Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Порохоботів в нашому селі не
    любили - вони не крали, не ходили в московську церкву, не палили траву, вміли читати та думати.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Світ не чорно-білий, є альтернатива і нема такого поділу.

3. FB_IMG_1680958962794.jpg

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та-дааааа!

Трохи сексу вам у стрічку... ну еротики...

просто весна скоро...

6. Lanktocha

Далі "Євангеляє" від чорноволохів.
    Нема інших проблем, залишається битись головою об стіну, боо Порошенко не має відповідної влади, так і вулицю він не замітає.

7. Good man

Good man Обычный человек

Учитывая интеллектуальный уровень этой служанки, я с ней на одном поле спать не лягу.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелені ляжуть. Свій до свого по своє.:)))

9. Good man

Good man Обычный человек

Если партия "Слуга народа" завела в парламент страны доказанного участника группового изнасилования, то никаких сомнений быть не может - все лягут с ней с удовольствием. Только один проявит силу воли и скажет - можно я тихонечко в лес уйду.

10. mypucm

ЧИ ВВАЖАЄТЕ ВИ, ЩО
    ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ БРЕХНІ, НАКЛЕП і т.п. - ЛЮДИ ПОВИННІ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ?

:popcorm1:

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тобто, ви хочете посадити зелебобіків за усе те гівно, що вони лили під час виборів та усю свою каденцію?Ну й про брехню перед вторгненням расєі не забули- вона коштувала десятків тисяч загиблих українців.

• Подобається Подобається x 1
  12. mypucm

я спитав:

ЧИ ВВАЖАЄТЕ ВИ, ЩО
    ЗА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ БРЕХНІ, НАКЛЕП і т.п. - ЛЮДИ ПОВИННІ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ?

:popcorm1:

13. MayorMayor

А я написав:
    Тобто, ви хочете посадити зелебобіків за усе те гівно, що вони лили під час виборів та усю свою каденцію?Ну й про брехню перед вторгненням расєі не забули- вона коштувала десятків тисяч загиблих українців.

14. mypucm

я спитав про принципову згоду, про правила гри...
    а ви намагаєтеся зменшити проблему брехні до окремих ситуацій... можливо, видуманих вами :acute:

15. MayorMayor

Зменшити?Навпаки, я намагаюсь розширити її на недоторканих сьогодні брехунів. А якщо ви пропонуєте зиінити правила цього форуму- є відповідний розділ.

16. mypucm

ясно, усі погані, а я весь такий, у білому пальті... чесний :mda:

17. Lanktocha

Якщо на те пішло, у підзабутому 2019 більше було бруду від порохобоотів, спочатку очорнення ніби конкурентів Гриценка і Тимошенко, перед ІІ туром, коли потенційний переможець був відомий, виття та тріпанина від порохоботів розпочалася тоді, не припинлась і зараз.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де Баканов, зебобік?

19. Lanktocha

Недавній скандал щодо злиття інформації про контр.наступ, є підозра щодо Єрммака. Не все ідеально у Зеленському та чи єдина альтернатива Пороошенко і після бійки кулаками не махаютть.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)