Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ймовірно, Гриценко.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А між іншим, Ви наштовхнули мене на одне цікаве питання (я переніс тему сюди, тому що в мовних темах їй не місце, а тут - саме якраз).
    Час, кажете, був такий.
    А уявімо собі, що Порошенко з тієї чи іншої причини не висунув своєї кандидатури (важко захворів, виїхав із сім"єю в Іспанію чи Липецьк - не важливо).
    За кого б Ви тоді проголосували в той важкий час? За Яценюка? За Ю.Тимошенко?...
    А уявіть собі, що кандидатами висунулися лише Ю.Бойко, В.Рабінович і В.Медведчук. Час - важкий, такий, що потрібно за когось голосувати, щоб в Україні був законно обраний президент. Ну, Василь колись казав, що він - за Рабіновича. А Ви?

3. Good man

Good man Обычный человек

Тут важно уточнить, он такое сказал на трезвую голову, или ляпнул по пьяни.:don-t_mention:

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Вважаю мало ймовірним, тим більше, ЗаЖОП зараз заборонений, однозначно, знайшлися би ще якісь кандидатури, не повториться Кучма/Симоненко чи Тимошенко/Янукович.

5. medwedo berlogsoni

Ми говоримо про 2014 рік, а не про зараз.
    Джипсі сказав, що тоді проголосував за Порошенка, тому що час такий був, а не тому що він йому аж так сильно подобався. Потрібний був законно обраний президент.
    А те, що зажоп заборонений, я знаю і без вас.
    Ви б у 2014 за кого проголосували, якби Порошенко не висунув свою кандидатуру?
    От тут вони всі, жевжики.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Вибори_Президента_України_2014

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От якщо б Порошенко не висунувся в кандидати, тоді було би видно. Скоріш за все за непрохідного Гриценко, як і на останніх виборах.

7. medwedo berlogsoni

За що можна подякувати Порошенку, так це за те, що він в решті решт привів до влади Зеленського. Не думаю, що при якомусь іншому президентові Україна б вистояла проти рашистської навали. Ну, і звичайно, у спротиві проти росії не останню позитивну роль зіграв Андрій Єрмак. :dirol:

8. - Ей, стоп. Давайте по порядку. Як вас зачепила війна в 14 році? Ви за кого голосували в 19 році? Куди пішли гроші ще із закупівлі вакцин і масок ще при епідемії? Куди подівся асфальт із великого будівництва? Чия студія зараз працює в підерації? Як готовились до війни? Яку конкретну зброю закупили чи почали виготовляти перед 24 лютого? Хто зараз наживається на війні? Хто зараз ,,барига''. Хто зараз розмазує как capiv на війні, Буданов чи все таки Залужний? Назвіть мені хоч одного Начальника Української Контрозвідки по прізвищу, починаючи із початку Незалежності. Якщо дасьте собі відповіді на ці запитання, тоді поговоримо. Бо я і так знаю всі відповіді. А от ви станьте перед дзеркалом і поговоріть із собою. Що стосується продовження військового стану і мобілізації, то я вас поверну в місяць липень - серпень. По перше, вони, плісняки, як завжди, знову proipaly мобілізацію. Тому що абсолютно не готовили чоловіків призовного віку до того, що рано чи пізно все рівно прийдеться іти на війну, допоки останній mas kal не здохне на нашій землі. По друге. Замість того, щоб день та ніч проводити пропаганду і переконувати що нам необхідна перемога над ворогом, зелена пліснява витягувала на єдиний марафон різного роду кнурів та аферистів, які убаюкували пильність українців, чоловіків призовного віку теж. Ви коли останній раз були на цвинтарі? Бачили свіжі могили? Невже ви думаєте, що добровольців вистачить на рік, два, три роки війни? Знає один Бог. А може Зеленський запросить спецназівців чи військових із США, Канади, Франції, Німеччини чи Чехії і Польщі, які є нашими сусідами? Чи можливо вас вже переконали, що війна закінчиться літом? Я не нагнітаю, я знаю історію воєн, я знаю ситуацію і не дивлюсь жодних марафонів.

