ну блін я був фанатом россійських фільмів\серіалів про ментов, Бандитский петербург та інших, досить багато проглянув багато сподобалось і про війну 2-гу світову і т.д. АЛЕ це НЕ заважає мені БУТИ патріотом УКРАЇНИ, красиве кіно про "доблесную красную армию и ее разведчиков" це кіно , але ДУМАТИ ТВЕРЕЗО і аналізувати факти це мені не заважало і не заважає , ще з Часів агресії РФ проти Грузії мене забанили 10-ок разів на ватному форумі за відстоювання позиції Грузії . ПО бюджету ! витрати на оборону у країні на передодні війни мають складати якщо не 50% то хочаб 40% , а ніяк не 10% , тобто ніяк не : 2 млрд розвідка+ 9 нацгвардія + 55,6 Міноборони = 66 млрд на оборону із загального бюджету 660 млрд. Розвідка меньше ніж НАН ??? СБУ меньше ніж Міністерство Юстиції ? Люди це абсурд , при такому бюджеті я повірю в тезу "війська мордора при атаці через 6 годин в Києві"
Військовий стан з початку потрібно було оголошувати, і переобладнувати індустрію та суспільство для військових потреб. І їжа була б по карткам. Хто не хотів? А цей бюджет нормальний для країни яка не перейшла на воєнні рейки. З одною обмовкою - корупцією. Але це також до бюджету напряму не відноситься. Хочете щоб бюджет був воєнний - вимагайте від уряду переходу на воєнні рейки. Бюджетники не чародії - скільки їм дали стільки вони і розподілили. Соціалку і МВФ вони мусили надати. Решту вони розділили досить непогано. Якби уряд ще й боровся з корупцією на ділі то було б зовсім незле.
Я громадянин України і живу у Львові. Національність в розрахунок не беру. Тому що, якщо подивитись на моє родове дерево то там немає хіба що монголів, і то не факт...
Найкраща СИСТЕМА це людська совість якої так бракує людям. Якщо в мене є совість то я не піду глушити рибу струмом і не поставлю сітки путанки по всьому плесу. Якщо в мене є совість то я не насру в під'їзді і не насцю там. І сміття я винесу в кульку чи в відрі і викину в смітник а не з балкона. І бички недопалки не буду кидати з балкона. І багато чого не буду подібного робити. Совість виховується в людини батьками, релігією (правильною) телебаченням і ЗМІ і оточенням. Якщо батьки дебіли, релігія - лицемірна хвойда, оточення - натовп галасливого бидла, то звідки в людини візьметься совість? За ЗМІ взагалі промовчу. Телевізор то головний дебілізатор населення. Тому усе безнадійно. Погані люди зі свого нутра породжують тільки ще гірших людей. Чому у поляків усе так непогано? Тому що вони НАВЧЕНІ батьками, оточенням, релігією, ЗМІ бути такими якими вони є. Хоча і в них не без уродів. Уроди є всюди. Але в нас їхня кількість і процентовка перевалила за крайній поріг незворотності. Ще раз говорю - бидло породжує тільки ще гірше бидло. То як сніжна лавина. Тому усі намагання на території під назвою Україна навести хоч якийсь лад - марна праця, сізіфів труд. Хіба що буде якесь ЖОРСТКЕ зовнішнє керування країною яке методом КНУТА таки змусить більшість населення прийняти цивілізовані норми поведінки. Ще ремарка - бидло то не тільки бідні люди, то клас, категорія, де майно ніц не вирішує, скоріш навпаки, скажімо при українській владі бидло - то майже стопроцентне явище. Особливо в Верховній і інших радах. Бидло то стан душі.
При владі цинічні казнокради і здирники. Вони дуже гарно вирішують свої фінансові проблеми за наш кошт. Вони не невігласи. Вони професіонали злочинності міжнародного класу. Янукович зі своїм кланом "нервово курить в стороні"
Ось дивіться. Кажуть що ми з Росією в стані війни. Хоча при владі це заперечують і кажуть що маємо тільки якесь ефимерне АТО... Але не про це. На фоні телевізійного нагнітання військових настроїв тіж таки канали транслюють що? А ось що - стариє, добриє рассєйскіє сіріали. Ними загаджено усе. І 1+1 (великого патрійота коломойського) і Інтер (великого патрійота фірташа) і ІСТV (кучми - пінчука) і прочіє патрійоти - усі демонструють бидлу на своїх каналах несмак, кітч, русню... дурнуваті сіріали і ще більш дурнуватіші ток шоу... Чому? Тому що бидло то все хаває. Дивиться аж слюна по підборідку тече. Є попит? На пропозицію! Бізнес. Нічого особистого. Та й щось толкове коштує гроші. А так усе просто. Купа дебільної реклами, в проміжках дебільні безкінечні російські сіріали, вечором новини - пропаганда і дебільне ток шоу... Хавай народ шо дають... І хаває! А даремно.
