Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви краще ніж цитувати марусьок, дайте посилання, де Ви публічно на ЛФ переживали за тих моряків, яких Порошенко послав в Керченську протоку фактично на заклання?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Сходяться багато експерів на тому, США не допомагає слабакам, було видно, Україна може та має бажання воювати.

• Баян Баян x 1
  3. Кацап ти хто такий, щоб українці перед тобою відчитувались. Брись за поребрик. .

4. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, по весне посмотрим, кто из нас окажется прав в отношении последствий призыва в России. Секта Зеленского пытается выставить руководство России идиотами, но я в это не верю. Я не верю в такое мгновенное отступление из харьковской области и упорство в херсонской. Это на уровне 2+2. Я подозреваю, что это является элементами одной комбинации. Прав я или ты, осталось подождать недолго. Поэтому я не спешу с выводами и слежу за развитием событий. Ты только не пропадай до весны.

5. Good man

Good man Обычный человек

Раскрой свою мысль полноценно.

6. Зелейоби закидають мені, що я не люблю Україну, бо називаю Зеленського довбойобом.

А вони, дебіли, які під час війни обрали президентом проросійську, ватну, совкову маріонетку Коломойського - звісно ж, Україну люблять дуже сильно!

7. 23 лютого Рада проголосувала за введення НС, а не ВП. "Слуги" категорично відмовилися від запровадження ВП. Довелося голосувати хоч так. ВП запровадили о 9 ранку 24 лютого. І лише тоді ГШ та Залужний отримали управління військами. Ці 15 години Україна відхаркує кров'ю досі і ще довго будемо.

8. Lanktocha

А як не на 100% прихильник Зеленського, я не тріпаюсь, не займаюсь гівнометанням і не створюю якусь Прохоботську Народну Республіку. У час, коли явно відомий ворог, доречно вишуковувати ще одного?

• Баян Баян x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Да, да, Планктоша, а чтобы добраться до ворога, нужно строить дороги.

10. Lanktocha

Не тільки дороги.
    Головне рошенівські магазини. Правда?

• Баян Баян x 1
  11. За чиї гроші будують магазини в країні?
    За чиї гроші будують дороги?

12. Давно збирався написати.

Час нарешті усвідомити,що без чесного визнання заслуг Порошенка наша перемога над московією буде залишатися під питанням.

Я тут хотів написати щось про кармічну відповідальність за зраду власного Головнокомандувача, але все простіше.

Просто всі, хто кидався лайном в Порошенка, виявилися або агентами ФСБ (Деркач "жму руку", Дубинський), або родичами співробітників ФСБ (Бігус, "Свинарчук"), або колаборантами (Мінімум 120 "слуг" та неміряно ОПЗЖістів), або сильно поповнили статки після того, як Україна почала купувати у московії енергію та енергоносії (Герус, "роттердам плюс").

Отже, поки на Порошенка накидують усілякі півники - вони працюють разом із ФСБ. Погодьтеся, одночасно вірити ФСБ та в те, що "Все буде Україна" - якось дивно. Щось одне треба обрати. Так, все буде Україна, але не треба заважати цьому, довірливо підставляючи мізки ворогу.

Досить підтримувати ворога. Досить жити у вигаданій ФСБ реальності. Справедливість має відновитися. Українці мають віддати належне видатному політику, благодійнику, патріоту України Петру Порошенко.

Давно хотів це написати, а тут у нього день народження. Відкладати більш немає куди )

Від душі бажаю йому відновлення справедливости. А також Перемоги, виходу України на широкий Європейський, Євроатлантичний шлях, а ще здоров'я, енергії, родинного тепла, багато онуків та онучок, Божої ласки!

З Днем Народження, Петро Порошенко ! Дякую за все!
    https://www.facebook.com/1241985941...zMiRVN7NsJVJmKwoJs2vFQwYNjNigjkehxDowcefRoUl/

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, та що ти носишся з тим Порошенком? :)))

14. FB_IMG_1664197688316.jpg

Циган-поц, так Ада Роговцева розумна жінка?

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, хто така Ада Роговцева?

16. https://fb.watch/fNrpeWmzS2/

17. Lanktocha

Знаю за чиї, офіційно.
    А скільки було смороду від порохоботів, що Зеленським відкрита якась студія чи якимось "Слугою" ресторан?

Не до порохоботства зараз!

• Баян Баян x 1
  18. Планктоша, так:
    За чиї гроші будують магазини в країні?
    За чиї гроші будують дороги?

А що відкрив зеленський?

19. Lanktocha

Так про що мова? Свій бізнес - конкуренти Порошенка, не на те витрачають.

• Баян Баян x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Речь про понятные и простые вещи:
    Порошенко открывал магазины за счёт средств из своего кармана.
    Зеленский строил дороги за счёт средств из бюджетного кармана.

View: https://m.youtube.com/watch?v=aQgZ-Z1oeWI

а де твій аватар? :)