Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, то тебе жаба давить, що місце Пороха після Тараса Бульби, на рівні похибки :)))

• Смішно Смішно x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Просто человека смущает объективность результатов, в которых общая сумма процентов только по первой десятке составляет 189%.
    Но у чмырёныша, который не желает думать головой, нарушение законов математики не вызывает даже тени сомнения в корректности результатов.;)

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У даному випадку ваше "Євангеліє" від чорноволохів, неактуальне і всіх дістало.

4. krtmn:
    В топ-5 величайших украинцев на втором месте оказался зеленский с 30% голосов. Залужный на 10 месте с 8%.
    У наших людей большие-большие проблемы…

Елена Фурман:
    Зеленський 2 місце??? Що він зробив видатного?

SGonsalles:
    феєрично невтік!!!

Hellis:
    Ну.... Если даже во время войны люди не умнеют, то горбатого только могила исправит ( извините). А вообще тут показан уровень нашей образованности и способности адекватно воспринимать происходящее.

25+ Александр Шамрай:
    Сука, на 23 місці вигаданий персонаж Тарас Бульба, яка тупня…

Яр Роман:
    Питання ХТО таке «опитування» проводив? Тобто в ОПі реально будують у нас в Україні россію 2.0 і вважають українців б#длом! Як на Московії панфіловци, так і тут Тарас Бульба… Де Сковорода, Мазепа, Франко, Л.Українка, Стус і оцей гнусявий ліцедій… Сууууука!!! Тьфу.

4yta4:
    Цікаво було б побачити Тараса Шевченка та п#$ькограя у другому турі виборів, та "репортажі-мочилово" про Кобзаря на Г+Г...
    Коли ти маеш таку штуку, як "загальний телемарафон" то можна робити любу діч, перевзуватися повітрі по три рази на день, красти вагонами. Пропаганда це зброя, страшніша за ракети і танки, бо робить з людей зомбі, як в рашці. Саме страшне для мене, що в нас це зробили в набагато швидше і легше.

Карл Волох:
    На восьмому році війни більшість українців нарешті засвоїли істину, що проблема не в Путіні, бо він лише є уособленням властивих російському народові шовінізму, агресивності, абсолютно дикунського нехтування свободою та правами людини й зневаги до цінності людського життя.
    На жаль, українці досі не усвідомили, наскільки уособленням власного національного характеру є Зеленський - закомплексований, самозакоханий, безпринципний чоловічок, який «нікому нічого не винен» (зате всі винні йому).
    Можливо, оцей останній рейтинг, де він визнаний другою за величністю постаттю в усій українській історії (дякую, хоч Тараса вперед пропустили - К.В.), дасть нам зрозуміти, що проблема значно серйозніша, ніж просто помилка в 2019 році?

5. Lanktocha

Для тих, хто кричить, що напали тільки при Зеленськму, пошукайте виступи Жиріновського, ще кілька років тому, там озвучувалась дата 22 лютого 2022, який буде президент ще не було відомо, але 21 лютого визнали незалежність ЛиДиНиРи і гос.дура дала додзвіл на застосування військ.

6. Шпілім сосни.
    Нюхаєм кокоси.
    Курім айкоси.
    Піздім бабоси.
    А шо для народа?
    Снімаєм відоси і
    Проводім опроси.
    Vl’s

7. В моём героическом Николаеве, как известно, помимо всех бед - ещё и беда с водой. Уже полгода из кранов течёт вонючая солёная коричневая жижа.

Водопроводно-канализационная система города уничтожена этой жижей пракьически полностью. По всему городу текут реки из разъеденных труб и коллекторов.

Зимой полуразрушенный город превратится в один огромный бесплатный каток.

Сколько миллиардов долларов будет стоить восстановление этой важнейшей системы жизнеобеспечения, думаю, не возьмётся сказать ни один эксперт соответствующего профиля.

Я уж не говорю про тысячи разбомбленных жилых домов, школ, детсадов, университетов, больниц и прочего. К тому же, война далеко ещё не окончена - и разрушений ещё будет и будет. Жесть, одним словом.

