Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Притула не мегаолігарх, щоб такі речі купувати за свій рахунок.
    Нагадав розповідь з Євангелія, бідна вдова пожертвувала на храм менше від інших, але від Ісуса почули, що вона пожертвувала більше за інших.
    Що за насмішки, що хтось замало чи не те пожертвував?

• Подобається Подобається x 1
  2. Планктоша скільки коштує Спартан?

IMG_20221103_145916_022.jpg

3. Поміж тими 73% багато людей з вищою освітою і я задаю собі питання: як такі люди можуть підтримувати владу, яка їх обкрадає, яка нічого не зробила для оборони країни, яка веде себе як господар в себе на подвір'ї не рахуючись ні з ким, порушує закони які сама і пише.

4. Наріду все подобається. Будівництво, зеля, відсутність світла, телемарафон, Буча.
    Сусідам за поребріком теж все подобається. Пропаганда - це все. Правда і здоровий глузд нікому не потрібні у божевільнях рф і білорусі, керманич то один на всіх.

5. Lanktocha

Побачив уривок ватного шабашу, слова "Как так, украінци, вместа таво, что би тєрпєть і мьорзнуть, нада вихадіть на пратєст протів такой власті, пусть власть ідьот на уступки путіну".
    Подібнні заклики, хоча би щодо непокри і протесту проти Зеленського закликають порохоботи.

6. Хроніки країни, яка воює.

1. Компанія «Будінвест Інжиніринг» за час повномасштабної агресії у 2022 році отримала майже 1,5 мільярда гривень на ремонт доріг. Більшу частину коштів – від Дніпропетровської ОДА. Прикол в тому, що ці кошти отримані не на капітальний ремонт, а на експлуатаційне утримання автодоріг. Компанія на 49 відсотків належить фітнес-тренерці Яні Хланті. Журналісти-розслідувачі зафіксували її регулярні подорожі у компанії з очільником Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченко. і, відповідно, певну близькість, яка дозволяє так розкішно заробляти.

2. Вчора Верховна Рада проголосувала за 7 мільярдів на будівництво доріг. Вчасно, звісно.

3. Вчора Верховна Рада проголосувала за 2 мільярди гривень на фінансування телемарафону «Єдині новини».

4. Видатки на оборону НЕ ЗБІЛЬШИЛИ.

5. Пару днів тому призначили керівницею Довженко-центру (це кіноархів країни) кінологиню (спеціалістку з поведінки собак) Юлію Каждан. Слідство.Інфо виявило, що вона ще й гіпнотизерка. Більше того, журналісти навіть записались до неї на прийом. Вона це охоче робить у робочий час. Але в цей же час навідріз відмовилась спілкуватися з медіа на тему її призначення та досвіду.

6. Кирила Тимошенка, заступника голови Офісу президента, спіймали на тому, що їздить на джипі, який було придбано для військових. Кирило сказав, що він «не броньований». Наче ми з вами збираємо по копійці виключно на броньовані авто.

7. Максим Микитась, один із власників корпорації «Укрбуд», якого затримали за рекордний хабар меру Дніпра, прямим текстом повідомив, що йому допомагав, захищав, оберігав ще один із заступників голови Офісу Президента Олег Татаров.

8. Український центр оцінювання якості освіти очолив Едуард Цирулік - близький друг Луцького (керівник Національного авіаційного університету, ексрегіонал, кум Табачника). Освітні експерти стверджують, що це похоронить освітню реформу.

9. Пам’ятаєте про екс-суддю з російським громадянством Бориса Львова? Петиція про його позбавлення громадянства України зібрала необхідну кількість підписів. Президент не відреагував у визначені законом терміни. Але згодом все-таки доручив «вивчити питання» Комісії з питань громадянства. Дуже дивно, бо СБУ чітко відповіла вже, що Львов – російський громадянин. Саме через це Верховний суд і звільнив його з роботи. І поки в черговий раз «вивчають питання», Львов подав до ОАСК позов про відновлення на посаді. І у нього є майже стовідсоткові шанси, що його поновлять. І це буде своєрідним карт-бланшем для суддів з російським громадянством продовжувати свою «діяльність».

10. Ну і варто нагадати про той самий сумнозвісний, корумпований і проросійський ОАСК – вже півтора року не можуть поставити у порядок денний президентський законопроєкт про його ліквідацію. Законопроєкт має гриф "невідкладний".

У мене у зв’язку з цим одна ремарка і одне питання.

Ремарка. У росіян щось сакральне пов’язане з лайном. У нашої влади сакральність зарита в дорогах. У наших – краще, звісно. Хоча нам від того не легше.

Питання. Ви там, при владі, й..бнулись всі?

(автор Зоя Казанжи)

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А що було у минулому бюджеті?
    У 2022 році доходи державного бюджету передбачаються у сумі 1 322 млрд грн, видатки – у сумі 1 497 млрд грн. При цьому сектор безпеки та оборони загалом має отримати близько 286,6 млрд грн або майже 6% від ВВП.

