Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

Тому що в мери-депутати-президенти ходять "ті кому треба ходити" (у кого за плечами бабло стоїть велике і "криша" нехіла) а прасталюдінам (таким як я) туди вхід заказаний. Тому що навіть закон про вибори прописаний так, що бідний туди ніколи нізащо не попаде, якщо його не проспонсорує якась партія або конкретний олігарх.
    То елементарно. От тільки лохторати собі думають що й вони можуть... Можуть... Максимум головою сільради села Гівнярі...
    І навіть (о чудо!!!) якщо й вийде комусь із бідних і порядних влізти в те лайно під назвою "влада України" то дуже скоро він зрозуміє - в нього є два варіанти: 1 - прийняти правила гри системи - смітника - злодія, або 2 - піти тихенько геть, а як ні, то приклад В.Чорновола вам на згадку...

• Подобається Подобається x 1
  2. Ivan Bezimenniy

Мені все рівно хто то буде: українець, росіянин чи китаєць... аби був чесний і порядний хлоп "бєз ванючєва прошлава" і мав команду таких самих чесних і порядних хлопів "бєз шлєйфа" і з бажанням народу послужити а не своїм кишеням...
    Наразі таких не бачу... Ще не час видно. Нема в нас своїх наполеонів чи ататюрків... Одне маргінальне клептоманне і безпринципне бидло...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Ivan Bezimenniy

Ну так. Нормальний спосіб мислення натовпу. Його грають в хвіст і в гриву а воно кричить: "Докази давай!!! Я в суд піду!!!"
    В який суд? В той що за гроші судить і по дзвінку "с вєрху"? Той що вчора "чєстна суділ праклятих майданутих" а сьогодні так само "чєстна судіт подлих правсєкаф і банду януковічєй"? А завтра так само буде виконувати нові завдання партіі і правітєльства... прошу пробачення - влади? Той суд що куплений з потрохами? Той суд де в конституційний суд ПРИЗНАЧАЮТЬ по партійним квотам "своїх людей" і потрібних суддів тримають на гачку як маріонеток, смикаючи ними як треба?Чому судова реформа сдохла не народившись? Тому що владі потрібні свої судді, керовані і "на кукані"
    Чи ви, шановний, при тямі?
    Тому шановний, сидіть тихо зі своїм "самим гуманним і чесним судом в мірє" і не виставляйте себе дурнем...

Останнє редагування: 9 січ 2016
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. prius

prius Well-Known Member

А що в Україні проблеми з паркетом

6. kym

kym Well-Known Member

Слухай ти натовп.... тобі людською мовою говорять давай докази де хто і скільки вкрав, а ти далі телевізійний понос несеш. То що ти тут триндиш по всіх ТВ кналах, де власники олігархи, вже давно все розтрубили. І складається враження що і тобі грошей дали щоб тут триндіти. Це уже всім надоїло або давай докази і передаєм іх у антикорупційне бюро і агенцію на підтвердження твоєї болтовні, або ти просто наклепник і підкупленній олігархами троль.

• Тупо Тупо x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Йой,а то антикорупційне бюро не має доказів,смішно,ворон воронові око не виклює

• Не подобається Не подобається x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

Це уже не те що було в генпрокуратурі... Туди понабирали незалежних слідчих професіоналів, які не мають права триндіти про корупцію вони мають її доводити доказами. От тепер маєм змогу переконатись чи насправді у владі така корупція як звізділи олігархічні ТВ канали чи ні.

• Смішно Смішно x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А правда насправді ось така.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Спасибі на доброму слові.
    Я, звичайно, не красень, тому мене залишать жити.
    А про те, що я програміст зі знанням двох іноземних, я своєму рабовласнику не скажу. Буду ріпу копкать.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нівякому разі.... Ріпа там наша нікому не потрібна, підете на лісоповал, платити там правда будуть не багато, десь доларів на 200-300 ламінату :)))

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, а хіба десь місяць тому не заборонили вивезення необробленої деревени за кордон?

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Ivan Bezimenniy, карочє, ви звичайний балабол. Нічого конкретного не сказали, тільки кидаєте лайно на вентилятор :)

Викрееееслюємо... ;)

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Певно, руцка і польска, як красиво, ще й програміста - вау, круто як!!
    Не знаю шо то за безіменний такий, але інколи здорово бидляків голою правдою без прикрас рубає.

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

17. kym

kym Well-Known Member

Дурнику ... програміст без англійської не програміст...
    Біда з тими рускими агентами що за трудових емігрантів себе видають

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Куме - ви iдiот без почуття гумору. Пишiть хворумну аналiтику.)

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Анатолій Гриценко

Мовчанка офіційних страусів.

Путінський емісар Гризлов уже понад 6 годин у Києві. Про його несподіваний і не анонсований візит ми з Вами дізналися випадково, завдяки пильним журналістам. Від офіційної ж влади - жодних офіційних повідомлень, жодних пояснень чи коментарів. При тому, що візит неординарний, адже Гризлов офіційно представляє главу держави-ворога, держави-окупанта. Що Гризлов робить у Києві? З ким зустрічається? Хто і які питання з ним обговорює? Долю країни, чи ліпецького Рошена? Відповідно до чиїх директив на проведення переговорів? Порошенко мовчить. Клімкін теж. Таке відчуття, що щось недобре затівається, бо якби добре - навіщо замовчувати/приховувати. Коли сам Путін раптом до Києва припреться, ми з Вами теж лише випадково, завдяки журналістам, про це дізнаємося? Мовчазну страусячу позицію офіційної влади вважаю хибною і неприпустимою - вона ще більше підриває довіру громадян до влади, й без того вже значною мірою втрачену. Пригадується, хтось зі сцени Майдану іншу політику країні обіцяв - чесну, прозору, не закулісну?

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Pedro, тихо не кричіть, ху№ло не знає, що Гризлов приїхав до Києва його здавати.

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)