И что же предпринимают, в связи со сложившейся катастрофической обстановкой, наши местные власти? Наши дорогие и любимые мэрия и ОВА? Угадайте с трёх раз.

Угу, именно так. Сегодня утром иду на работу и вижу : в самом центре города (для николаевцев - ул. Лягина), как в старые добрые довоенные времена, нагнали кучу дорожной техники, срезают микроскопические ямки - и бравые дорожные рабочие засыпают и утрамбовывают их асфальтиком. Зашибись.

Тобто, власти предпринимают саааамые наиважнейшие и наипервейшие меры по спасению города и предупреждению надвигающегося на город армагеддона. В условиях острейшей нехватки средств на самое необходимое.

Пиии-ц.

Нам тут, в последние дни, недавно сменившие окрас и, давно уже ставшие позитивными, блогеры вдруг начали активно продвигать провластные нарративы, об острейшей необходимости срочно вбухивать миллиарды в восстановление дорожной инфраструктуры.

(Это в стране, подвергающейся перманентным ракетным обстрелам! Это в стране, армия которой, накануне зимы, в летней форме и обуви!)

Йопаные пииии-сы. Никакая блдь (извините) не убедит меня в том, что всё, что делает нынешняя власть, необходимо - а все мои матерные о ней посты - #неначасі.

У меня, к огромному сожалению, нет возможности замочить эту "власть" физически - но вербально (словесно, то бишь) я этих конченых мочил - и мочить буду.

Капля камень точит. И таких капель, как моя, миллионы. А эти поцы, к счастью, не из гранита сделаны. Додолбим.
    ~~~~~
    Но какой же я злой...
    https://m.facebook.com/story.php?st...vS1LjtfEdbkWajfh3UsxcTiQ9l&id=100002310140733

8. Світовий банк:

За останні 2 роки рівень бідності в Україні зріс більш ніж у 10 разів.
    З 2% до 25%.
    Також в Світовому банку очікують рівень бідності в Україні на кінець 2023 року на рівні 55%.

9. Lanktocha

Але нові методички копіпастити треба!

• Баян Баян x 1
  10. Світовий банк:

За останні 2 роки рівень бідності в Україні зріс більш ніж у 10 разів.
    З 2% до 25%.
    Також в Світовому банку очікують рівень бідності в Україні на кінець 2023 року на рівні 55%.

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

І далі що?
    Не все влаштовує, нема більше проблем, як бити себе головою в стіну чи розпочинати бунт проти діючої влади?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гамнюк Гудман, я тобі та ідіоту Хомчину уже пояснив на прикладі, що коли дозволяється вказати трьох осіб, то сума відсотків по всіх згаданих обов"язково буде більше ста відсотків.
    У темі про Зеленського. А Ланктоша не обов"язково всяким гамнюкам щось доводити. А от я із вас двох ідіотів, тебе і Хомчина, просто сміюся.
    Тобі соромно має бути, що ти маніпулюєш.
    От тобі сказали назвати трьох найвидатніших. І ти - єдиний опитуваний.
    Ти вказав
    Хуйло, рагозін, Валуєв.
    Всі сто відсотків опитуваних дали сто відсотків Хуйлу, сто відсотків - рагозіну, сто відсотків - Валуєву.
    Разом у сумі вийде, якщо скласти докупи - 300%
    Так що чмирьониш, причому, гамняний, саме ти.

правила математики діють для будь-якої кількості опитуваних, в тому числі - коли опитуваний лише один.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Цинізм придурка Хомчина не має меж.
    Росія розв"язала війну, якщо війна - то інфляція, молоді здорові люди замість того, щоб примножувати багатство держави, сидять в окопах, гинуть, гроші, які мали йти на боротьбу з бідністю, йдуть на озброєння, вилітають через дула гармат, руйнуються підприємства, горять поля з зерном, блокується торгівля і гниє те, що могли продати і поповнити бюджет, а "винен Зеленський".

