Це друга причина, по якій війна буде штучно підтримуватись нашим свинорилим презиком. Але первинна - бабло.
Пан фельдмаршал прокинулись. Зараз про Ватерлоо повідати спомини будуть. І про власноручне поховання Буцефалуса в кришталевій труні.
То тільки мені здається шо для кацапів було б дуже логічно влупити Захарченка в Комінтерново ото курва село назвалиі звинуватити в тому Україну? І для України було б досить логічно влупити Захарченка в Комінтерново вож курва село назвалиі звинуватити кацапів в тому що то вони влупили Захарченка в Комінтерново шо за дебіл так село назвав? і звинувачують в тому Україну.... Цікаво, а Захарченко про це теж думає?
У Львівській області запускається завод Фуджикура Вроді колихній хімзавод хочуть німці орендувати...Може хоч дороги пороблять
Ні, ні, Хулігане. Я не нарікаю на дороги в СТРИЮ. Я веду мову за те, що ті дороги зробили не німаки, а один власник асфальтового заводу, який у вільний час підробляє виборним чиновником. Німці доріг не робитиммуть. Їм легше купити пару другу зайвих автобусів і міняти на них ходову, аніж нам робити дороги.
В Україну заборонено ввозити авто старше 5 років З 1 січня 2016 року в Україну заборонено ввезення автомобілів, що не відповідають екологічним вимогам стандарту Євро-5, який став обов'язковим в Європі з вересня 2009 року. Про це нагадує Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України, повідомляє "Укрінформ". "З 1 січня 2016 року ввезення автотранспортних засобів стандартів Євро-4 і нижче буде заборонено", - йдеться в повідомленні. Посилення вимог до екологічних параметрів транспортних засобів при ввезенні в Україну вводиться відповідно до Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" щодо колісних транспортних засобів" №5177 від 8.08.2012 р. Нагадаємо: стандарт Євро-5 є обов'язковим для всіх нових вантажних автомобілів, які продаються в Євросоюзі, з жовтня 2008 року і для всіх легкових автомобілів - з 1 вересня 2009 року.
Та я і не говорив що їх зроблять німці, я говорив що їх зроблять для німців. Незнаю чи це повязано чи ні, але пишуть в інтернеті що вже прийнято рішення на другий рік відремонтувати дві стретегічні дороги в Львівській області за рахунок обл. бюджету, Сокаль-Червоноград, і Сокаль-Бояничі. Цікаво чим вони стратегічні
Ще одна смерть в СІЗО. Кому цей хлопчина перейшов дорогу? Значить урядові бариги не нехтують і наркобізнесом... У ніч на п'ятницю, 1 січня, в Лук'янівському СІЗО Києва помер член організації «Білий Молот» Макар Колесніков. Про це повідомила координатор групи «Комітет визволення політв'язнів» Тетяна Близнюк. «Сьогодні вночі нібито через серцевого нападу в 28-й камері Лук'янівського СІЗО помер 26-річний політв'язень Макар Колесніков», - написала Тетяна Близнюк у Фейсбуці. – Хлопці з «Білого Молота», яких ми називаємо «Група Калугіна», займалися тим, що виявляли наркопритони і повідомляли ментам, щоб ті їх закрили. У результаті самі потрапили за грати». За офіційною інформацією, 26-річному Макару Колесникову інкримінували викрадення людей та інші злочини. Він разом з ще трьома членами «Білого Молота» перебував у СІЗО з травня 2014 року. В січні 2015 року депутати від Радикальної партії зареєстрували у Верховній Радізаконопроект про «амністію політв’язнів», до яких був зарахований і Макар Колесников разом з трьома своїми товаришами. Однак цей законопроект так і не був проголосований.
УКР.( Українська Кумівська Республіка) Політичне кумівство: хто кому кум і сват в українській політиці (ІНФОГРАФІКА) | 25
Цікаво нафіга то робиться? Автоваз вже здох, відчизняного виробника просто не залишилось, а без "бусіків" всякий малий бізнес просто здохне. Ціни на старі драндулєти зростуть ще більше, і екології то аж ніяк не допоможе, бо старий жигуль смердіти буде явно більше ніж 10-річний мерс...Єдиний просвіт то електромобілі, але вони ж теж с холєри дорогі і дуже не досконалі поки що.... В чому логіка?