Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

навіть не знаю таких :dntknw:

про буратіно у дитинстві кіно здається було :scratch_one-s_head:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так чому ж таки залишився Зеленський?
    Ваші обнуті фотожаби уже тут усіх забали. Яке відношення ота ваша обнута фотожаба має до запитання: Чому, попри смертельну загорозу для свого життя і життя своєї сім"ї, Зеленський не втік на запрошення Байдена в США, а залишився в Києві?
    Чи Ви вважаєте кадирівців гуманістами? То так і скажіть.

От дивіться, Хомчине: Вам задається конкретне питання, а Ви тут - про зовсім інше. На днях МайорМайор наводив образне порівняння про "французьку мову"
    Тобто, я Вас запитую, чому не втік Зеленський від смертельної загрози (яка, між іншим, так ще нікуди і поділася - в США йому було б безпечніше), а Ви мені розповідаєте, що вчите французьку. Мих тоді ще "подобається" майорам поставив.
    Зараз мені Майори і Мих поставлять "Зе бест", адже вони - люди незомбовані, об"єктивні, шановані (Майори шанують Миха, а Мих шанує Майорів)

Останнє редагування: 18 кві 2023
  3. medwedo berlogsoni

До речі, Хомчине, маленьке запитання на логіку, хочу перевірити, чи варить Ваша голова.
    Ви от повідомляєте, що кудись зник Баканов, друг Зеленського.
    Раніше Ви стверджували, що Зеленський - диктатор.
    Чи існує хоч якась загроза для друзів диктаторів в країні, де керує диктатор? Навіщо друзям диктаторів кудись втікати?
    У мене таке пояснення: Зеленський - не диктатор, як тут намагаються втирати придурковаті порохоботи для ще більших придурків, що в це вірять.

Або - інший варіант: Баканов - не друг Зеленського, а якщо колись і був шкільним товаришем, то це ще не означає, що він є його другом зараз.
    Зеленський міг помилитися в кадровій політиці, які і будь-який керівник, але він здатен виправляти свої кадрові помилки, і виправляє їх.

Останнє редагування: 18 кві 2023
  4. 9 місяців як зник кудись Баканов.
    За цей час не лише пластичну операцію, а й стать змінити можна було. І цицьки відросли б.
    FB_IMG_1681758989757.jpg

5. Помилки вартістю сотень тисячжиттів українців, мільйонів біженців і 20% захоплених територій країни.
    І хто захищає цього "найвеличнішого" зрадника - кацап і малороси.

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:popcorm1:

7. medwedo berlogsoni

Кацапи якраз захищають Порошенка. Щоб далеко не ходити - кацап Гудман тут захищає саме Порошенка.
    Чи у Вашому світобаченні гамнюк Гудман - не кацап?

Про "помилки" можна говорити довго. Підписання Мінська 1,2 було помилкою? Чи то був мудрий стратегчний задум?
    Призначення Медведчка та забезбечення його державною трубою для особистого збагачення було помилкою? Чи "так треба"?
    Дозволити Хуйлу побудувати Кримський міст, по якому рашисти перекидають сотні чи тисячі одиниць техніки, було помилкою з боку Порошенка, чи то також був мудрий хід сивочолого?
    Призначення Гройсмана було помилкою? Де, до речі, той Гройсман зараз? Десь сидять в Європі з Бакановим і грають в шахи?

Але мова навіть не про це.
    Я запитав чітко: Зеленський - диктатор, як Ви стверджували раніше, чи ні? Чому Зеленський не втік в США, як пророкували порохоботи, або в Ростов до Януковича, а залишився в Києві, попри смертельну небезпеку для нього і його сім"ї?
    Чи важко зараз зрозуміти, який би був подальший розвиток подій тоді, коли б Зеленський здриснув з України?

