Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

А ведь мог бы просто спутник купить.

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Тебя иной раз послушаешь, представишь, как будет выглядеть форум, где ты администратор или модератор. У тебя ватники будут спорить с россиянами и выдавят всех украинцев. А что, зато ни одного порохобота.

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В оборонній сфері працюють різні. Як недавня дискусія, були наведені докази, що участь у бойових діях приймає багато свободівців, це не так піарять, окрім ботів, що кричать про безальтернативного Порошенка.
    Знову заїджене, "Не за Порошенка - агент кремля"?
    В першу чергу присікання троллінгу, гівнометання.

4. В огороді бузина, а в Києві дядько.

При чому тут колишні свободівці в армії, коли тебе питають про твою і віслюка персональну допомогу ЗСУ?

Останнє редагування: 22 лют 2023
  5. А хто тобі заважає тролити?

Гівнометанням і поданням гівна ви займаєтеся вже 9 років. І що?

Останнє редагування: 22 лют 2023
  6. Lanktocha

Як завжди, нема відповіді по суті, а лиття водички та спроби заговорити зуби.

7. Поки що воду лиєш ти. Відповіді ні про що. Якщо не вмієш вловити суть дописів, то якого х@я берешся відповідати.
    Є народна приказка: Помовчи за розумного зійдеш.
    А так з кожним твоїм дописом підтвердження неадекватності світосприйняття

8. Lanktocha

Хто би говорив, як не "Євангеліє" від чорноволохів, то повтор на повторі і помилка на помилці. Суть яка, молочні ріки, кисільні береги, єдина поблема Зеленський при владі? Час назад і 2019 рік назад не повернеш.

9. Good man

Good man Обычный человек

В 2024-м за кого голосовать будешь?

• Тупо Тупо x 1
  10. Абсолютна туфта...Три місяці Оману і Ковіду з Маріком, Бучею, Ізюмом Верещучкою, Арахамією і всім бидлом, зітруть його в порошок.
    І звичайно Єдиний Кандидат від Патріотів.
    Як на мене - або від військових, або Кличко.
    Порох, планктоша, майбутній Прем'єр коаліційного Уряду.
    Так буде при умові Перемоги.

11. Lanktocha

Напевно за чЛєніна. А почалася передвиборча кампанія, закінчитлься війна і точно відомо, що будуть вибори, відомі кандидати?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Війна відкинула Україну в питаннях бідності на 15 років назад, - Світовий банк

https://m.censor.net/ua/news/340164...yah_bidnosti_na_15_rokiv_nazad_svitovyyi_bank

Повномасштабне російське вторгнення відкинуло Україну на 15 років назад у питаннях бідності. За межею бідності опинилися ще 8 млн українців.
    Про це регіональний директор Світового банку Аруп Банерджі заявив в інтерв’ю Інтерфакс-Україна, повідомляє Цензор.НЕТ.

.Вторгнення в Україну - це трагедія, яка має серйозні людські та економічні наслідки. За нашими оцінками, за межею бідності опинилися ще 8 млн українців, порівняно з довоєнним періодом. Тобто, країна відкинута на 15 років назад у досягненні своїх цілей щодо скорочення рівня бідності", - сказав він.

Банерджі припустив, що ситуація могла бути ще гіршою, якби не довоєнні реформи.

"Україні вдавалося збалансувати зусилля, спрямовані на підвищення конкуренції та економічної ефективності, із захистом найбільш вразливих верств населення. Прикладом цього є здатність влади підтримувати найважливішу соціальну допомогу і пенсійні виплати, навіть попри війну", - сказав він.

13. Завтра ми почуємо багато пафосного гундосу, "великих дякую" "всім вам", тобто, безропотному тупому стаду, яке за 12 місяців не знайшло нічого кращого ніж втикати в йбаний телемарафон.

Завтра знову почуємо про те що як тільки так зразу, або від раку помре, або двійники замочать, або брат йормака, який в снайпери пішов.

Завтра рубльову свиноферму знову розхбе в сльози з шмарклями, шмарклі з бульками, а ті будуть стікати на зелені піонерські галстуки, а з них скасувати зеленим воском на бутафорські сталеві яйця.

За кадром залишаються мільйони скалічених доль, мільйони гектарів втрачених територій, просування в сотні кілометрів за лічені години,, сотні тисяч смертей і сотні кілометрів які тоді легковажно пройобувались, а тепер тримаються і будуть відвойовуватись надзусиллями.