То ви тоже паскудите в лісах навколо Львова? І то ви смітите на вулицях Львова? І на виборах вибираєте всяких "патрійотів"? Цукерки чиї їсьте? А депозити в якому банку тримаєте? Машину на чиїх заправках заправляєте? ...
В поляків в свій час був такий самий комплекс меншовартості як і в нас зараз, може навіть і більше ) Гляньте як вони то в серіалі висміяли.... Думаю така сама фігня була і в східних німців View: https://youtu.be/a3q6ZCVJTWs
Я не смічу на вулицях, не сцу в під'їздах, не палю і не кидаю бички з балконів, і на вибори не ходжу бо там нема кого вибирати (одні мавпи і клоуни) цукерки якщо і їм то дуже мало і однозначно не рошени - світочі (бо то гівно хімічне а не цукерки), депозити в українських банках (де власники українські олігархи) не тримаю, бо українські олігархи то бандити і злодії суперкласу, і нема чого їх фінінсувати, є банки закордонні, стабільні і контрольовані, там і тримайте (хоч і ставка менша) З заправкою проблема. Хоча ні. Є Сокар. Належить азербайджанським бізнесменам... І взагалі то є дитячі закидони, типу: а ви де, а ви як, а ви що? Не сріть собі на голови, не нищіть довколишнє середовище, не визискуйте один одного неправомірно, не крадіть, не викривлюйте правосуддя - усе це можна робити водночас пожираючи цукерки рошен і заправляючись на ВОГ... Бо якщо бодай половина населення території під назвою Україна буде мати совість і жити як цивілізовані люди, то байдуже буде що за цукерки вони їдять (аби обгортки викидали не на вулицю а в смітник) І ще одне. Коли стадо галасливого бидла вибрало собі в першому турі з результатом 50%+ старого злодія - казнокрада (а потім ще одного не менш хвацького прохіндея з його "народним" фронтом), то тепер нема чого нарікати що той злодій оббирає свій електорат до нитки... Бачили очі що купували? Бачили. Тепер їжте аж лусніть! Буде елехторату добра наука - як з бодуна ходити і вибирати собі різний зброд до влади.
Докази? Мільйони злидарів, які рахують копійки від пенсії до пенсії і мізерні зарплати на рівні африканських слаборозвинених країн третього світу - які ще вам докази? Просрана територія країни (схід і крим) - які ще вам докази? Долар по 25 - які ще вам докази? Мінімальна зарплата і пенсія - 50 доларів - що вам ще доказати? Знищена медицина, освіта, наука - що ще доказувати? Колосальний розрив населення в плані багаті - бідні, коли на 5% багатіїв в країні 80% злидарів і практично відсутній середній клас - що вам ще доказувати? Коли зовнішній борг країни 68 мілліардів доларів і росте далі (як в прірву і в суху землю вода ллється) - що вам ще доказати? Коли мільйони диких східних народів спокійно собі живуть і нахабніють в так званому раю (єврозоні) а в той час нормальний громадянин україни мусить вмерти в черзі за візою - що вам ще доказати? Коли з усіх телеканалів стоїть галас і лемент: у нас війна з росією (і на президентському п'ятому каналів тому числі) а в той же час в росії з успіхом працює президентський "солодкий" бізнес - що вам ще треба доказати? Розумна людина бачить. А глупаку хоть кіл на голові теши...