Звинувачувати Зеленського у смертях сотень тисяч українців від рук рашистів через параною Хуйла - щонайменше підло.
    Навіть якби Зеленський зробив до початку вторгнення все ідеально, Хуйло все одно напало б на Україну. Бо Хуйло - психопат.
    Особливо виразно це видно зараз, коли Хуйлу нічого вже не світить в плані перемоги над Україною, а воно продовжує кидати сюди нові і нові війська.
    Якби навіть Зеленський все зробив ідеально, як зараз стверджують порохоботи, це в жодному разі не стримало б Хуйла. Хуйло точно так же напало б зі всіх боків, бо весь час збиралося це зробити. Можливо, що ЗСУ затримали б рашистські війська не день чи два, але рашисти все одно б сунули, їх би тут перемелювали, а вони б сунули, як сунуть зараз.
    Навіть якщо б Зеленський спрямував увесь бюджет України на оборону, це нічого б не дало. Порошенко, до речі, також не готувався до війни, він не спрямував половину бюджету України на оборону, а лише 9 відсотків.
    А не дало б це нічого з тієї простої причини, що уже зараз Захід вкидає в Україну озброєння і боєприпаси на десятки мільярдів доларів, а в Росії все ще є ресурс, щоб продовжувати війну.
    До речі, чому Порошенко за свої п"ять років не побудував завод із виготовлення боєприпасів? Замість втраченого в Луганську? А лише підскицав кілометрові стовпчики, демонструючи, що начебто він має якийсь стосунок до будівництва доріг?

8. Мене не цікавлять ваші розборки за гранти ФСБ
    Гризіться між собою в себе в кацапстані

9. Кацалапий, з тобою не цікаво.
    Ти не тільки по віку старе терко. Ти ментально деградант.
    Одним словом пнх.

10. 20230418_180130.jpg

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

ХарЕ вже тут кукарєкать про те, хто з цих двох "гетьманів" більша падла. Я думаю, що буде обом суд за всі їхні "подвиги". Матеріалу, і на Зе, і на По, - вагон і тєлєжка.
    Я вже 9-й рік в Києві, причому дуже активно,.. то знаю про що говорю

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Mykhaylo Khomchyn

Є принцип "Після бою кулаками не махають". Вибір був давно зроблений.

13. І про що. Можна факти, а не словесний понос.

14. Для кого це бійка, а для когось зрада держави

15. medwedo berlogsoni

16. Good man

Good man Обычный человек

Ты и без видео на львовском форуме умело разводишь людей на эмоции, а не работу головой. Старый фсбшник использует старые, как мир, приёмы.

• Креативно Креативно x 1
  17. Сергій Косинський

Те про, що ми говорили з 2019 р. отримало офіційне підтвердження.
    Керівників СБУ призначало ФСБ РФ указами ЗЕленського.
    Ви тепер розумієте, як потрапили на посади Єрмак, Татаров, Кубраков, Демченко, Тимошенко, Левченко, Буданов, Гогілашвілі, Таран, Деркач?
    Вам тепер ясно, чому відвели війська з Гостомеля та батальйон Шилок з Києва?Тепер ясно, чому здали АЕС, дамби, заводи та музейне золото?
    В когось ще залишились питання, чому була знищена українська розвідка, а групу Шведа розстрілювали по Києву?
    Ви тепер розумієте, чому було знищено контрснайперські комплекси, аеророзвідку? Чому було розформовано танкову бригаду в Овручі та відведено війська? Вам ясно, чому було розміновано всі мости, дороги, лінію розмежування та Чонгар?
    Тепер зрозуміло для кого будували бетонні дороги?
    Ви розумієте, що ви наробили в 2019?
    Kurt Wootz
    FB_IMG_1681847650746.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще більше робити розкол і ослаблення "Євангелієм" від чорноволохів?
    Ніякої незамінності та безальтернативності нема.

20. 4 роки тому у цей день я звернувся urbi et orbi: "Ви маєте право на помилку. Навіть на дуже дорогу помилку. Але потім буде боляче, соромно і дуже дорого!"

4 роки тому я був насправді наляканим, спостерігаючи, як більшість зневажає серйозність загрози: "війна потрібна баригам", "війну можна припинити", якщо "домовитися десь посередині", якщо позаглядати Путіну в очі. Тих, хто вказував на цю помилку більшості, намагалися усіма силами знецінити.

4 роки тому я був оптимістом: ціна необачності більшості виявилася дорожчою.

Як вам спиться, ті хто ржали про "хуже нє будєт"?

а де твій аватар? :)