Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, читай внимательно: премии за август тебе не будет. Ладно я читаю аналитику западных военных экспертов и сразу пресёк твою ложь про успешное наступление на Херсон, иначе ты бы тут с борщеварочкой в Керчь въехал на белом Арестовиче.

2. П'ять діб була на позиціі, в ямі, перед носом ворога, коли повернулася дізналася таку "надихаючу" новину - Зеленський нагородив чувака, який особисто відповідальний, що у мене не має ракет "Стугни", а у арміі багато чого іншого. Це чмоня, на прізвище Сидоренко - редактор "Европейськоі правди". В 2015 році саме з його публікаціі почалося ганебне, замовне блокування спецконфіскаціі корупційних 1.5 мільярда доларів Януковича в держбюджет. Ця спецконфіскація тоді робилася для потреб оборонки. На цілий рік призупинилися програми модернізаціі і виробництва зброі, зокрема і ракетні програми...зупинилися оборонні заводи. Через статтю? Нажаль так. Згадайте авторитет УП тоді. А він тоді написав беапеляційно, що Чорновол працює на Януковича... Мовляв, я повертаю гроші Януковичу таким хитрим маневром, що після конфіскаціі він отримає можливість відсудити іх через Європейський суд з прав людини. Час показав, що це маячня і брехня - кошти таки ми конфіскували в бюджет, Янукович іх повернення не відсудив.
    Проблема тому, що завдяки Сидоренку та іншим сукам клнфіскація ввдбулася дуже пізно через два роки.

Нажаль краіна не розібралася тоді, що на Януковича працювало навпаки УП і Сидоренко...Нажаль суспільство повірило ім, а не мені...Мене заклювали..
    До речі, скажу кілька слів, щодо моралі Сидоренка, виконавця замовлення. Він почав травлю людини, тобто мене, коли я ще навіть не виздоровіла від травм нанесених мені на Майдані бандитами на замовлення того самого Януковича, плюс я була розбита загибеллю мого чоловіка на фронті...
    Сидоренко точно знав, яку невинну людину, він так брудно обріхує і в якому вона стані...
    А зараз? Хочу спитати чи морально у воюючій краіні, де стільки героів заслужило на нагороди, отримувати орден за вилизування жопи Єрмаку? І взагалі, чому ця чмоня Сидоренко, чоловік молодий здоровий не воюює, чому замість нього воює вдова з двома дітьми Чорновол, якій він стільки зла і травм зробив своєю брехнею?
    FB_IMG_1662055617634.jpg FB_IMG_1662055623449.jpg

3. Щоб ви розуміли,це і є точка зору зелупи.Не ведіться на його слова.Зелупа малорос і совок по духу і по суті.
    20220901_181508.jpg
    До того допису дуже файно пасує оце фото.

20220901_181518.png

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є свіжіші фото.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Поки одні російськомовні українці пліч-о-пліч з україномовними воюють і гинуть за незалежність України, інші російськомовні українці хутко префарбувалися, почали говорити українською і збивати таблички по будинках.
    Після війни показуватимуть шрам в паху і стверджуватимуть що то - не видалена грижа, а слід від осколка фугаса на "колчаківських фронтах".
    А коли під час відколупування мармурової дошки з будинку випадково впаде шматок цеглини, і на лобі виникне розсічення, то то взагалі буде щастя - можна буде потім стверджувати, що то - від кулі кацапського снайпера.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А не забули "мирні плани" Пороошенка, відведення важкого озброєння, яке виконувалось тільки Україною, військові на передовій стояли тільки з автоматами, як під'їзджали рашиські танки, з автомата його не підбити, а важка зброя відведена, а критики дій Порошенка для порохоботів були агентами кремля, а зараз тільки Зеленський щось робить неправильно?

