Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви в радянській армії кадровим офіцером служили?
    Коротка відповідь: так або ні.

А то Ваш пост скидається на дуже знайоме дєдиваєвалі.

2. Ліна Костенко
    Отримано в Ольга Соколова

ЧОМУ НЕ МОЖНА ВОЮВАТИ З УКРАЇНЦЯМИ!?

1. Аграрна країна. Кожен може закопати. Вороги сприймаються як дармові добрива.

2. Хазяйновиті люди. Кожній родині потрібен БТР для оранки, з корпусу ракети роблять мангал, погнуте здають на метал.

3. Винахідливі. Воюють всім, що є: коктейлями, пиріжками, консервованими огірками, прокльонами і навіть голими руками.

4. Безстрашні. Після 90-х, 2008-го, 2014-го і коронавірусу, бояться тільки власних жінок і шо люди скажуть.

5. Анархічні. Терпіти не можуть будь яку владу. Окупаційну владу через тиждень змусять говорити державною і провести чесні вибори, які одразу оголосять фальсифікованими.

6. Непередбачувані. В мирний час усі всіх звинувачують у роботі на ворога. Коли приходить ворог то гуртом нищать його. В перервах гризуться за те, хто більший патріот))

7. Незламні. Коли погано – плачуть, коли дуже погано – співають, коли повна срака – сміються!

P.S. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

3. ЗСУ творять дива. Світ в а#уї.

Но я о другом.

Думаю, все помнят интервью трёхлетней давности месье каломойского, уважаемой NYT, о том, что :

"Мы возьмём $100 млрд у расиян. Я думаю, что они хотели бы дать нам их сейчас.Расийские танки будут стоять у Кракова и Варшавы. Ваше НАТО испачкает штаны и будет покупать памперсы."

А теперь спокойно и без эмоций. Чисто гипотетически представим себе : месье каломойскому удалось осуществить свои мефистофельские планы. (Исключим из условий задачи реакцию здоровой части украинского общества.)

Расийские танки стоят на границе с государствами-членами НАТО. И вот однажды в больную голову хуйла приходит решение демитализировать и денацифицировать Европу.

Вопрос к залу : через сколько недель бравые бурятские витязи будут мыть свои запылённые кирзачи в Атлантическом океане?

Ведь сегодня мы уже прекрасно знаем состояние вооружённых сил большинства государств альянса. (Мягко говоря, не намного выше плинтуса.)

Более того, мы сейчас прекрасно знаем настроение руководства (да и населения) тех же Венгрии, Чехии, Болгарии, Австрии, Германии, Франции, Италии - и их отношение к расии до 24-го февраля. Если кратко : "Мир-дружба-жвачка".

Вынесем за скобки основных членов Северо-Атлантического блока - США и островную Британию - и оставим старушку, континентальную Европу, один на один с ry##кім медведем.

Армия какого европейского государства остановила бы несколькосоттысячную расийско-белорусскую армию вторжения, хотя бы на пару-тройку дней?

Лично мне на ум приходит лишь Польша. Да, в общем, и все. (Армии стран Балтии слишком невелики по своим размерам, нажаль.) Мне кажется, страх парализовал бы и руководство стран Евросоюза, и их вооружённые силы - не говоря уже о гражданском населении.

Это мы сейчас смеёмся над своим извечным врагом - после весеннего уничтожения его бесконечных колонн на новеньких (как специально отстроенных) украинских дорогах.

И, особенно, теперь, после нынешнего, сверхъестественного, разгрома серьёзной группировки оккупанта в Харьковской области.

А поначалу, в первые дни, нам было совершенно не до смеха. Особенно, учитывая, КАК страна "готовилась" к отражению неизбежной агрессии.

В общем, при всём моём глубочайшем и искреннем уважении к нашим союзникам, и безмерном чувстве благодарности за их колоссальную помощь, без которой мы бы не справились - я практически не сомневаюсь в том, что шансов выстоять в этой, гипотетической, войне у Европы было бы совсем немного.

Тем восхитительней и невероятней то, что уже полгода делают Україна, українці, та їх Збройні сили. Это будет покруче мифов Древней Греции.

У нас есть все основания гордиться собой, браття та сестри.

Слава Україні
    Слава ЗСУ✌️

https://m.facebook.com/story.php?st...GzNb5vdLmYjktE4cDcNUgqPHkl&id=100002310140733

4. Український народ неймовірний. З такою кількістю ватанів всередині країни. Зі зрадницькою владою, що краде, бреше, ослаблює з середини, нападає на волонтерів....Все одно перемагає русню!!!

5. ФБ військового, що з 25.02 на фронті. Офіцер. І, доречі, не те шоб порохобот. У першому турі за Смєшка був.

20220912_100437.jpg

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, на фронті заслуга Залужного і Генштабу. Це ясно.

А от на міжнародній арені Зеленський показав себе файно.
    Ти не чеперичся, а тверезо подивися на його діяльність у зовнішній політиці.
    Ні одному попереднику таке і не снилося.

7. Ще раз повторю для тебе:
    20220912_100437.jpg

8. Де тут заслуги зелені?

Для тих у кого зовсім нема пам'яті. Оперативно стратегичним угрупованням військ (ОСУВ) на слобожанщині (і не тільки), яке відбило першу навалу, та зупинило ворога під Харковом командував генерал-лейтенант Наев. ОУВ (оперативним угрупованням військ) Слобода, командував генерал-майор Мікац, а потім його заступник бригадний генерал Тарнавський. Який і зараз командує угрупованням. Командувачі УВ Харків кілька полковників. Нач Харківського гарнізону - бригадний генерал Мельник (Марсель). З першого дня і до сьогодні. На визначених рубіжах 92 і 93 бригади зупиняли ворога під командуванням своїх комбригів.
    Хто там ще врятував Харків звеликих начальників? Хто тут ще зупинів ворога з генералів, вбий не можу згадати

View: https://www.facebook.com/groups/467041376729338/permalink/4937749819658449/

9. Gyppsy

Міську-поц, ти в адекваті?
    А хто каже про заслуги зелені?
    Заслуга Генштабу і всіх українців - і фронтовиків і тиловиків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як тепер висловлюються, донедавна ватний Вілкул чи Терехов?
    Умови диктують певні обставини і більшість народу.

11. 20220912_124359.png 20220912_124404.png

12. Gyppsy

13. Циган-поц, я такий же, яким я був у 2018, 2019, 2020, 2021 і 2022 роках.
    У своєму ставленні до України і до тих хто нею керує я не мінявся, не змінююсь і не збираюсь мінятися. Тільки старішаю

14. Gyppsy

Міську-поц, а ти думати не пробував?

15. Циган-поц, я тому такий, що думаю про наслідки наперед, а не"вчора раки були ну дуже великі, але по п'ять"

І я не винен, що в тебе ні однієї гривні не було, ні мізків.

16. Gyppsy

Міську-поц, це ти про що? :scratch_one-s_head:

17. Не було, немає і вже не буде

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є така мудрість, як ставишся до людей, так будуть ставитися до тебе. Як постійне до дописувачів дорікання, крики, гівнометання, обзивання тих, хто у чомусь заперечує та у чомусь незгідний і принцип спілкування "Я д'Артаньян, а ви всі підараси"? Тут "Какой привет, такой ответ".

а де твій аватар? :)