Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, шо ти людям голову морочиш?
    Твій Порошенко брехун яких світ не видів

• Баян Баян x 1
  2. А хто тоді зеленський і його виборці?

3. Gyppsy

Зеленський - Президент і Верховний Головнокомандувач. Його виборці - українці.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

До Хомчина, мабуть, вже Швидка їде:)))
    Ще один такий випад, @Gyppsy, і його в санаторій треба здавати буде.

5. Gyppsy

У Міська-поца глюки. Він не сприймає реальність

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. 20220823_165733.jpg FB_IMG_1664054918001.jpg FB_IMG_1664029621358.jpg 20220922_170143.jpg 20220921_112655.png 20220921_112647.png FB_IMG_1663532714657.jpg FB_IMG_1663532720787.jpg

Вкладення:

• Баян Баян x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема нових методичок і повтор одних і тих же картинок у якийсь 10 раз.

• Баян Баян x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Z-Президент.

9. Lanktocha

Вчора останній раз сюди заходив і що змінилося, далі бушують порохоботи.
    Когось критикуєте, а чи не робили подібні речі, як були при владі?

• Баян Баян x 1
  10. Silver bullet

Мені теж здається, що у недоохфіцера якийсь діагноз таки є.

11. Silver bullet

Раз президент сказав, що вилучили - значить вилучили. Він доповідає, що зробив Кабмін, а не фантазує. Про що ляпає той Юрчишин - хто зна.
    Як і завжди: порохоботам вірити - себе не поважати. Скільки раз вони перділи в калабаню.

12. Пам"ятаєте, посадити лярд дерев? Так отож, оЗЄлєнєніє населення триває... в основному лисими дубами....здатися!?
    20220928_091012.png 20220928_091005.png

13. Lanktocha

Не знаю, як "Ліга сміху", бачив уривки недавнього "Кварталу", були вимушені перерви через повітряні тривоги, загалом передача ззараз більшукраїїномовна та значно патріотичніша. Чи доречний такий гумор, після війни, партизанських рухів УПА, вважали недоречно робити якісь весілля, гулянки, якщо триває війна, депортації і багато невинних жертв. Щодо телебачення, стикався із людьми, яких політика і доповіді експертів по телебаченні дістали і хочеться різноманітності.

• Баян Баян x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, Ви думаєте, мені немає чим зайнятися, крім як вам відповідати?
    ХомчиинКвотед.JPG
    Ви ж - придурок, який до цих пір вірить в Порошенка.
    Якщо подумати більш широко, Ваша сліпа віра в те, що Порошенко колись переможе, нічим не відрізняється від сліпої віри Хуйла в те, що Росія переможе.

Я інколи заходжу на форум, щоб поспілкуватися з нормальними людьми, а тут Ви без мила лізете зі своїми цитуваннями моїх дописів.
    Напишіть собі на лобі: Порошенко - давноминулий час, Зеленський у цій війні з Росією вийде переможцем і на наступних президентських виборах переможе, якщо балотуватиметься.
    А Порошенко сяде за свої шури-мури з Медведчуком та Хуйлом.

Ви протягом десяти хвилин процитували мене чотири рази. Це дуже скидається на те, що у Вас якась манія.
    Якщо я пишу щось "не те", просто не звертайте на мене жодної уваги.
    ДЯКУЮ

• Смішно Смішно x 1
  15. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну по факту получается что да. Вам нечем заняться кроме кактратить время на спор с радиоприемником.

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я тренуюся формулювати свої думки. Я Хомчина всього не читаю. Це неможливо. Але інколи, буває, гляну один-два пости, і дуже кортить тикнути його мордою в лайно.
    Він колись казав, що служив в Радянській армії (хоча його дід воював проти москалів), щоб навчитися військовій справі. Зараз уже мовчить про те "навчання". Російська армія може навчити лише жіночими тампонами затикати пульові поранення.
    Крім того, мені подобається зайвий раз показати дурню Хомчину, що він - дурень. В решті решт, Хомчин - не радіоприймач, а людина, "заблудшая овечка", точніше, баран, який заблудився.

Я ж і Вам інколи відповідаю, так чому я не можу відповісти Хомчину?

• Смішно Смішно x 1
  17. Але ж читає. На ті, де можна збрехати- відповідає.
    Але тупенький. Тому легко можна ткнути його ж фейсом в його ж гамнецо

18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну , вы можете развлекать себя как угодно . Даже дразнить мавпиську хомчина
    Я просто указал на логическое противоречие . Вы не имеете другого занятия как его читать но читаете и отвечаете

• Тупо Тупо x 1
  19. Рабінович, так бібі сидить чи ні?

а де твій аватар? :)