Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. А в якому році цебуло?
    Оригінал фото в студію.
    І що турист робив в той рік?
    Я вже не питаю що крав. Непризнається
    .

Отож бо.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. mypucm

працював на полі і на дачі :download:

як і завжди :)

а шо там красти? :scratch_one-s_head::dntknw:

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. mypucm

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли були звільнені полонені, які попали в полон в Керченській протоці, і чому вони туди попали?
    "Припустимо, Медведчук не домовлявся про звільнення полонених". Медведчук вирішував шкурні питання, а не питання інтересів України. Доведено практикою.
    Якщо полонених і звільняли, то для підняття рейтингу Медведчука. І тільки.
    Отже, пункти 2 і 3 - ви вважаєте ці рішення невірними. А я би сказав, навіть зрадницькими.
    Пункт 4 - Ви не розібралися. Вугілля уже йшло із Південної Африки, причому - потрібної якості. Блекаут - страшилка. Цієї зими, наприклад, не було жодного блек-ауту, як і минулої, і позаминулої, обходилися без сепаратистського вугілля.
    Вугілля відіграє дуже малу роль у енергетиці України.
    І взагалі - торгівля із бандитами за готівку - це злочин, причому кримінальний, який не можна виправдати нічим.

Пункт 5. Пам"ятаєте про міст, який відремонтували при Гройсману? Пофарбували свіжим асфальтом, а він через рік обвалився?
    У селі на Львівщині обвалився міст (фото) — Високий Замок (wz.lviv.ua)

І назвіть мені міст, який ремонтували при Шмигалю, і щоб він обвалився.

7. medwedo berlogsoni

При Зеленському розпочали виготовлення транспортних літаків Ан-176. Почитайте про цей літак. Коли він уже був готовий до виробництва, і чому за п"ять порошенківських років так і не було зроблено жодного літака?
    Коли почали будівництво військово-морських баз замість тимчасово втрачених у Криму? Чому ці бази почали будувати при Зеленському і не почали будувати при Порошенку?
    Чому при Порошенку не замовляли військових кораблів, а почали замовляти за кордоном лише при Зеленському?
    Чому заглохло при Порошенку виробництво танків Оплот?
    Чому за п"ять років Порошенкового керівництва так і не було побудовано завод із виготовлення патронів і снарядів замість втраченого у Луганську?
    Чому при Порошенку захирів КрАЗ?
    Особисто я вважаю звинувачення Зеленського у тому, що він не готувався до війни з Росією, демагогією.

Гаразд, не буду марнувати свого і Вашого часу. Кожен залишиться при своїй думці.
    Історія розбереться.

8. medwedo berlogsoni

Тобто, Ви би погодилися лягти на операційний стіл із апендицитом до хірурга, який не є хірургом, а за освітою - електрик, але хоробрий воїн, що в перший же день пішов захищати Батьківщину?
    Кого із корупціонерів піймав Луценко?
    Чому Медведчука не обклали санкціями при Луценку і не конфіксували майно Медведчука, а лише - при нинішній прокуратурі?
    Чому Луценко відразу, як тільки Порошенко незаконно передав державну дизельну трубу Медведчуку, не опротестував рішення того суду що передавав у приватні руки стратегічне майно, а "не побачив"? А побачили лише уже після того, як Луценко пішов з посади?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А до чого тут факт із моєї біографії????
    Йшла мова про вислів покійного Василя Сліпака, чи він вже нічого не значить?

10. medwedo berlogsoni

@MayorMayor, отже, вказую Вам на протиріччя в Ваших поглядах.
    З одного боку, Ви вважаєте, що рішення про передачу державної стратегічної дизельної труби в руки Медведчука було невірним (я би сказав - навіть злочинним. Вкрали державне майно стратегічного рівня).
    З іншого боку, Ви вважаєте призначення Луценка на пост Генпрокурора - правильним, хоча "правильний" прокурор повинен би був негайно вжити юридичних заходів для повернення вкраденої стратегічної дизельної труби у власність держави.
    Уже те, що Луценко не намагався повернути ту трубу, свідчить, що він - або зацікавлена особа, або з нього Генпрокурор - як із клоччя батіг. Те що інші - такі самі, або гірші, не виправдовує призначення кума Президента на пост Генпрокурора.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народний депутат Цабаль з Голосу вніс постанову 8312–П про скасування ухвалення закону, який, серед іншого, містить повернення 30 тисяч премії військовослужбовцям.
    Тепер підписання закону головою ВР заблоковане і треба чекати наступного засідання Ради у травні, на яке винесуть цю постанову.
    Ар"єв

Ще одна партія ще одного артіста - Славка.