Оборонний бюджет у 2022 році виросте на 10%, ДОЗ стане більшим на третину | Defense Express (defence-ua.com)

Рахуємо по діаграмі 2600 мільярдів *43% = 1170 мільярдів.
    У минулому році було 6%, або 286 мільярдів.

Фінансування у скільки разів збільшилося, Хомчине?
    Може досить уже всяхких придурчих тут перепощувати?

Чи, якщо я помиляюся, то тицьніть своїми словами.

8. Good man

Good man Обычный человек

Напомни, сколько потратили на дороги с сентября по конец февраля?

9. НВ спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital дослідило, хто з українських мільярдерів, попри колосальні втрати, більше за інших дав на армію та гуманітарні потреби українців.

Рінат Ахметов - $74 млн
    Петро Порошенко - $46 млн
    Віктор та Олена Пінчуки - $45,3 млн
    Вадим Новинський - $24 млн
    Костянтин Жеваго - $21,7 млн
    Дмитро Фірташ - $14,8 млн
    Олександр та Галина Гереги - $10,8 млн

❗️А тепер кючове - інформації про підтримку України Зеленським, мільярдерами Ігорем Коломойським, Геннадієм Боголюбовим та Владом Яценко немає.

10. medwedo berlogsoni

Придуркам - про роль доріг в розвитку економіки держави.
    Придурки, наберіть в гуглі "дороги - артерії економіки". Побачите, яку роль відіграють дороги в розвитку економіки.
    Чому Україна виграє війну у Росії? Тому що наявність якісних доріг сприяє швидкому переміщенню військової техніки та боєприпасів у потрібне місце. Якщо у країни, що обороняється, в тилу якісні дороги, військову техніку можна оперативно (інколи це - питання життя чи смерті) перекинути на потрібну ділянку фронту.
    Чому рашистів скоро попруть з Херсону? Тому що їм перекрили дорогу (мости), і вони не можуть ні отримати підкріплення, ні техніки, ні боєприпасів, ні харчів, ні хера.
    Хаймерси (я вже колись наводив перепост) їдуть по якісному асфальту. Зупинилися, відстрілялися, а через десять хвилин вони вже за 15 кілометрів від того місця звідки стріляли.
    Ну, от, для прикладу,
    https://www.gezitter.org/economics/...ie_arterii_ekonomicheskogo_razvitiya_stranyi/
    Дороги - главные артерии экономического развития страны.

В целом дороги являются зеркалом, отражающим уровень развития государства. Связывающие все регионы дороги являются предпосылками развития населенных пунктов, улучшения жизни населения.

В Азії це розуміють, а два придурки, Хомчин і Нюк Гудман, не розуміють. Або розуміють, але роблять свою гамняну підлу справу.

11. Я бачу кацалапий вже краде асфальт разом з коханкою Резніченка і Голіком.
    Брехати і красти - суть зелених

12. Згадалось

https://forum.lvivport.com/members/mykhaylo-khomchyn.67697/
    Хочу, чтобы фб напоминал каждый год...так ПЕТР передает ВЛАДИМИРУ страну!!!!!А дальше,поживем-увидим и сравним!!!

Сегодня 21.04.2019
    Курс $ - 27грн

Налог на ФОП - 5%
    + ЄСВ 0.22xМінімалка = 819,06 грн ~= $30
    Налоги: Налог на зп ЕСВ - 22% , НДФЛ - 18%, ВС (1,5:wacko:
    Налог на прибыль – 18%, НДС – 20%

Бензин - 26-30 грн ~ 0.96-1.1$
    Газ 1 куб 8.5 грн ~ 0.314$
    Газ авто - 13 грн ~0.48$
    Проезд в метро - 8 грн ~ 0.296$
    Билет на Интерсити - 600 грн ~22.2$
    Пенсия у бабушки - 3800 грн ~140$
    Минималка - 4173 грн ~153,3$
    Вкусный Кофе ☕️ в парке - 22 грн ~0.8$
    Цезарь в среднем ресторане 90-120 грн ~3.3-4.4$

Цены на продукты: Молоко 25грн./1л, яйца 25грн./10шт., свинина 130грн./1кг., курица 70 грн./1 кг., телятина 140 грн./кг, филе куриное 110-115 грн./кг, филе индюшиное -135 грн./кг, редиска – 20-25 грн./кг, капуста молодая – 35 грн./кг

Коммунальные:
    1 квт. электроэнергии (до 100 квт. и больше) -0,9 грн./квт и 1,68 грн./квт.
    Газ 8,5грн./1 куб
    Вода 15,048 грн./м.куб. с НДС с 12.09.2018 г.
    Интернет 150грн. - 100мегабит /месяц
    Кабельное 70 грн.-150 грн. /месяц
    Лифт - 100 грн.

Ночь в гостинице Киева – 1200 – 1800 грн.

