Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ну блін я був фанатом россійських фільмів\серіалів про ментов, Бандитский петербург та інших, досить багато проглянув багато сподобалось і про війну 2-гу світову і т.д. АЛЕ це НЕ заважає мені БУТИ патріотом УКРАЇНИ, красиве кіно про "доблесную красную армию и ее разведчиков" це кіно , але ДУМАТИ ТВЕРЕЗО і аналізувати факти це мені не заважало і не заважає , ще з Часів агресії РФ проти Грузії мене забанили 10-ок разів на ватному форумі за відстоювання позиції Грузії .

ПО бюджету ! витрати на оборону у країні на передодні війни мають складати якщо не 50% то хочаб 40% , а ніяк не 10% , тобто ніяк не : 2 млрд розвідка+ 9 нацгвардія + 55,6 Міноборони = 66 млрд на оборону із загального бюджету 660 млрд.
    Розвідка меньше ніж НАН ??? СБУ меньше ніж Міністерство Юстиції ?

Люди це абсурд , при такому бюджеті я повірю в тезу "війська мордора при атаці через 6 годин в Києві"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Так кто зараз при владі злочинці чи невігласи?

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Військовий стан з початку потрібно було оголошувати, і переобладнувати індустрію та суспільство для військових потреб. І їжа була б по карткам. Хто не хотів? А цей бюджет нормальний для країни яка не перейшла на воєнні рейки. З одною обмовкою - корупцією. Але це також до бюджету напряму не відноситься. Хочете щоб бюджет був воєнний - вимагайте від уряду переходу на воєнні рейки. Бюджетники не чародії - скільки їм дали стільки вони і розподілили. Соціалку і МВФ вони мусили надати. Решту вони розділили досить непогано. Якби уряд ще й боровся з корупцією на ділі то було б зовсім незле.

• Подобається Подобається x 2
  4. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

Я громадянин України і живу у Львові.
    Національність в розрахунок не беру. Тому що, якщо подивитись на моє родове дерево то там немає хіба що монголів, і то не факт...

5. Ivan Bezimenniy

Найкраща СИСТЕМА це людська совість якої так бракує людям.
    Якщо в мене є совість то я не піду глушити рибу струмом і не поставлю сітки путанки по всьому плесу. Якщо в мене є совість то я не насру в під'їзді і не насцю там. І сміття я винесу в кульку чи в відрі і викину в смітник а не з балкона. І бички недопалки не буду кидати з балкона. І багато чого не буду подібного робити.
    Совість виховується в людини батьками, релігією (правильною) телебаченням і ЗМІ і оточенням.
    Якщо батьки дебіли, релігія - лицемірна хвойда, оточення - натовп галасливого бидла, то звідки в людини візьметься совість?
    За ЗМІ взагалі промовчу. Телевізор то головний дебілізатор населення.
    Тому усе безнадійно. Погані люди зі свого нутра породжують тільки ще гірших людей.
    Чому у поляків усе так непогано? Тому що вони НАВЧЕНІ батьками, оточенням, релігією, ЗМІ бути такими якими вони є. Хоча і в них не без уродів.
    Уроди є всюди. Але в нас їхня кількість і процентовка перевалила за крайній поріг незворотності.
    Ще раз говорю - бидло породжує тільки ще гірше бидло. То як сніжна лавина.
    Тому усі намагання на території під назвою Україна навести хоч якийсь лад - марна праця, сізіфів труд. Хіба що буде якесь ЖОРСТКЕ зовнішнє керування країною яке методом КНУТА таки змусить більшість населення прийняти цивілізовані норми поведінки.
    Ще ремарка - бидло то не тільки бідні люди, то клас, категорія, де майно ніц не вирішує, скоріш навпаки, скажімо при українській владі бидло - то майже стопроцентне явище. Особливо в Верховній і інших радах.
    Бидло то стан душі.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ivan Bezimenniy

При владі цинічні казнокради і здирники. Вони дуже гарно вирішують свої фінансові проблеми за наш кошт. Вони не невігласи. Вони професіонали злочинності міжнародного класу.
    Янукович зі своїм кланом "нервово курить в стороні"

