Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Дедалі більше людей усвідомлюють, що другим за небезпечністю викликом для України після путіна є ОПГ "Приват" - цей коломойський клон кооперативу "Озеро".
    Саме це кубло треба випалити напалмом. Всі інші бородавки на кшталт найємів, арахамій з поворознюками просто відсохнуть, як перерізати пуповину.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Ви тяжко працювали, і приват не заплатив? :facepalm:

3. mypucm

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Коли Бог розуму не дав, рахуй каліка

5. Дивуюсь вам, шановне панство. Нащо тягаєте фоти корабельної сосни по стрічці ФБ? А нащо орлицю піаріти своїми дописами? Невже ви не усвідомили, невже не перезавантажили на фоні цієї кривавої війни усю ту фігню?
    Але іноді думаю за ОП, який зараз завзято бореться в тилу за владу, не розуміючи як все для них вже все змінилося! Хлопцям з СЗУ, які повернуться додому після перемоги, вже не вдасться втюхати Кирила Тимошенка як обличчя року! Та навіть усі яскраві, сучасні і технологічні розробки тамтешніх бліскучих політтехнологів зникнуть як роса на сонці, коли наші Захистники з ПТРС, контужені, тяжко поранені, а хтось у інвалідному візочку, повернуться. Така легковажність та зверхність ОП та єдиних марафонців аля-поворознюк мене дивує, невже в них відсутній інстінкт самозбереження? А дарма! Бо наші Герої на фронті самі собі купували багато чого, поки обличчя року Тимошенко катався віджатим в них джипом по Київу, де повна беспека для провладних керівників!
    А ще згадала Люсю, який в 17-му році назвав АТО "курортом для хлопчиков", от нагадаю вам цю нетлєнку:
    "АТО – це великий курорт для хлопчиків. Великий піонертабір. Там свято непослуху. Вони туди вириваються від дружин, від дітей, від тещ. Смажать м’ясо і живуть, як гоже нормальному українському козаку – у степу. Дме вітер, там абсолютна свобода, думки прості і ясні, свідомість проста, ясна. У тебе стріляють, ти стріляєш, ти – герой. Тебе всі поважають. І не треба підтирати соплі дітям, розбиратися з парканом будинку, що покосився. І я не бачив там жодної людини, котра страждає. Я бачив там серед солдатів і офіцерів лише людей, котрим у кайф те, що відбувається. Вони дуже пошкодують, що війна закінчиться"
    А хто пошкодує, Люся ще побачить!:)
    Цьом!
    P.S. я спілкуюсь з хлопцями ЗСУ кожного Бохого дня, я їх чую, я їх підтримую, я їм склоняюсь до землі з вдячністю за захист Неньки, я їх відчуваю серцем, повірте, вони зовсім не такі, яких собі малює ОП та Мосєйчучка

https://www.facebook.com/1000846677...pHJXLbrLKuM2jfXkWbSMX8gacJhUa49M29l/?sfnsn=mo

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивіться краще єдиний марафон, ніж слідкувати за Хомчином.

От дивіться, які цікаві програми там йдуть, головне - корисні:

:rock::mocking:

7. Good man

Good man Обычный человек

Из двух мужиков левый более нормальный.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При всіх його мінусах, великий плюс недавня трансляція по ньому патріотичних фільмів, були "Кіборги", "Крути"....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви любите, коли вас зомбують, тому вам подобається Єдиний Марафон.
    А кому більше до вподоби мати вибір, того важко зазомбувати, бо він сам формує свою думку.

11. Good man

Good man Обычный человек

Ах, обмануть меня не трудно! Я сам обманываться рад!©
    Это точно про нашего Планктошу.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скоріше доказ, що нема білого і чорного, позитив можна знайти в усьому.
    Деколи осианні новини ніде, крім "Марафону" і не взнаєш.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна у всьому, наприклад, зазомбовані москалі, у них те саме, що наша влада хоче зробити у нас. Один позитив.

14. mypucm

Єдиний марафон - круті :good:

на окупованих територіях більше нічого українського не ловило :dntknw:

тільки уявіть собі, як живуть люди в окупації... і що там значать новини... українське слово... з китайського приймача...на старенькому акумуляторі:uanew:

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мій колишній земляк з родиною покинув Херсонщину весною, приїхав на Галичину.
    Недавно він їздив додому, на південь подивитися чи можна повертатися. Вирішив залишитися на Львівщині.

16. mypucm

а мені краще на півдні :blush:
    тут тепліше, більше сонця :beach: земля дешевше, менше людей, податків
    мені здається, що тут більше свободи... а тому цікавіше хоча кожна жаба своє болото хвалить

мабуть, як у тій історії, коли працівників фірми, що виробляла взуття, посилали на острів, де всі ходили босими...

колись думав... коли двісті+ років тому люди заселяли дике поле... що їх мотивувало? :scratch_one-s_head:

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Рашисти повністю розікрали його майно. Не хоче починати з нуля.
    Він пенсіонер, а діти вже влаштувалися тут.

18. mypucm

ну так, вони грабували в першу чергу порожні будинки...

або ті, шо ближче до їх розташування...

або, коли якийсь конфлікт...

або щось цінне - авто, побутова техніка...
    ------------
    було й чимало смішних випадків...

бабуся спостерігає, як двоє рашистів лізуть у погріб до сусіда... свариться на них... вони тікають...

вони живі люди... в основному... :scratch_one-s_head:

19. Good man

Good man Обычный человек

Про девушек забыл сказать. Девушки сочные, как арбузы.

а де твій аватар? :)