Зарплата учителя на двух ставках - около 14 000 грн ~ 520 долларов

Зарплата рядового солдата с надбавками на первой линии в ООС - 24 000 грн ~ 888.8$

- Зовнішній борг - 50.07 млрд $
    - Загальний борг - 78.23 млрд $
    - Золотовалютні рез - 20.64 млрд $
    - Мін. ЗП - 4 173 грн~153.3$
    - Мін. пенсія - 1497 грн~55$
    - Карта адміністративно-територіального устрою України не підлягає сумніву!

безвиз, билет на лоукост до Барселоны туда и назад 1800 грн ~ 66.6$
    на МАУ 5500грн ~203$

МВФ дает кредиты
    Америка поставляет летальное оружие

Державна мова одна - Українська

Не под контролем Украины - Крым, Донецк, Луганск

Я с гордостью говорю Ukraine, все в Европе знают где это, и я вижу в их глазах поддержку!
    22 квітня 2019 року.

13. 3.5 років тому

Все, заспокойтеся, зелєбоби, нема вже ніяких порохоботів.
    Якби вибори закінчилися вашою перемогою 51/49, то ми би ще мали право на опротестування результатів і на участь в суспільному житті.
    А вибори закінчилися нашим розгромним програшом у всіх регіонах крім Львова.
    Тому вся відповідальність за країну тепер на вас, зелєбоби.

Тепер ви нам покажете як виграти війну за тижні.
    Тепер ви нам покажете як підняти зарплати вчителям до 4000 доларів в місяць, одночасно не платячи податків
    Тепер ви нам покажете як зменшити комунальні тарифи при збільшенні зарплат до 4000 доларів
    Тепер ви нам покажете як збільшити пенсіі, отримуючи зарплати в конвертах.
    Тепер ви нам покажете як пан Герус відмінить Роттердам+ за відсутності імпорту вуілля з рф і блокади Донбасу, будете купляти дешевше в ЄС. Бугага.
    Тепер ви нам покажете як Зеленський посадить Коломойського.

І ще багато різних економічних і суспільних див ви будете демонструвати, продажні жополизи влади.

А я припиняю витрачати гроші на будь-які суспільні речі, втч на допомогу армії. І якби мене оточувала більшість зелебобів, то й припинив би витрачати кошти на облаштування території де живу.

Бо ж все стало #зешибісь.
    23 кві. 2019 року

Р.С. І знову я трачу гроші на армію, бо частина населення 3.5 роки тому обрала віслюка керувати державою
    04 листопада 2022 року

Останнє редагування: 5 лис 2022
  14. Неначе б це було написано вчора, але скільки горя принесла українцям ця помилка.
    Скільки життів закатано в асфальт.

https://forum.lvivport.com/members/mykhaylo-khomchyn.67697/

Дивина та й годі.
    Ті хто зараз обрали у керманичі клоуна бояться почути "Ну, і шо я вам казав?"
    Бо це страх відповідальності за помилку. А страх відповідальності притаманний не дорослій людині, і тому переконати їх буде складно. З одного боку це буде саме культ особистості побудований на вірі, тобто - на емоціях.
    Але ті, хто мають критичне мислення будуть нагадувати та нещадно критикувати.
    Критикувати завжде легше.

24 кві 2019

15. Lanktocha

А у совку? А при Івашці Грозному?

16. Придурку кацалапому. По дорогам зелених буде легше перевозити тих, хто замерзне:

Повідомляю для депутата Мар'яни Безуглої і всіх тих ідейних прибічників влади, які доводили, що проблеми з формою були й раніше, та що на 31 жовтня видадуть все і всім, повідомляю.

Надворі 5 листопада. Зимову форму мені не видали. У 72-й бригаді я не знаю підрозділу який отримав зимову форму.

Але я не мерзну. Бо формою забезпечив себе сам. За власні кошти. Це означає, що частину обіцяної Зеленським з/п мені тупо недодали, літньої форми я теж не отримав. Теж діставав сам.

Справедливості задля. Розміри з нас зібрали. І обіцяють зимову форму видати (увага) коли самі отримають. Чекаємо і сподіваємося.

Щодо списку елементів форми, викладеного депутатом Безуглою (дивися нижче). Тиловики відповіли так, що коли вони отримають все перелічене депутатом Безуглою, обов'язково видатуть нам теж. Але порадили розраховувати на бушлат, зимові штани і зимові берці.

Все решта потім, в якомусь світлому майбутньому.

IMG_20221105_075354_226.jpg

17. FB_IMG_1667667169283.jpg

18. medwedo berlogsoni

19. Lanktocha

Попри тріпаниину порохоботів... Міняються люди і обставини, недавно бачив уривки спектаклю "Кварталу", нічого подібного нема тепер, як колись - виступи у росії, жарти над майданом, над Ющенком, часто жителі Західної України показувались тупими та недотепними..., відійшло це у вічність, як і у Гончаренка "РуССкая гАдєССа" і носіння колорадських лєнтачєк. Поведінка порохоботів зараз, не стільки більший патріотизм, скільки, що хтось посмів зайняти зайняти наше місце.

20. Планктоша, скільки життів українців коштує 1 кілометр великого крадівництва?

а де твій аватар? :)