7. Ivan Bezimenniy

Ось дивіться. Кажуть що ми з Росією в стані війни. Хоча при владі це заперечують і кажуть що маємо тільки якесь ефимерне АТО... Але не про це. На фоні телевізійного нагнітання військових настроїв тіж таки канали транслюють що? А ось що - стариє, добриє рассєйскіє сіріали. Ними загаджено усе. І 1+1 (великого патрійота коломойського) і Інтер (великого патрійота фірташа) і ІСТV (кучми - пінчука) і прочіє патрійоти - усі демонструють бидлу на своїх каналах несмак, кітч, русню... дурнуваті сіріали і ще більш дурнуватіші ток шоу... Чому? Тому що бидло то все хаває. Дивиться аж слюна по підборідку тече. Є попит? На пропозицію! Бізнес. Нічого особистого.
    Та й щось толкове коштує гроші. А так усе просто. Купа дебільної реклами, в проміжках дебільні безкінечні російські сіріали, вечором новини - пропаганда і дебільне ток шоу... Хавай народ шо дають...
    І хаває! А даремно.

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То ви тоже паскудите в лісах навколо Львова?
    І то ви смітите на вулицях Львова?
    І на виборах вибираєте всяких "патрійотів"?
    Цукерки чиї їсьте?
    А депозити в якому банку тримаєте?
    Машину на чиїх заправках заправляєте?
    ...
    ;)

9. kym

kym Well-Known Member

Можете представити якісь конкретні докази?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

В поляків в свій час був такий самий комплекс меншовартості як і в нас зараз, може навіть і більше )
    Гляньте як вони то в серіалі висміяли....
    Думаю така сама фігня була і в східних німців

View: https://youtu.be/a3q6ZCVJTWs

11. Ivan Bezimenniy

Я не смічу на вулицях, не сцу в під'їздах, не палю і не кидаю бички з балконів, і на вибори не ходжу бо там нема кого вибирати (одні мавпи і клоуни) цукерки якщо і їм то дуже мало і однозначно не рошени - світочі (бо то гівно хімічне а не цукерки), депозити в українських банках (де власники українські олігархи) не тримаю, бо українські олігархи то бандити і злодії суперкласу, і нема чого їх фінінсувати, є банки закордонні, стабільні і контрольовані, там і тримайте (хоч і ставка менша) З заправкою проблема. Хоча ні. Є Сокар. Належить азербайджанським бізнесменам...
    І взагалі то є дитячі закидони, типу: а ви де, а ви як, а ви що?
    Не сріть собі на голови, не нищіть довколишнє середовище, не визискуйте один одного неправомірно, не крадіть, не викривлюйте правосуддя - усе це можна робити водночас пожираючи цукерки рошен і заправляючись на ВОГ... Бо якщо бодай половина населення території під назвою Україна буде мати совість і жити як цивілізовані люди, то байдуже буде що за цукерки вони їдять (аби обгортки викидали не на вулицю а в смітник)
    І ще одне.
    Коли стадо галасливого бидла вибрало собі в першому турі з результатом 50%+ старого злодія - казнокрада (а потім ще одного не менш хвацького прохіндея з його "народним" фронтом), то тепер нема чого нарікати що той злодій оббирає свій електорат до нитки... Бачили очі що купували? Бачили. Тепер їжте аж лусніть!
    Буде елехторату добра наука - як з бодуна ходити і вибирати собі різний зброд до влади.

