Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це інша тема розмови і зараз неактуальна.
    Але що би було, не візьми активістти ініціативу у свої руки, а слухали би про "мирні плани" і "Стійте не провокуйте!"?

2. Good man

Good man Обычный человек

Ты примерно одинаково оцениваешь эффективность работы президентов Порошенко и Зеленского. Сейчас не обсуждаем, согласен я с этим или нет. Разговор о другом.
    На форуме примерно равное количество сторонников Зеленского и Порошенко. Примерно равное количество критики Зеленского и Порошенко. Если ты одинаково к ним относишься, то почему у тебя 99% слов это критика Порошенко и лишь 1% это критика Зеленского?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Путін - Хульйо. :dirol: Жувачка - зелена.:cools:

4. Lanktocha

Дехто бачить те, що хоче бачити. Нарвані порохоботи мене нервують і не бачу сенсу зараз у їх тріпанині. За Зеленського ніколи не голосував, малоймовірний зараз вибір між цими 2, теоретично, будь, я би не обрав ні одного, ні другого.

5. Чому ті, що кричали про Іловайськ, зовсім не цікавляться Чонгаром?

6. Good man

Good man Обычный человек

Почему в твоих словах пропорция критики не 50/50, а 99/1?

7. Думаю, сьогодні я мушу поставити крапку (свою особисту) в історії з промовою Зеленського й ставленням суспільства до неї.
    Пані і панове «прослєзівшиєся»! Найтупішою помилкою з вашого боку буде вважати, що я тут намагаюся рекламувати Порошенка. Трагедією нашого суспільства є те, що немає (принаймні, я не знаю) ані в світі, ані в Україні жодного сучасного, демократично обраного політика, котрий би дозволив собі так жахливо і злочинно проїбати підготовку до війни.
    Навіть якщо:
    - відкинути саме його обрання, котре дало сигнал Путіну, що серійний ухилянт і прихильник «домовлятися посредине» з агресором і вбивцею свого народу, може стати найпопулярнішим політиком України;
    - забути, що три роки його влади попри триваючу війну були майже втрачені з точки зору підвищення обороноздатності,
    не викликає сумніву, що будь-який інший політик (крім ОПЖЗ) - Порошенко чи Тимошенко, Ляшко чи Смешко, Турчинов чи Аваков - не ризикнув би ігнорувати 200-тисячну до зубів озброєну армію на своєму кордоні й численні попередження найавторитетніших розвідок світу про неминуче вторгнення.
    Іншими словами, навіть найгірший із них не допустив би такого легкого й стрімкого проникнення російських колон на нашу територію, втрати таких величезних територій і густонаселених міст. З усіма трагічними наслідками, котрі з цього витікають.
    І якщо ви вважаєте нормою, що цей факт проігнорований президентом у підведенні підсумків року, у вас реальний Стокгольмський синдром і ви приречені залишатися жертвою
    К.В.

8. Lanktocha

Принагідно, зараз і нема ворожих оточень, як Ілловайськ чи Дебальцеве.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. А хіба про оточення мова?

10. Lanktocha

Не раз про таке писали, при інших обставинах була інша поведінка не тільки у кварталівців.

11. Коли писали, хто писав. Хто ті, що не раз про таке писали

12. Lanktocha

Якщо важливо хто, я писав. Тепер докладніше, колись у спектаклях "95 кварталу" було немало тупих жартів про майдан, жителів Західної України, тепер нічого подібного немає, ні у "95 кварталі", ні у "Жіночому кварталі"... Так само, при певних обставинах деякі вчителі агітували йти на парад, висміювали християнські традиції, робили облави на колядників... Тепер чи не щонеділі відвідують церву. Чому тоді страшно згадувати Порошенка в СДПУ(о), команді Кучми і ПР?

Останнє редагування: 3 січ 2023
    • Подобається Подобається x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Теперь у Зеленского - армия, мова, вира. Не помнишь, чей лозунг?

14. medwedo berlogsoni

То ше шо !? - Вони самого Порошенка висміювали! Коли на сцені "Порошенко" казав, що зробить Україну такою ж прекрасною, як Київський торт, "Коломойський" казав, що для цього потрібно мати не лише борошно, цукор, горіхи тощо, але ще й яйця...

15. 9 раз згадав Порошенка. Не згадав би , ненаписав би цю хуйню

16. Це просто раніше в нього яйєць не було... А тепер він навіть може стояти на яйцях під час фотосесій. Так сектанти великого яйця?

А наш то підріс))). Всі мужики як мужики, ростуть до 25 і все, а наш спасітєль росте і після 44-х. Друге пришестя Самого, не інакше☝️. А якщо серйозно, то Диявол криється в деталях і в ось цих двох світлинах дууууже глибокий зміст, неоране поле для психологів, тіко зачепись - ТАКЕ повилазить...Комплекси, комплекси, комплекси - це те, що поєднує всіх куцупердькуватих недодиктаторів. FB_IMG_1672773787585.jpg FB_IMG_1672773791216.jpg

17. Good man

Good man Обычный человек

Тупая борщеварочка не только поверит, что Зеленский подрос, но и утверждала, что борода у него сама собой идеально ровно растёт. Натуральная секта Зеленского.:bad:

18. medwedo berlogsoni

19. Lanktocha

Нема потреби рахувати, хто кого більше згадує, опозиціонерам, точніше, збанкрутілій владі і заздрісникам потрібно відпрацьовувати методичку і харкати жовчю.
    Зауважив неточність і хохму від скабєюшки, спочатку ниття, що у європейців холодні батареї, бо раССєюшка не дає газу, потім, що єврпейці економлять газ, тому розігрівають їжу на батареї, а що розігрівати на батареї, як батарея холодна? Майже так само заговорюються порохоботи.

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

чого путінські історики про це мовчать?
    (росіяни згадують в основному про катерину 2, яка три дні з вікна карети бачила південні землі...)

а як же...
    Джон Юз, засновник Юзівки (Донецька)
    :)

https://ru.wikipedia.org/wiki/Юз,_Джон

а де твій аватар? :)