Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Це ти про зеленського.
    Так його ніхто з одногрупників не памятає.
    Тому і серед найближчого оточення віслюка немає нікого з інститутських одногрупників. Тільки шкільні друзі і 95 квартал.

2. Тенденції
    Шевченківський комітетзаморився доводити Офісу президента, що не може бути по їхньлму. А має бути по закону, професійно і по-людськи.

І ніхто в ОПі не заплаче за цим комітетом. тепер напхають слуг туди.
    І наступного року вже не Віталію Портнікову присудять премію, а Мосейчучці. А в області балету чи архітектури - Кошовому. А шо? Війна все спише.

Бо коли вибирали Зеленського тут багато хто казав: так хоч посміємось.
    От час і настав.

Водночас, героїчного комбата "Купола", який дав правдиве інтерв'ю Вашингтон посту - переводять з пониженням в інший підрозділ. Показово.

І це при тому, що має бути так:
    мужність солдата - йти у бій і, якщо потрібно, вмирати.
    Мужність старшого кеомандира чи генерала - говорити начальству правду. Що непідготовлених бійців кидати вбій - злочин перед матерями.

Що ми бачимо: маєш принципову позицію?
    Нам не по дорозі.
    Обнюхуєш, лащишся і підлизуєш? Ти вірний слуга.
    От тільки не народу.

Нація воює за гідність.
    А правлять нами негідники.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Просили, дещо відшукав, правда, хамовиті порохоботи не визнають, що брехали чи в чомусь помилилися.
    https://forum.lvivport.com/threads/ukrajina-vchora-sogodni-zavtra.74643/page-233
    Методи і гівнометання те саме, так було і в дописах за минулий і позаминулий рік.

4. І що там неправда і що не збулося.
    Назви конкретно.
    А то в тебе все: "якби в роті гриби"

5. За президентства Порошенка росли пенсії та зарплатня,
    проте Г+Г коломойського
    залякували плебс борщовим набором, який тоді коштував лише 74 грн.
    За Зеленського борщовий набір коштує вже 462 грн.!
    Тепер яєчня з цибулею і салом стала їжею олігархів.
    Їжте, зубожілі, не обляпайтесь!
    20230317_052930.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Lanktocha

Спочатку було, що взагалі такого не було.
    З чого починали. Зараз такі самі методи.

7. Чого не було?
    З якого початку?
    З чого починали?

8. Lanktocha

Було на цій сторінці https://forum.lvivport.com/threads/ukrajina-vchora-sogodni-zavtra.74643/page-1063
    Ще заговорили про диктатуру. Януковичу можна таке приліпити, але інші характеристики у Зеленського.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. Україну ніколи не можна перемогти силою, але знайдеться якийсь зєлєнскій, що розмінує чонгар, відчинить двері до окупації

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

12. ЧОМУ Я НЕ ПІДТРИМАЮ ЗЕЛЕНСЬКОГО

Товариш позеленів. Товариш розповідає мені, що треба гуртуватися навколо президента нашої країни. Мовляв, який не є президент, а наш. Обраний більшістю виборців. Зеленського визнає Захід (типу). Зеленський на перших шпальтах світових ЗМІ. Тощо.

І ударне питання: "Проти чого ми боремося?! За що?! Всього лише Порошенко в президентах?!"

Як раз на це питання я можу відповісти. Те що я підтримую Петра Порошенка в останню чергу пов'язано з тим, що мені якось подобається персонально Петро Порошенко, 57 років, українець, народний депутат. Петро Олексійовичу, вибачте.

Те що я підтримую Петра Порошенка пов'язано з цілком конкретним прикладом. Пандемія КОВІД. Українська медицина потребує костюмів біозахисту. Що в цей період робить влада? Вона ледь не довела до банкрутства вітчизняного виробника - "Текстиль-Контакт". Виробник законтрактувався і вже виробив першу партію продукції, але тут держструктури відмовилися платити, бо виробник не міг надати якийсь супер-пупер сертифікат, який за тендерними умовами надавати він не мусив.

А де держструктури замовили костюми біозахисту? У Китаї. Китайські костюми прийшли з запізненням, не в повному обсязі, і не відповідали взагалі ніяким вимогам. Корупційні вуха з цієї історії стирчали в повний зріст.

І от коли український виробник був доведений до відчаю, допомога йому прийшла... від Фонду Порошенка. Фонд викупив у них вже пошиті костюми. Фонд замовив ще. Тощо. І стався шкандаль, коли Зеленський сфотографувався з лікарями, а ті виякилися в костюмах від Фонду Порошенка.

