Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. А бібі посадили чи ще на волі?

2. От дивлюся я на карту і думаю - наскільки б легше було нашим військам, якби ворог був би змушений думати про наявність на озброєнні ЗСУ швидкісних бронекатерів, які могли б наносили удари по флангах з боку лимана і з боку каховського водосховища. Скільки сил і засобів ворога були б заморожені на берегах в очікуванні необхідності відбивати такий удар. Але ворог може не хвилюватися - "доблесне" ДБР "врятувало" ЗСУ від прийняття на озброєння катерів, що не в повній мірі відповідають початковому ТТЗ і арештувало катери, які б зараз могли б сильно непокоїти кц-генералів. У чому саме полягає та невідповідність ДБР мовчить, але щось мені підказує, що якби там було б щось насправді важливе, то не мовчали б, а раз мовчать, то самі добре розуміють, наскільки та невідповідність є недолугою. Бо насправді єдиною причиною арешту тих катерів була спроба нарити щось на Пороха, змусити посадових осіб дати потрібні свідчення, які б задовольнили бубочку.
    Не знайшли.
    А катери так і залишилися арештованими, а кц-генерали - заспокоєними.
    Дивлюся я на ці катери, на справу Кривоноса, на справу Марченка, і думаю - кого ж захищає ДБР, що лежить в кишені зе-влади - закони України чи інтереси окупанта?

3. IMG_20220904_111141_331.jpg
    "А от Порошенко би..."

Та Порошенко б підірвав переходи на Чонгарі через 0.5 секунди після початку руху російських колон;

Генштаб закидав би "Нептунами" всі кораблі з "Калібрами" в Чорному морі.

А ЗСУ з 30 тисячами резервістів, викликаних за місяць до вторгнення, настріляли б оркам по єбалу прямо на кордонах.

І всі б казали як він наживається на війні і які хуйові Мінські.
    ...................
    Але і так норм, хуже нє стало.

(с) Валерій Прозапас

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

"Якби та каби, та в роті росли гриби..."
    Порошенко мав шанс, він його просрав.

Порошенко слабак.

Слава Порошенку, йопт.

5. Циган - поц і брехун - може казати що завгодно. Але правда є правдою і нею залишиться.

6. Ви чуєте в ефірі дзвінку тишу
    від придворних волонтерів
    притули
    чьмута
    лачєна
    щодо розкрадання гуманітарки
    єрмаком
    арахамією
    тимошенком ??
    а ніззя висовуватися...
    а може розсмокчеться , устаканиться
    і слідство
    не вийде на них
    IMG_20220904_071134_417.jpg

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, правда завжди одна.
    То сказав Тутанхамон, ти чув про такого?

Діючий президент Порошенко по команді дзюрив в слоїчок, як песик бігав по стадіоні слідом за Зе, підспівував пісеньки. Хіба так поступає сильний лідер?

А тепер щось там белькоче, а пєсєта розносять.

Слава Порошенку, йопт.

8. Циган - поц і брехун - може казати що завгодно. Але правда є правдою і нею залишиться

View: https://twitter.com/UaPeacemaker/status/1565940138106134528?t=vc40RUKWwuIjf3Uuf4gfgw&s=19

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

View: https://www.youtube.com/watch?v=LwXJVZqHVjQ

Появились нові методички
    До нападу готувались давно і був би напад, як за президента Яроша, так і за президента Бойка, тільки Порошенко би пальцем посварився і русня би відійшла?

Не треба, як була бітломанія, робити якусь порохоманію.

• Не подобається Не подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе недавно всё по полочкам разложил на примере боксерского поединка. Не обижайся теперь и не говори про хамство. Я совершенно искренне считаю идиотом того, кто надеется, будто при опускании рук вниз ты не получишь удар. И полным дебилом того, кто считает, будто это случилось бы при качественной защите.

11. Lanktocha

По-іншому би розвивалась війна, але все одно би вона була.

• Не подобається Не подобається x 1
  12. IMG_20220904_071134_417.jpg

• Баян Баян x 2
  13. Lanktocha

Зауважили, що ботам роздали нові методички.
    Є таке, далі що? Окрім проблем у державі битися головою у стіну за вибір 2019? Не допоможе і далеко не всі за такий вибір шкодують і, теоретично, зробили би тепер інший вибір. Бунт і скинення влади? Такого і пуйло хоче.

14. Відповідь можеш не видумувати. Скористайся табличках

• Баян Баян x 1
  15. Lanktocha

Відповісти своїми словами - прямо китайська грамота, легше як мавпа копіпастити різних чорноволохів.

16. Зелебобіки, рекомендую.
    Почитаю хрень, яку ви тут пишете, включу посилання нижче, і як рукою знімає

https://myrotvorets.center/player/?songid=2317

17. Пропустив посилання на табличку. Відповідь не зарахована.

• Баян Баян x 1
  18. Lanktocha

Ніхто не обожествляє Зеленського, але і не до Порошенка зараз, був, зробив свою справу, чого тепер тріпатися, робити якусь порохоманію?

19. IMG_20220904_071134_417.jpg

а де твій аватар? :)