За кадром залишаться танки чи бтри (вже не пам'ятаю) які доїжджали до Трої в перші дні, які зупиняли місцеві чувачки в кепках, броніки з ресор, вилучені клістрони і хлопці коктейлями (бо не було з чим).

За кадром залишаться справжні Герої, які підривали себе на мостах разом з мостами, щоб затримати вороже військо на підступах до столиці.

В кадрі буде той, хто те все легковажно, всупереч своїх обов'язків, проїбав, пафосно пиздіть про майбутнє... І про Героїв.
    ...забуваючи що чийсь героїзм - це наслідок чийогось пройобу. Його пройобу.

14. Lanktocha

Далі ниття та тріпанина, як аналгія, поляки мали притензії до своєї влади, коли у Польщу вторглися німецькі війська і чи не було би такого при іншій польській владі?

15. В лютому 2014 вперше на очах нашого покоління відбулося масове вбивство українців, які повстали проти спроби повернути країну в московське стійло - і саме їхня перемога змусила путіна скинути маску та ввести війська спочатку в Крим, в потім в Донцьк та Луганськ, з усіма наслідками.

Тому 24.02 не став початком війни, це до кожного увірвалась реальність, яку чомусь постійно спотворювали у власних інтересах всім відомі сили, в т.ч. і прямі агенти впливу кремля, які досі діють, не треба мати ілюзій.
    ............
    Тому Головнокомандувач ЗСУ абсолютно точно каже не про рік, а про 9 років спротиву, без 8 попоредніх з яких ми б навряд чи вистояли - бо опитування показують, що 70% не були готовими до тотального вторгнення.

Вирішила як завжди меншість, як тоді, на Майдані.

Тепер вона стає більшістю - це і є запорука Перемоги.

Valeriy Prozapas

16. ️Ми щиро вітаємо президента Володимира Зеленського з річницею. Рівно рік тому провалилася його головна передвиборча обіцянка – світ. Ми просто нагадаємо: "Я розповім вам про Україну своєї мрії. Україні, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження". То був перший пункт його передвиборчої програми.

Назад не відіграєш. До влади Володимир Зеленський прийшов на невдоволення населення війною. Те, що українці, з усім своїм інфантилізмом проголосували за естрадного коміка, зводиться до простого пояснення. Українцям набридла війна і вони шукали простого вирішення цієї проблеми. Простим рішенням стало обрання в президенти того, хто завжди їм ніс з екранів сміх та радість, часто пласкі та безсмачні. Тобто такі, які готовий споживати народ.

Взагалі, якщо пройтися по всіх пунктах програми Зеленського, ми побачимо провал у всьому. "Немає оголошень "Робота в Польщі", а в Польщі є оголошення "Робота в Україні"? На тлі мільйонів українців, які втекли до Польщі від війни, це навіть не смішно. "Недоторканними є Карпатські ліси, а не депутати"? Ну так, ми бачимо це на прикладах депутатів Геруса, Брагара, Юрченка, Корявченка та подібних… І на прикладі Карпатських лісів, до речі… І так далі… За всіма пунктами.

Прийшовши до влади із програмою президента Зеленського, тепер Зеленський намагається втілити в життя ремейк програми Петра Порошенка – "Армія. Мова. Віра". Так намагається, що з тих, хто привів його до влади, біля нього залишилися лише Шефір та Маша Левченко.

‍♂️Ось тільки навіщо українцям другий "Порошенко" коли вже є Порошенко?

З річницею Володимир Олександрович. І не забудьте привітати з роковинами вашого голову Офісу Андрія Єрмака. Це завдяки йому ви зараз там де ви знаходитесь. Адже він ще в середині січня переконував вас, що з Кремлем він все вирішував і ніякого вторгнення не буде. І це ж він заговорив пізніше про необхідність переговорів з ДНР і ЛНР, мовляв Захід розлютив Росію і треба йти на компроміси. І він же казав, що війну провокує Порошенко, бо не дає домовитися з ДНР, ЛНР та Росією на компромісних позиціях.

‼️До речі, а чому б не нагадати Єрмаку про те, що протягом першого тижня після вторгнення у Києві його ніхто не бачив? Чому б не поцікавитись – де його носило? Чи випадково не в квартирі в Лондоні, купленій ним напередодні вторгнення?

