремився до НАТО, рашисти би не напали, щоб перешкодити вступити чи Порошенко тільки би пальцем посварився?

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый снова прорекламировал российское оружие, а выдал это под соусом украинского патриотизма. Фсбшная школа.

4. Good man

Good man Обычный человек

С каких пор Планктоша стал полностью доверять российской стороне?;)
    Запомни, при войнах такого масштаба врут все и со всех сторон, и во все времена так было и так будет.

5. Lanktocha

Але, як я писав раніше, напад був би при будь-якому президенті, звичайно, при прозахідному президенті і збереженні прозахідного курсу, вступ у Євросовок і НАТО.

6. Good man

Good man Обычный человек

При Рейгане тоже?

7. Lanktocha

Рейган не президент України. Мова йшшла про напад на Україну.

8. Good man

Good man Обычный человек

Уверен, при Анатолии Гриценко, за которого голосовал ты, этого бы не было. Он бы создал глубоко эшелонированную оборону средств ПВО, 20 танковых батальонов, 30 эскадрилий самолётов пятого поколения, 150 батальнно-тактических групп. А потом бы Толик проснулся.

9. Ти хоч раз критикував Зеленського і хуйла? Покажи дописи.

10. Чому не було нападу з 2015 по 2019 роки?

11. 20230421_225727.jpg

4 роки тому Україна обрала нового президента. Тоді багато людей попереджали про небезпеку прямого вторгнення росії, але більшість купилась на це.

Сьогодні можна порівняти.

12. Good man

Good man Обычный человек

У Зеленского была предвыборная программа?о_О О ней, кроме 2-х человек - его самого и пиарщика, кто-нибудь знал?

13. Lanktocha

А як писав про кремлівського фюрера і ІІІ Рим? Може без стогонів із піною з рота як було добре при Порошенку і погано ззараз.
    Але не було боїв і окупованих територій?

Попри деякі корисні справи Порошенка не треба робити із нього якогось божка чи ставити заряджати воду при його виступі!

14. Це хто ідол: Порошенко чи віслюк?
    4111919460_w600_h600_4111919460.jpg c2c9eb27fa2788e0.jpg

Покажи мені щось подібне часів попередника

Або Брежнева 2022-23 років: 35901.jpg

Останнє редагування: 22 кві 2023
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Євросовок?Планктоша, чіткі закони та правила гри для тебе "Євросовок"?

16. ВЛАДІ ЄДНІСТЬ НЕ ПОТРІБНА

Ця думка навідує мене щоразу, як в коменти приходить чергова особа, аби розповісти про "не на часі". Мовляв "припиніть ви ці суперечки, Україна має ворога спільного і для шанувальників ЗЕ, і для порохоботів - Москву". Так, це правда. Зовнішня навала набагато більш загрозлива за нашу внутрішню суперечку. І так, якби влада і опозиція діяли спільно, без постійного підкладання свиней одне одній, опір ворогові від того був би сильніший.

Скажу більше. Я точно знаю, що прямо напередоні вторгнення відбулася зустріч Зеленського і Порошенка де сторони певною мірою домовилися про "ненапад". А тепер згадайте що сталося далі.

Далі влада здійняла галас "НАТО нас не захищає", та в таких фразах, що НАТО мало всі підстави послати нас за російським воєнним кораблем. Опозиція не мовчала, і...

Мій пост, в якому я дуже м'яко написав що в такі часи з союзниками у такому тоні говорити недоречно, зазнав найбільшої бот-атаки з усіх, які я бачив.

Влада почала говорити про домовленості з Москвою і про відмову від курсу на НАТО. Звісно опозиція не мовчала. Ми говорили, що такі дії неприпустимі. А що ми мали робити, посміхатися і махати? Мовчати, коли оголошують повний геополітичний розворот країни, під гаслом "Не на часі"?

Розвороту не сталося - бо суспільство таких ідей не прийняло. Тому що ми не мовчали.

Що було далі? А далі з кабельних спробували вирубити три опозиційні телеканали. Без пояснень. Державні органи вже рік не можуть сказати, хто це зробив і на підставі яких законів чи наказів.

Я можу більше розповісти. Я можу розповісти як сторінки опозиційних блогерів давили бот-атаками. Я можу розповісти, з долученням свідків, як до мене приїздили "на поговорити" з відомих цікавих служб - вони дзвонили мені навіть коли я вже був у військовій частині. Я можу розповісти як прибічникам опозиції масово почали надсилати повістки - аж до літнього й сивого Тараса Чорновола.

Це було що завгодно, але не єднання. Назвемо речі своїми іменами, після вторгнення, влада здійснила брутальну спробу задавити опозицію і встановити авторитаризм. Монополію на телеефір влада по факту встановила - звісно під благим приводом.

Я вже писав. Коли зараз нас закликають забути старі конфлікти до кінця війни - це не про єдність. Це нам пропонують заткнути пельки і не заважати зеленій владі зміцнювати їхню владу і давити всіх незгодних.

Так от нічого у влади не вийде. Так, опозиція не влаштовує протестів. Так, опозиція масово пішла в армію і у волонтери. Так, опозиція підтримує ті кроки влади, що направлені на оборону країни (привіт обхезавшимся блогерам, які так бояться мобілізації, що плачуться про "операцію бусик"). Все так.

Але єднання з владою не буде, з дуже простої причини - влада НЕ хоче єднатися. Зелена влада хоче панувати. А над нами панувати як небо фарбувати - не на тих нарвалися.

Єднання, це завжди компроміс. Це коли поступаєшся власними інтересами, в ім'я спільних. Коли замість компромісу тебе дурять, стає очевидно - та сторона єднатися не хоче. І не буде.

Так, припинення політичних суперечок країні пішло б виключно на користь. Але.

Аби припинилися суперечки зелена влада має хотіти припинити суперечки, а не всіх обдурити і перемогти. Нині очевидно - владі єдність не потрібна.
    https://m.facebook.com/story.php?st...3nBstZ9y86t9jdD8PRWYcJS9pl&id=100044261057874

17. FB_IMG_1682159157977.jpg

18. Lanktocha

Для мене, ні один, ні другий.

а де твій аватар? :)