Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@mypucm Запитайте Миха, скільки гектарів у квадратному кілометрі.
    Це допоможе Вам скласти більш об"єктивну думку про аналітичні здібності цього панка.
    Колись у нього виходило, що якщо посадити мільярд дерев на території України, то вийде по два дерева на квадратний метр. Або щось у цьому ж дусі.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:scratch_one-s_head:

в Україні, здається, 603,7 тис. км2
    або 60.370.000 гектарів...
    мільярд - це виходить приблизно десь по 16 з половиною дерев на гектар :)
    це дуже мало :not_i:
    нормально - десь 400 дерев на гектар (5х5 метрів)
    сказав би - як у лісі... але я у лісі ніколи не був :dntknw:

а ще бувають промислові посадки - вдесятеро більше щільність дерев :facepalm:

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бачте, Ви - людина неупереджена, тому взяли реальні числа і порахували.
    А порохоботи Мих і Хомчин, не думаючи власними головами, відразу почали насміхатися над ініціативою Зеленського "мільярд дерев", голослівно стверджували, що навіть якщо засаджувати деревами ріки та озера, то мільярд дерев не поміститься, а коли я почав їм демонструвати приблизно такі ж цифри, як і Ви - 16 дерев на гектар, то вони сказали, що мільярд дерев висадити неможливо, а все придумано для того, щоб гроші дерибанити. Навіть коли я дав посилання на відео, де спеціальні розсадники дерев, і спеціальні машини для висадки дерев, і скільки дерев може висадити така машина за зміну, а працювати машина може цілодобово, тому, що це - автомат, що висаджує дерева "навпомацки", і тоді не визнали свого невігластва.
    Г.Гудман підтримував їх у їх невігластві.
    Ось зараз Хомчин з"явиться і почне мене обзивати.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я й далі насміхатимусь з тебе, бо тебе намахали з тими деревами, а ти радий, як осел, ще й хвалишся цим.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Турист, а пшеницю де садитимеш? Між дерев? А існуючі дерева - викорінеш? А в містах теж посадиш, а на річках, озерах?

Гроші списані, Карпати зрідли, що до лісу, а ви діліть мільярд на площу. Де ті дерева?:)))

От хтось відчув, що стало більше дерев? 16 дерев на гектар (що вже фантастика) - це суттєво і не може бути непомічено.

Слуги народу вас обєгорили, гроші списали, а ви радійте і доводьте скільки метрів квадратних має сотка.:)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому я повинен йти і подавати в суд?
    Живіть в тому, що здобули, інакше хто вас навчить, як не життя?
    Сміялися з Мінських угод?
    Будь-ласка, маєте Оманські угоди - з Бучею, Херсоном, Черніговом, Гостомелем та ракетами над головами.
    Не дійде - буде ще гірше.

7. mypucm

новини мого району... десять днів тому...

Понад 14 тисяч сіянців “Сосни кримської” та “Дуба звичайного” висадили у Баштанському районі.
    Заліснили три гектари Березнегуватської громади.

Про це розповів голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець.
    ----------------------------------------
    Загалом восени 2023 року планують висадити на Миколаївщині понад дві з половиною тисячі гектарів нових лісів.
    ----------------------------------------
    сосна, вже із закритою кореневою системою, вирощена у лісонасіннєвому центрі Львівської області, але з насіння, яке зібрали у Баштанському районі”, — сказав Микола Гордієнко.
    -------------------------------------------
    “В рамках реалізації програми президента “Зелена країна” переважна більшість територій знаходиться саме на півдні і сході. Тому що це вільні території, на яких не було раніше насаджень, ці землі місцеві органи влади передавали, тому що ці землі непридатні для сільськогосподарського виробництва, там будуть насаджуватися ліси”, — розповів голова держагентства.

https://www.nikpravda.com.ua/na-mykolayivshhyni-vysadyly-lisovi-dereva/

ви просто не в темі :acute:
    наївно сподіваєтеся, що екологічні проблеми вас не зачеплять :mda:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. mypucm

пшениці Україна вирощує в кілька разів більше, чим потрібно :acute:

розораність - найбільша в Європі :facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І де зараз Медведчук? Де його партія? Хто керує Свободою слова у парламенті? Чому партія Медведчука голосує разом з Слугами народу?