12. Ivan Bezimenniy

Докази? Мільйони злидарів, які рахують копійки від пенсії до пенсії і мізерні зарплати на рівні африканських слаборозвинених країн третього світу - які ще вам докази? Просрана територія країни (схід і крим) - які ще вам докази? Долар по 25 - які ще вам докази? Мінімальна зарплата і пенсія - 50 доларів - що вам ще доказати? Знищена медицина, освіта, наука - що ще доказувати? Колосальний розрив населення в плані багаті - бідні, коли на 5% багатіїв в країні 80% злидарів і практично відсутній середній клас - що вам ще доказувати? Коли зовнішній борг країни 68 мілліардів доларів і росте далі (як в прірву і в суху землю вода ллється) - що вам ще доказати? Коли мільйони диких східних народів спокійно собі живуть і нахабніють в так званому раю (єврозоні) а в той час нормальний громадянин україни мусить вмерти в черзі за візою - що вам ще доказати? Коли з усіх телеканалів стоїть галас і лемент: у нас війна з росією (і на президентському п'ятому каналів тому числі) а в той же час в росії з успіхом працює президентський "солодкий" бізнес - що вам ще треба доказати?
    Розумна людина бачить. А глупаку хоть кіл на голові теши...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Ivan Bezimenniy

З території під назвою Україна, очевидно, роблять таке собі гетто де будуть жити тупі, обмежені розумово електорати з промитими мізками. Для чого? Усе просто. Щоб захапати те що ще не хапнули - чорноземи. І щоб перемістити сюди виробництво з Китаю, де мінімальна зарплата китайця вже більш ніж 300 долларів і видатки на логістику, а український електорат буде пахати за 150 доларів і в ручку цьомати - яке ж щастя! Інвестиції! Виробництво! Круто!
    І не тіштесь іллюзією що европі ви потрібні. Ви европі потрібні як дешева рабсила, сракомийки і прислуга. Не більш того. Ну і ще щоб сюди пхати свій товар а звідси вивозити і дорізати залишки лісів і природні корисні копалини.
    Ви нікому не потрібні крім самих себе. Вас черговий раз намахали хитрі олігархи. Час вже розум підключати (якщо ще залишився)
    Ніхто вам ніц не дасть "на бдюдєчкє с галубой кайомачкай" ні евросоюз ні США ні росія, ніхто. А допоки населення буде далі шаленіти в своєму невігласстві, доти й буде тут не красива країна а гетто уродів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. kym

kym Well-Known Member

От то точно, що тільки галас і лемент... але я у вас просив докази казнокрадства нашої влади... а ви мені знову той понос шо з телевізора.
    Я візьму ваші докази і подам до суду.... ваш понос я до суду не можу занести.. Або давайте докази або ваш понос тримайте у себе під подушкою

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як можна пхнути товар тим в кого нема грошей, тому що він "дешева рабсила"?

• Подобається Подобається x 2
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ви звідки? Ви якось себе виокремлюєте від "населення", чому?

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Професор Бебик.В Куликовской битве украинец козак Мамай разбил ордынца Донского. (23.09.13 19:56) « Форум Украины | Цензор.НЕТ

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ти диви - ви досить файний хлоп. Одне погано - на вибори не ходите :)
    Але якщо ви такий файний, то чо не йдете в мери-депутати-президенти і не змінюєте все на краще? Бо сидіти в дірі і кричати, як все кругом погано, але нічого не робити для того, щоб щось змінити - то мазохізм якиїсь, шо нє? Чи вам так вигідно? ;)
    А хто тут кричить і нарікає що той злодій оббирає свій електорат до нитки?
    Давайте ближче до конкретики. Назвіть поіменно, кого з форумчан ви відносите до того елехторату ;)

і тепер про головне
    Невже в усій Україні одні мавпи і клоуни? Нє вєрю! :)

@Ivan Bezimenniy, ось скажіть - хто із українців задовільнив би вас на посаді президента?

19. Ivan Bezimenniy

• Смішно Смішно x 1
  20. Ivan Bezimenniy

Дуже просто. Вивезти з України в Евросоюз натуральну деревину, попередньо зробивши її такою дорогою в Україні що середньостатистичний елехторат ніколи собі її не зможе дозволити, а натомість завезти дешевий хімічний непотріб, на кшталт ламінату. Стели дурню! Тішся! Але пам'ятай дорогу до аптеки і лікарні. То до прикладу. І таких прикладів можна назвати безліч.
    Для дешевого бидла є і відповідна категорія товару. Усе просто. Бізнес.

а де твій аватар? :)