12. А Порошенко був на посаді президента?

13. Кацалапий, а ти медведчуку свічку тримав і тримаєш?

14. То він був спроектований зеленським?
    Скільки років від ідеї до готової до виробництва моделі?
    Хто залишив Мрію в Гостомелі?

15. Хто власник г+г

16. До Верховної ради внесли постанову яка блокує процес підписання закону про виплату 30000 гривень військовим.
    Її ініціатором є народний депутат від партії Голос Володимир Цабаль.
    ____
    Бачиш, Владімір Ссанич, а ти переживав що замість мийок гроші підуть на статті, з яких нічого не поімєєш.
    Та й шавки з мертвої партії пригодилися, всьо красиво, всьо прекрасно. На наступних виборах (якщо такі колись будуть, бо за політичними ігрищами уйобки забули що варто б було перемогти у війні спочатку) обов'язково треба проголосувати за чергових надійних, незалежних людей і третій прихід до влади Вакарчука з Притулою.

Дякую, блть, дуже дякую.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Чудова "розмова" вийшла. Я відповів на усі Ваші запитання, а з Вашого боку "чи розмовляєте ви французькою?-Я маю двоюрідну тітку, яка чудово грає на піаніно".

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Раз перемога і закінчення війни тоді чесні вибори, то може і порохоботи зі сввоєю тріпаниною допускають фальстарт?

20. medwedo berlogsoni

Чесно кажучи, з Вами, як упередженою людиною, дискутувати тривалий час - марна справа.
    Те що Ви - упереджені, свідчить хоча б те, якими епітетами Ви нагороджували Зеленського ще до початку масового вторгнення.
    Якщо Ви вже тоді бачили, що Зеленський, на Вашу думку, не готується до відбиття агресора, а Ви вже тоді були впевнені, що Росія вторгнеться, то чому, по-перше, Ви особисто не перейшли на українську мову, яка, як виявляється, у Вас чудова, чому всі харків"яни не перейшли на українську ще в 2014 році, щоб продемонструвати, що Харків - це Україна, і немає чого туди сунитися захищати руській язик?
    Чому не була організована самооборона в Харківській області відразу після того, як у 2019 році обрали "не того"?
    Чому не був створений фонд, Ви чому не ініціювали, щоб почали будувати захисні споруди на кордоні з Росією?
    А тому, що ніхто не вірив, що Хуйло - настільки відморожене, що вторгнеться в Україну всіма силами.
    Зеленський також намагався вирішити проблему мирним шляхом, перемовинами, хоча сказати, що Зеленський не готувався - це неправда
    Коли почалося справжнє вторгнення, виявилося, що ті дороги і мости, які були побудовані за ініціативи Зеленського, дуже пригодилися.
    Жоден міст не провалився під транспортом, що перевозив важку (по п"ятдесят тон штука) техніку із Заходу на фронт.
    У перші дні війни через моє село, через той місток, під яким я палив махорку школярем, пройшла маса військової техніки. ЗРК С-300, наприклад, я писав про це в перші дні, і місток витримав. Хоча його фото до ремонту (коли там уже випирали бетонні блоки, і завалитися він міг у будь-який момент) і після ремонту я викладав тут, на форумі.
    І таких містків по всій Україні була незлічена кількість.
    Зеленський будував мирне життя в Україні, але не забував про те, що без доріг, без логістики воювати - марна справа.

Зеленського вибрали, тому що Порошенко себе проявив під час свого терміну "у всій красі".
    Я голосував за Порошенка у 2014 році, і побачив, яке воно жадібне і підле, і не голосував у 2019 році.
    Порошенко підписав би Мінськ-3 - до бабці не ходи.
    І був би тут у нас свій Лукашенко.

Я дійсно не маю бажання доводити Вам очевидне.
    Я на прикладі Луценка показав, що він - ніякий не генпрокурор, бо Генпрокурор відразу зайнявся б поверненням дизельної труби у власність держави. А те, що її можна було повернути, а у Медведчука відібрати усі заправки - показала практика. Відібрали, але уже після Луценка.

Ми можемо лише говорити лише про те, що було і що сталося. А про те, "що було б, якби...", можна сперечатися без кінцяю

а де твій аватар? :)