Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Конфлікт сьогодення:
    "Упороті порохоботи" vs непороті довбойоби

2. IMG_20230221_120406_261.jpg

Коротко про те до кого приїздив Байден.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У США ніби претендент на повтор Трам-пам-пам, хоч республіканці зацікавлені у іншій кандидатурі, у нас далі бущують порохоботи, ясно у чому зацікавлені.

4. Це ти з хуйлом хочеш щоб до влади в США знову прийшов Трамп, хоча він вже не лідер у республіканців.
    А в Україні віслюк вже точно не буде більше припездентом

5. Lanktocha

Я не хочу, але така констатація факту!

6. Good man

Good man Обычный человек

Посадите самолёт, иначе следующим президентом Украины будет Пётр Порошенко.

7. Good man

Good man Обычный человек

А кто сейчас лидер от республиканской партии по опросам избирателей?

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. Good man

Good man Обычный человек

Каковы проценты у жителей стран НАТО и ЕС видеть Украину в своих рядах? Порошенко приложил немало усилий для увеличения именно этих процентов.

10. Lanktocha

Не стільки Порошенко, такі життєві обставини, якщо бути точним, то заслуга путіна, перевершив він старання польських масонів, австрійського і США.

11. Про Зельца.Пишу щоб зафіксувати публічно.Для мене зеленський, як був так і залишається, істотою гідною довічного пекла. Весь жах вчинених ним злочинів, ставить його поряд з гітлєром і путіним. Нелюдська жорстокість, ненависть до українців отримає належну"оцінку".У свій час!
    20230221_202320.jpg

12. Цього року відбудеться визволення континентальної УКРАЇНИ від військ кацапстану. Воно включатиме їх розгром і втечу. Далі наступить звільнення БАНКОВОЇ від ЗЕЛЬЦА/ЄРМАКА.
    ЗСУ зроблять роботу на фронті.
    США звільнять Банкову.
    Ці події взаємопов'язані і неминучі..
    Амінь!

13. Lanktocha

Досить харкати жовчю і захлинатись від злості! У нас молочні ріки, кисільні береги і єдина проблема Зеленський при владі?
    Порохботська тріпанина не ще що нецікава, а й недоречна і шкідлива.

14. Good man

Good man Обычный человек

Послушать Арестовича, так оно и есть.

15. Lanktocha

Тільки поскоріше би це сталося, тоді можна і з внутрішніми ворогами розібратися.

16. Про зе/бидло.
    У нападах ботів і фанатів Поца аргументів для заперечення фактів зради і корупції немає.
    Є погрози: московський агент, і хочеш громадянської війни. Класична підміна понять.
    За "агента" це херня.
    А за зельца - його усунення і тюрма неминучі.
    Всі видихнуть з полегшенням.
    АМІНЬ.

17. Lanktocha

Загроза і вороги зараз є куди більші.
    Ярликів не вішаю, як порохоботи, але кому зараз вигідні ворожнеча у державі, безвладдя?

18. Є погрози: московський агент, і хочеш громадянської війни. Класична підміна понять.
    За "агента" це херня.
    А за зельца - його усунення і тюрма неминучі.

19. Lanktocha

Нехай краще офіційні вибори у мирний час.
    Але кого би не переобрали, як не Порошенко буде ще 5 років тріпанини порохоботів.

20. Планктоша, оце є тріпанина порохоботів!
    Спробуй ти зі своїм віслюком так потріпатися.
    Слабо
    IMG_20230221_211305_159.jpg IMG_20230221_211257_304.jpg IMG_20230221_211249_184.jpg IMG_20230221_211245_761.jpg IMG_20230221_211243_636.jpg
    457 638 230 гривень.

І я поки що сам не можу повною мірою усвідомити цю цифру, бо це майже половина мільярда гривень. Я не помилився у розрядах чи порядках, це бухгалтерія.

БПЛА Посейдон, так. Ми рідко публікуємо результати роботи цього птаха, оглядаючись на зрозумілі питання збереження чутливої інформації. Де вона літає, як вона проривається через лінію фронту, йдучи вглиб на пару десятків кілометрів та успішно повертаючись – це краще не розповідати. На рахунку комплексів - сотні виявлених цілей, від казарм з особовим складом та до специфічних станцій РЕБ. На рахунку комплексів – коригування вогню своєї арти та вогню «старшого начальника», від САУ 2С1 «Гвоздика» та до PzH2000.

Контракт 2022 року – 10 комплексів.
    Контракт 2023 року – 10 комплексів.

Здавалося, що це гігантський контракт і вистачить з головою, але ці 20 комплексів вже розписані й черга на навчання в навчальному центрі ЗСУ вже розписана на місяці вперед.

І ось Порошенко на виробництві, і ось йому показують нові модифікації та розповідають шлях удосконалень за минулий рік, нові цехи та нові моделі.

І ось новий контракт на додаткові 10 комплексів у 2023 році.

Весь цей попередній текст я написав без емоцій, сухо та по справі, бюрократичною мовою пояснюючи цифри та факти. А якщо зараз трохи випустити на волю внутрішній вогонь, то - я щиро хочу допомогти нашій розвідці та нашій артилерії виявити, ідентифікувати, навести та знищити кожну тварюку, яка хоча б на міліметр ступила на нашу землю. Викорчувати їх з усіх бліндажів, спалити будь-яку позицію або укріплену точку, рознести в пил та атоми кожну одиницю їх анало-говнет-ної техніки.

Я готовий витрачати на цей проєкт весь свій час і всі свої особисті ресурси, умовляти та просити, шукати допомогу і спонсорів, просити вас вкотре і вкотре відірвати щось від свого бюджету, облаштовувати побут у навчальному центрі, купуючи їм розкладачки, матраци та постільну білизну. Але все це тільки з вашою допомогою, без якої ми не витягнемо.

За будь-яку ціну я хочу наблизити нашу перемогу!

Напевно, потрібно було пост починати з емоцій? Але я все ще не можу усвідомити повною мірою суму 457 638 230 гривень.

++++++++++++++++++++++++++++
    ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24

5169 3305 2068 6400

ДЛЯ ІНШИХ БАНКІВ

5375 4115 0177 8331

PayPal

Переказ на: wingman2006@mac.com