9. - Ей, стоп. Давайте по порядку. Як вас зачепила війна в 14 році? Ви за кого голосували в 19 році? Куди пішли гроші ще із закупівлі вакцин і масок ще при епідемії? Куди подівся асфальт із великого будівництва? Чия студія зараз працює в підерації? Як готовились до війни? Яку конкретну зброю закупили чи почали виготовляти перед 24 лютого? Хто зараз наживається на війні? Хто зараз ,,барига''. Хто зараз розмазує как capiv на війні, Буданов чи все таки Залужний? Назвіть мені хоч одного Начальника Української Контрозвідки по прізвищу, починаючи із початку Незалежності. Якщо дасьте собі відповіді на ці запитання, тоді поговоримо. Бо я і так знаю всі відповіді. А от ви станьте перед дзеркалом і поговоріть із собою. Що стосується продовження військового стану і мобілізації, то я вас поверну в місяць липень - серпень. По перше, вони, плісняки, як завжди, знову proipaly мобілізацію. Тому що абсолютно не готовили чоловіків призовного віку до того, що рано чи пізно все рівно прийдеться іти на війну, допоки останній mas kal не здохне на нашій землі. По друге. Замість того, щоб день та ніч проводити пропаганду і переконувати що нам необхідна перемога над ворогом, зелена пліснява витягувала на єдиний марафон різного роду кнурів та аферистів, які убаюкували пильність українців, чоловіків призовного віку теж. Ви коли останній раз були на цвинтарі? Бачили свіжі могили? Невже ви думаєте, що добровольців вистачить на рік, два, три роки війни? Знає один Бог. А може Зеленський запросить спецназівців чи військових із США, Канади, Франції, Німеччини чи Чехії і Польщі, які є нашими сусідами? Чи можливо вас вже переконали, що війна закінчиться літом? Я не нагнітаю, я знаю історію воєн, я знаю ситуацію і не дивлюсь жодних марафонів.

10. Lanktocha

Логіка. При голосуванні "вадінтур", як за компромісну кандидатуру голосували "бидло" і "ватніки", не тільки патріоти та учасники майдану, аналогічно, у 2019 учасники АТО, патріоти голосували не тільки за Порошенка. Деколи треба бути противсіхом, як у 1999 кричали, що нехай вже Кучма, лиш би не комуняга Симоненко, а після касетного скандалу, розплодження олігархату казали треба було не обирати ні одного, ні другого, як у 2009 при виборі Тимошенко/Янукович - противсіхів було багато.
    Скільки ще порохоботи будуть тріпатися, ймовірно і після перевиборів нас знову таке чекає.

11. Good man

Good man Обычный человек

Как считаешь, после всех скандалов и обманов со стороны Зеленского и его команды, люди также будут искать ему альтернативу?

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Не вважаю його довічним, але політтехнологи можуть розробити сценарій, про які я писав раніше, буде вибір "меншого зла".

13. Good man

Good man Обычный человек

Почему твой Гриценко пропал? Человек имеет военное образование, руководил министерством обороны.

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Так само пропали, популярні, піднімаючі рейтинг партій ком.бати і добро.бати., нічого вічного немає.

15. Good man

Good man Обычный человек

Ты не понял, имел ввиду, он мог бы пойти на фронт и реализовать свои полководческие таланты. Здесь всё зависит от него, а не от его популярности или непопулярности.

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Повинні призвати, як вік підходить і нормальне здоров'я.

17. Good man

Good man Обычный человек

Не думаешь, что он просто прячется как почти все остальные видные политики и их родственники?

• Тупо Тупо x 1
  18. І що, ти став жити краще?
    Крадуть менше?
    Комуналка подешевшала?
    Хуйло не напав?
    Коломойський збіднів чи ти збіднів?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)