• Подобається Подобається x 2
  7. А вже можна цікавитися, що важливіше - зимова форма чи супутник, чи ще "неначасі"

8. Планктоша, скільки террирорії втратила армія з одними автоматами?
    Перше ніж щось висрати, попробуй заставити свої куці мізки думати.

9. Наочний приклад розумової деградації кацалапого під впливом віслюка

10. Є раціо в позиціях обох сторін у дискусії про Булгакова, нехай і різною мірою. Але головною тут є одна обставина: Україні в принципі буде корисно відключитися від російської культури - принаймні, на деякий час (а тоді нехай наступні покоління вирішують, наскільки вона їм потрібна).
    Тому - pohuy Булгаков і Толстоєвський разом із ним.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lanktocha

Не про це йшла мова. Що за звичка переводити стрілки, як нема що сказати?
    Були "мирні плани", яких дотримувалась 1 сторона? Так чи ні? Простирадл "Євангелія" від чорноволохів нетреба.
    Ну і скільки втратила у 2014 після зупиненого наступу? Хоча би Новаазовськ захопили через Зеленського?

12. Lanktocha

Хто це такий?

13. Через Зеленського захопили весь південь України - від Харкова до Херсона.
    Кажу ж думай?
    Немає чим - тоді не сри тут.

14. Good man

Good man Обычный человек

Хочу обратить внимание на эти слова всех: тех, кто пишет на форуме, и тех, кто только читает. Когда Украина начала выкорчевывать на своей территории русский мир, то наш, якобы украиномовный патриот, сразу стал против этого. Правда необычно? Ещё раз. Украиномовный патриот против искоренения русского мира. И подаёт эту защиту русского в качестве жеста украинского патриотизма. А теперь представим, если это дерьмо пишет из Пензы, но очень старается не раскрыть себя. Его задача сохранить русский мир на территории Украины, но выдать своё желание за украинский патриотизм, чтобы его самого никто ни в чём не заподозрил. Очень похоже на действия нашего кацалапого, точнее, полное совпадение. Я не призываю всех согласиться со мной, я призываю всех подумать своей головой и проанализировать его действия.

P.S. он сейчас, после моего анализа, начнёт верещать что-нибудь антироссийское, но веры ему нет.

15. Lanktocha

А ви, батєнька, стрілочник? Стояло інше питання і про інших йшла мова. Відповіді немає, в який раз. Всі ітак бачать і знають хто тут копіпастер чужих висерів, порохолиз і гівномет.
    Логіка, що війна і захоплені території через Зеленського, як згвалтована дівчина, винен не гвалтівник, а сама дівчина.

16. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, ты сузил пример до идиотизма и назвал идиотизм идиотизмом. Вот правильный вариант:
    При Порошенко девушка одевала старье и лохмотья, но в Европу выходила в хорошем наряде, а Зеленский решил, будто он самый умный, сейчас всем покажет шоу, одел миниюбку и нагибался специально.
    Даже пациент Рабинович, который в Зеленском души не чает, признаёт, Порошенко на международной арене был значительно лучше Зеленского.
    А ситуация с Херсоном это в чистом виде вина Зеленского. Тебе и всем сторонникам секты Зеленского пытаются донести абсолютно простую и доступную мысль:
    Для Украины лучше "барыга и пьяница" Порошенко с контролируемым Херсоном, чем "суперэффективный и патриотичный" Зеленский с бесконтрольным Херсоном.

17. Lanktocha

Аналогічно говорили, що залиши Яника і не було би анексії Криму.

Війна була і при Порошенку, була би і при Бойку, як при послушному досить проросійському Кучмі була Тузла.

Коли боти перестануть жити минулим?

18. lvivn

lvivn Well-Known Member

Херсону - мирного неба.

19. Планктоша, коли ти брешеш: у першому випадку чи у другому

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. Планктоша, послухай про підготовку віслюка до війни.
    Іншим теж буде корисно

View: https://youtu.be/LAvOBTf9ts0

а де твій аватар? :)