Брехня:

Зеленський ще й електрик!:)))
    Знову брехня. Вони були відключені за Порошенка, а при Зеленському повернули підключення до раші, щоб Коломойський заробляв, а от коли почалися шашлики, тобто повномасштабний наступ, тоді знову від'єднали від москалів і приєднали до Європи.:)

А історія вже частково розібралася. Васілій зі Стрия при Пороху сидів на ЛФ і строчив шось там проти Мінських угод, про оранжероїдів, пив горівку, а зараз, при Зеленському, не має коли в дупу почухатися - воює, напевно згадує часи при Пороху.

Котрі і так не діяли.:)

Медведо, як там московський патріархат? Кіно закінчилося у києвопечерській лаврі? Бобік здох?:tongue:

10. mypucm

я ні з чого не сміявся, і взагалі за Зеленського не голосував...
    просто не подобається, коли брешуть і... скиглять :not_i:

• Подобається Подобається x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не відкрив Порошенко Америку заявою, що буде війна з росією, багато хто це освідомлював ще у 90-ті відразу, як розпався совок, багато хто думав, занадто ми близькі, на таке не наважаться, хіба що частина України з росією піде війною на Захід.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я спробую відповісти.
    Перше- Захід дотримується законів. А ось ця "рокіровка"- це повне свавілля. Друге- Захід стоїть на засадах демократії. Якщо "мудрий нарід" вибрав блазня, то Захід сприйме вибір "мудрого наріда". Де би цей блазень не сидів- хоч на Банковій, хоч у Білому домі. Третє- Захід не зобов`язаний допомагати. Він допомагає виключно зі своєї доброї волі. Так що стосовно зброї- питайте в української влади та у зелебобіків, які будували дороги замість оборони.І зараз витрачають кошти на "яйця по 17".

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А що, війна вже закінчилася, і можна витрачати гроші на висаджування дерев?

Вкладення:

• mda.gif
      mda.gif
      Розмір файлу:
      1,9 КБ
      Переглядів:
      0
  14. Good man

Good man Обычный человек

Почему Зеленский на последнем месте? Прекрасно помню как он везде и всюду говорил, что войны не будет. Гораздо чаще, чем все остальные. Здесь Владимир Александрович на заслуженном первом месте.

15. Good man

Good man Обычный человек

На основе второго закона Ома в квадратном километре столько гектаров, сколько скажет Михаил.:)))

• Смішно Смішно x 1
  16. З діалогу на м'ясокомбінаті:
    Стадо овець: - Ну ок, якщо ти такий розумний, то скажи: що нам тепер робити?
    Баран-диссидент: - На жаль, тепер нам уже нічого не зробити. Робити треба було тоді, коли я вас до цього закликав, а ви дружно посилали мене нахрен.
    Стадо овець: - Нннууууу, і нахрен ти нам такий потрібен, розумник хронів?
    Баран-диссидент: - Ви маєте рацію: _тепер_ я вам уже не потрібен. І зауважте: обіцяний вам шашлик уже чекає на нас усіх.
    На цьому розмова обірвалася, бо невдовзі вже не було кому в ній брати участь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке говорив не тільки він, років 10 тому, хто і розраховував, що не оминути україно-російськ війну, то хіба що Схід України з росією проти Західної України.

18. mypucm

дерева = вітрозахист = більший врожай = міцніша економіка = більше можливостей для оборони...

ну або дрова = енергетична незалежність = міцніша економіка = більше можливостей для оборони...

• Смішно Смішно x 1
  19. mypucm

а для чого під час війни потрібні, наприклад, кав'ярні ?

або навчання в учбових закладах ?

а сміття прибирати для чого ?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти придурок, чи вдаєш?

При чім тут 90-і роки?

а де твій аватар? :)