Дедалі більше людей усвідомлюють, що другим за небезпечністю викликом для України після путіна є ОПГ "Приват" - цей коломойський клон кооперативу "Озеро". Саме це кубло треба випалити напалмом. Всі інші бородавки на кшталт найємів, арахамій з поворознюками просто відсохнуть, як перерізати пуповину.
Дивуюсь вам, шановне панство. Нащо тягаєте фоти корабельної сосни по стрічці ФБ? А нащо орлицю піаріти своїми дописами? Невже ви не усвідомили, невже не перезавантажили на фоні цієї кривавої війни усю ту фігню? Але іноді думаю за ОП, який зараз завзято бореться в тилу за владу, не розуміючи як все для них вже все змінилося! Хлопцям з СЗУ, які повернуться додому після перемоги, вже не вдасться втюхати Кирила Тимошенка як обличчя року! Та навіть усі яскраві, сучасні і технологічні розробки тамтешніх бліскучих політтехнологів зникнуть як роса на сонці, коли наші Захистники з ПТРС, контужені, тяжко поранені, а хтось у інвалідному візочку, повернуться. Така легковажність та зверхність ОП та єдиних марафонців аля-поворознюк мене дивує, невже в них відсутній інстінкт самозбереження? А дарма! Бо наші Герої на фронті самі собі купували багато чого, поки обличчя року Тимошенко катався віджатим в них джипом по Київу, де повна беспека для провладних керівників! А ще згадала Люсю, який в 17-му році назвав АТО "курортом для хлопчиков", от нагадаю вам цю нетлєнку: "АТО – це великий курорт для хлопчиків. Великий піонертабір. Там свято непослуху. Вони туди вириваються від дружин, від дітей, від тещ. Смажать м’ясо і живуть, як гоже нормальному українському козаку – у степу. Дме вітер, там абсолютна свобода, думки прості і ясні, свідомість проста, ясна. У тебе стріляють, ти стріляєш, ти – герой. Тебе всі поважають. І не треба підтирати соплі дітям, розбиратися з парканом будинку, що покосився. І я не бачив там жодної людини, котра страждає. Я бачив там серед солдатів і офіцерів лише людей, котрим у кайф те, що відбувається. Вони дуже пошкодують, що війна закінчиться" А хто пошкодує, Люся ще побачить! Цьом! P.S. я спілкуюсь з хлопцями ЗСУ кожного Бохого дня, я їх чую, я їх підтримую, я їм склоняюсь до землі з вдячністю за захист Неньки, я їх відчуваю серцем, повірте, вони зовсім не такі, яких собі малює ОП та Мосєйчучка https://www.facebook.com/1000846677...pHJXLbrLKuM2jfXkWbSMX8gacJhUa49M29l/?sfnsn=mo
Дивіться краще єдиний марафон, ніж слідкувати за Хомчином. От дивіться, які цікаві програми там йдуть, головне - корисні:
При всіх його мінусах, великий плюс недавня трансляція по ньому патріотичних фільмів, були "Кіборги", "Крути"....
Ви любите, коли вас зомбують, тому вам подобається Єдиний Марафон. А кому більше до вподоби мати вибір, того важко зазомбувати, бо він сам формує свою думку.
Скоріше доказ, що нема білого і чорного, позитив можна знайти в усьому. Деколи осианні новини ніде, крім "Марафону" і не взнаєш.
Можна у всьому, наприклад, зазомбовані москалі, у них те саме, що наша влада хоче зробити у нас. Один позитив.
Єдиний марафон - круті на окупованих територіях більше нічого українського не ловило тільки уявіть собі, як живуть люди в окупації... і що там значать новини... українське слово... з китайського приймача...на старенькому акумуляторі
Мій колишній земляк з родиною покинув Херсонщину весною, приїхав на Галичину. Недавно він їздив додому, на південь подивитися чи можна повертатися. Вирішив залишитися на Львівщині.
а мені краще на півдні тут тепліше, більше сонця земля дешевше, менше людей, податків мені здається, що тут більше свободи... а тому цікавіше хоча кожна жаба своє болото хвалить мабуть, як у тій історії, коли працівників фірми, що виробляла взуття, посилали на острів, де всі ходили босими... колись думав... коли двісті+ років тому люди заселяли дике поле... що їх мотивувало?
Рашисти повністю розікрали його майно. Не хоче починати з нуля. Він пенсіонер, а діти вже влаштувалися тут.
ну так, вони грабували в першу чергу порожні будинки... або ті, шо ближче до їх розташування... або, коли якийсь конфлікт... або щось цінне - авто, побутова техніка... ------------ було й чимало смішних випадків... бабуся спостерігає, як двоє рашистів лізуть у погріб до сусіда... свариться на них... вони тікають... вони живі люди... в основному...