З території під назвою Україна, очевидно, роблять таке собі гетто де будуть жити тупі, обмежені розумово електорати з промитими мізками. Для чого? Усе просто. Щоб захапати те що ще не хапнули - чорноземи. І щоб перемістити сюди виробництво з Китаю, де мінімальна зарплата китайця вже більш ніж 300 долларів і видатки на логістику, а український електорат буде пахати за 150 доларів і в ручку цьомати - яке ж щастя! Інвестиції! Виробництво! Круто! І не тіштесь іллюзією що европі ви потрібні. Ви европі потрібні як дешева рабсила, сракомийки і прислуга. Не більш того. Ну і ще щоб сюди пхати свій товар а звідси вивозити і дорізати залишки лісів і природні корисні копалини. Ви нікому не потрібні крім самих себе. Вас черговий раз намахали хитрі олігархи. Час вже розум підключати (якщо ще залишився) Ніхто вам ніц не дасть "на бдюдєчкє с галубой кайомачкай" ні евросоюз ні США ні росія, ніхто. А допоки населення буде далі шаленіти в своєму невігласстві, доти й буде тут не красива країна а гетто уродів.
От то точно, що тільки галас і лемент... але я у вас просив докази казнокрадства нашої влади... а ви мені знову той понос шо з телевізора. Я візьму ваші докази і подам до суду.... ваш понос я до суду не можу занести.. Або давайте докази або ваш понос тримайте у себе під подушкою
Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТ «У нас уже было немало возможностей убедиться, что вся, так называемая «российская история» – сплошной фальсификат, поставленный на службу имперской идее «русского мира», возрожденной ныне из небытия руководством современной России и золотоордынского (московского) православного патриархата», – начинает свою пуИсточник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТИсточник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТИсточник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТИсточник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТИсточник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТбликацию Бебик. В качестве одного из примеров такой фальсификации он приводит список писателей, которых, по его мнению, «имперские историки» несправедливо записали украинцев в великих деятелей русской культуры (Н.Гоголь, А.Чехов, Н.Некрасов, А.Ахматова, П.Гребинка, Ф.Достоевский, Ф.Сологуб, В.Маяковский, М.Волошин), казанских татар (Г.Державин, А.Радищев, М.Огарев, Д.Давыдов, И.Тургенев, К.Бальмонт, А.Куприн), евреев (А.Пушкин, Л.Толстой, В.Брюсов, А.Блок, О.Мандельштам, Б.Пастернак, А.Толстой, К.Паустовский, И.Бродский), поляков (А. Грибоедов, Ф.Булгарин, Е.Баратынский, Н.Кукольник) и немцев (Д.Фонвизин, А.Фет, М.Салтыков-Щедрин)…». Далее автор задается вопросом о том, почему совпадают имена хана Мамая и мифического персонажа казака Мамая. Четкого ответа он не дает, но отмечает: «Образ казака Мамая – это собирательный образ казака и украинца в одном лице во времена Казацкой Украинской Державы. Его изображения украинцы издавна помещали в своих хатах рядом с иконами; с его именем связано понятие «мамаюваты» – путешествовать, вести казацкий способ жизни, а «ходить на мамая» означало – кочевать, идти, куда глаза глядят». Затем Бебик переходит к критике версии о том, что на Куликовом поле в 1380 году сражались...Источник:Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТ
Ти диви - ви досить файний хлоп. Одне погано - на вибори не ходите Але якщо ви такий файний, то чо не йдете в мери-депутати-президенти і не змінюєте все на краще? Бо сидіти в дірі і кричати, як все кругом погано, але нічого не робити для того, щоб щось змінити - то мазохізм якиїсь, шо нє? Чи вам так вигідно? А хто тут кричить і нарікає що той злодій оббирає свій електорат до нитки? Давайте ближче до конкретики. Назвіть поіменно, кого з форумчан ви відносите до того елехторату і тепер про головне Невже в усій Україні одні мавпи і клоуни? Нє вєрю! @Ivan Bezimenniy, ось скажіть - хто із українців задовільнив би вас на посаді президента?
Новини хазарського каганату. Дивитись розумним. Вар'ятам проходити повз і навіть не пробувати щось усвідомити. жи-2 не сдастся без боя.спецвыпуск для ато новостей хазарского каганата от ходоса №21 от 15.12.15
Дуже просто. Вивезти з України в Евросоюз натуральну деревину, попередньо зробивши її такою дорогою в Україні що середньостатистичний елехторат ніколи собі її не зможе дозволити, а натомість завезти дешевий хімічний непотріб, на кшталт ламінату. Стели дурню! Тішся! Але пам'ятай дорогу до аптеки і лікарні. То до прикладу. І таких прикладів можна назвати безліч. Для дешевого бидла є і відповідна категорія товару. Усе просто. Бізнес.