Зрозуміли? Якщо ні, то пояснюю. Петро Порошенко дотримується єдиної правильної економічної політики - підтримує українського приватного підприємця і сприяє появі і розвитку українських брендів. Бо, не живе сім'я, яка не заробляє сама. Не живе держава, яка не виробляє національний продукт. Давно вже сказано, коли світові бренди відкривають виробництво в Україні, Україна з того заробляє копійки. Основний доход отримують власники бренду.

І навпаки. Найбільший дохід отримують власники національних брендів. За національними брендами майбутнє.

А тепер давайте подивимося на те, як ставляться до національного виробника зелені. Замість якісної зимової форми, запущеної в часи Порошенка, вони завалили ЗСУ лайняними штанами і бушлатами з плащовки. Я сам отримав таке і це ще та катастрофа. А хто це лайно шие? Болгарія. Туречина. Тощо. Не українські швейники, українські шили форму ім. Порошенка.

Те саме, з автотранспортом. В часи Порошенка його намагалися виробляти в Україні - МАЗ-Богдани, "швидкі" тощо. Зелені угробили ці виробництва (під прапором боротьби зі "свинарчуками") і заходилися збагачувати виробників білоруських (МАЗ), чеських (Татра) та італійських (Івеко). Детективом не треба бути, аби збагнути хто башляв "журналістам" за "розслідування" про "свинарчуків".

Прикладів таких - море.

Правда така. Зелені НЕ розвивають українські виробництва. Зелені максимальнш збагачують своїми закупівлями іноземних виробників. Про що говорити? Ці люди затіяли масштабне дорожне будівництво. Але навіть бітум вони закуповували в Росії, замість організувати виробництво вітчизняного. І електрику вони купували в Росії, замість...

До чого доведе Україну така влада? Очевидно. До боргів та економічного колапсу.

Зеленського вітають на Заході? А мені що з того? Я не сумніваюся, війну ми виграємо. А далі що? Куди повернуться сотні тисяч мобілізованих солдатів? Де вони всі працюватимуть?

Я усе це знаю. Я знаю причини. Я усвідомлюю наслідки. З якого лиха я маю підтртмувати такого президента і відмовляти у підтримці президенту, який справді зміцнював українську економіку?

Колись все те саме збагнуть інші українці. Але дуже важко і болісно. Що поробиш? Жити ілюзіями, це дуже дороге задоволення. В т ч, ілюзіями про "президента, якого шанує Захід".

https://t.me/dragonspech/6043

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Mykhaylo Khomchyn, post: 3307117, member: 67697"]Петро Олексійовичу, вибачте

По-перше, українською правильно буде "Петре Олексійовичу" (Існує така народна приказка "Хапай, Петре, поки тепле")
    По-друге, одного слова "вибачте" замало. Потрібно ще його поцілувати ззаду.

14. Lanktocha

І як не дивно, після такого порохоботи кричать, зо агітацією не займаються і їм не до виборів.

15. Кацалапий, ти, разом з планктошею, ще раз підтвердили, що ви два тупих кацапських довбойоба.
    Ти вчиш українського письменника (Дмитра Вовнянко) як писати українською.
    Може ще навчиш Ліну Костенко писати вірші українською?

16. Lanktocha

Примітивно і не раз спростовано, у дечому критик Порошенка - "агент кремля".

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для того, щоб починати розмову, за кого голосувати, повинна війна закінчитися.
    Війна закінчиться перемогою України над Росією. Це - очевидно.
    У Головнокомандувача Зеленського на президентських виборах після війни, якщо він захоче балотуватися, будуть дуже великі шанси на перемогу.

Навіть якщо Порошенко взгалі не згадуватиметься в негативному ключі (як він Сємочка "типу звільняв" - викликав до себе, сказав. щоб той пішов на лікарняний, бо Петро його буде звільняти (публічно, "громогласно"), а потім Сємочко через суд відновиться на роботі і отримає свій мільйон гривень, як і сталося.
    Порошенко сподівався тоді, що виграє вибори, Сємочка суд поновить, і будуть і вовки ситі, і вівці цілі.
    Порошенко вгатив півмільярда і просрав вибори, але до нього не дійшло ще. Тому на наступних виборах знову вгатить ще півмільярда і знову просере.
    Мільярд гривень на вибори - це так патріотично! Виключно заради блага України - ніяких хворобливих амбіцій, що ви!

Порохоботи знову заведуть пісню про мензурки і слоїки з сечею, про шашлики, лижі, квартали і сватів...

19. Я чого це віслюк і ви всі сците окропом через Порошенка, який збитий льотчик. Для вас всіх ворог не кацапи, Порошенко, який вже вклав в оборону з 24 лютого 2022 року 2.1 млрд грн.
    Скільки вклав і скільки вкрав за цей час віслюк?

20. Good man

Good man Обычный человек

Лучше бы кацалапый показал Зеленскому как родину любить надо.

а де твій аватар? :)