14. medwedo berlogsoni

Зрозуміло, що у Зеленського через сто років відсоток буде нижчий, реальний. Але Зеленський ввійде в історію як Президент і Верховний Головнокомандувач тих років, коли Росія намагалася завоювати Україну. Тобто, Зеленський залишиться в історії України історичною постаттю.
    А Порошенка школярі через сто років плутатимуть із Януковичем. Висітимуть портрети президентів України на стіні в актовій залі. І, не видячи підписів під портретами, діти не знатимуть, де Порошенко, а де Янукович.
    Так як колись діти розігрували один одного, запитуючи: У кого довша борода - у Карла чи Маркса?

15. FB_IMG_1665915855910.jpg 20221015_203246.jpg FB_IMG_1665915798626.jpg

16. За останні 2 роки рівень бідності в Україні зріс більш ніж у 10 разів.
    З 2% до 25%.

Скільки триває війна?

• Баян Баян x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапое дерьмо, а теперь посмотри внимательно на список. В нём нет Патона и ещё ряда других людей, кто точно попадёт в список при возможности назвать более одного человека. Всемирно известного ученого нет, а Миша Подоляк аж в середине списка. Это первый прокол.
    Второй прокол. При опросе подобного типа, когда называется несколько вариантов, при опубликовании результатов опросов всегда пишут пояснение, что люди могли давать несколько ответов. В классических опросах даётся лишь один ответ, поэтому при опубликовании результатов необычных опросов всегда даётся пояснение. В данном случае этого не было.
    Третий прокол. Я ещё могу понять очень низкий рейтинг Порошенко при возможности назвать только одного человека. Но при множественном выборе его будут упоминать гораздо чаще, ведь с ним связаны значимые события в истории Украины. Нравится кому-то или нет, он первый человек, который победил в один тур. А на последующих выборах вышел во второй тур, а не ушёл в неизвестность, как Ющенко. Он историческая личность.
    На один прокол ещё можно закрыть глаза, но три сразу случайностью быть не могут. Значит список был составлен по принципу один человек - один голос за одного кандидата. Значит сумма по первой десятке - 189%. А это нарушении законов математики. Чмырёныш плохо понимает почему их принципиально нарушать нельзя, поэтому везде совал результаты опроса. Кацалапое дерьмо понимает каким идиотизмом грозит нарушение законов математики, поэтому сделал попытку сгладить глупость. Но три подряд прокола не оставили ему никаких шансов. Брехливый кацалапый снова сел в лужу.

18. Good man

Good man Обычный человек

Кто верит в честность кацалапого, прошу обратить внимание на то, как он отвечает мне, игнорируя меня. Ещё раз - вы игнорируете человека, постоянно об этом всем говорите, но регулярно отвечаете ему. Это признак честности? Вы будете верить такому?

19. medwedo berlogsoni

Нєт, нє будємъ!
    Ти, гамнюк Гудман, замість того, щоб признати, що лише ідіот може додавати відсотки, коли потрібно навести три прізвища, починаєш переводити стрілки.
    Я тебе і не збирався читати, мені цікаво було подивитися реакцію іншого ідіота - Хомчина.
    Ідіот Хомчин замість того, щоб розібратися в методиці проведення опитування, вчергове перепостив одне і те ж.
    Або він - ідіот, який не може розібратися в арифметиці, або упоротий порохобот-путініст.
    А я коли хочу - читаю, коли хочу - не читаю.
    Ти хочеш, щоб як у путінській росії - ніхто не смів заперечувати. Інакше всі б побачили, людям би наочно продемонстрували, що Путін - ідіот, дрібна людинка, яку поставили при владі, а воно інтригами закріпилося і веде свою країну до катастрофи. Що, між іншим, у глобальному плані непогано. Росію потрібно знищити як імперію, порізати на куски. Що невдовзі і відбудеться.

Останнє редагування: 17 жов 2022
  20. Lanktocha

Був ще Кравчук у 1991.
    Ющенко хоч зробив немало корисного, але повівся культурніше і достойніше, не ліз через вікно, як не впускали у двері.

а де твій аватар? :)