Загалом, зразковий план на день для пана президента Зеленського ми накидали. Далі йому підкажуть посли США та Британії. Зеленський все виконає, нікуди не подінеться.

‍♂️З річницею.

17. Я не повинен цього говорити.
    Більше того, мені краще цього не казати.
    Але я мушу, бо інакше Yurii Karakay мене би не зрозумів.

Ми перетворили перший рік великомасштабної війни 9-річних боїв столітніх змагань у своєрідний святковий рубіж.
    Ок, можливо це справді необхідно для людей, щоб зняти напругу.
    Можливо, хтось засумував за урочистими заходами, таке теж буває.
    А що, якщо війна не завершиться у 2023?
    Якщо до перемоги ще 5-10 років?

Я з захватом вбив день життя, переглядаючи святкування Києва.
    Все доречно: і Софіївська площа, і прес-конференція і захопливо-щемливий тревел-блог Комарова понівеченою Україною, і підсумковий виступ Президента, і телемарафон, що заповнювавав паузи не гірше реклами.

Єдине, що мені бракувало - селфі-відео Президента зі щирим: «Вибачте, я вас підвів. Я послухав своїх радників і вони мене надурили. Замість шашликів треба було копати окопи і мінувати кордони, як казали Кулебі і Єрмаку у Вашингтоні у 2021. Замість асфальту і міст-курортів треба було інвестувати в армію: ракети, бпла, з/п, роздавати зброю теробороні і вчити/вчити/вчити. Суто оборона, жодних провокацій. Замість мантри Арєстовіча: 2-3 тижні і всьо будєт харашо, я мав сказати: їдьте негайно з Київської області Одеською трасою на Вінницю і Львів - всі готелі Буковелю чекають на вас, безкоштовне проживання і харчування, я домовився. Не їдьте Житомирською трасою, там смерть! А ми з ЗСУ залишаємося в Києві і приймемо бій!
    Ми переможемо і я приведу Україну в НАТО і ЄС. Що мали зробити давно, але зроблю саме я. Ціною величезних жертв, але зроблю. Зроблю і піду, не буду йти на другий термін, як і обіцяв під час обрання Президентом.
    Мої друзі, які підвели мене і підвели усіх нас кривавими порадами, звільнені з посад.
    Дякую Вам!
    Більше не підведу!».

Навколо такого Президента об‘єдналися би всі «боти». Тим більше, порохоботам простіше, бо вони воюють з першого дня, а не критикують з диванів ламаною українською, що хтось воює не так.

Мої діти, коротко дивлячись зі мною поруч прес-конференцію, сказали просту річ: «нам дуже шкода дітей, які загинули».

Президент повинен плакати не за своєю родиною, з нею все буде гаразд під опікою чисельної охорони і бункерів, а за кожною дитиною і загиблим українцем. Тоді ці сльози щирі, особливо, якщо завдяки його мудрості і завбачливості вони всі живі.

У мене ж особисто єдине запитання: скільки полонених українців віддадуть росіяни за Єрмака?

https://www.facebook.com/748183438/...2WDLxCT6KNg341tEiuXcU9oDt4eCGR2MTB9i51uUt8Wl/

18. Lanktocha

Одні і ті ж і далі із піною з рота та заздрістю копіпастять "Євангеліє" від чорноволохів.

19. Це ти про свою любов до кацапів!?
    Одні цитати з кацапських фільмів.

20. Judge Rico Dredd:
    Внутрішньою політикою України офіційно стала шизофазія на фоні манії величі.

"Ми не підписали зрадницьких Мінських угод, які 8 років стримувалм агресора, натомість ми з розгону у..бали країну об стіну.
    В нас є натівська зброя, яку ми випросили після тисяч жертв, бо ми забили хєр на свою. І ніякий я не герой, я просто скромний батько нації" - пряма мова.

krtmn:
    Игнорирование законов, монополизация инфополя, ущемление свободы слова, тотальная коррупция и непотизм, культ личности. Чистейшая диктатура, только не в кокошнике, а в вышиванке.

Voroshilovgrad:
    А уявіть собі, якщо при владі була б лялька олігарха, або якість наркоман.

Judge Rico Dredd:
    Або хоча б якийсь дурачок…

а де твій аватар? :)