Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. А де йдеться про вибори?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді яка мета постійного порівняння цих 2 і вічного дорікання виборцям Зеленського?

3. А з ким порівнювати оце недорозуміння?

4. Lanktocha

І знову ні про що. Як нема у методичці підходящого "Євангелія" від чорноволохів, то і відповіді нема. До Зеленського можна ставитиися по-різному, стояло питання, яка ціль тріпанини і агітації порохоботів?

5. Якби влада готувалася, то з жовтня було б доста часу відновити усі проекти по масовому виробництву так потрібної Україні зброї, було б доста часу закупити бронежилети і каски, було б доста часу підготувати територіальну оборону, забезпечити медичні вишколи, оперативно створити систему блокпостів, бліндажів, домів, дзотів...
    Але треба було для початку відмовитися від асфальтозалежності.
    Якби влада готувалася, а не переслідувала Порошенка, ветеранів, волонтерів, насміхаючись із наших вимог фінансувати армію... Тисячі людей були б живі...

П.с. я не розумію, вони всіх нас за повних ідіотів мають! ?? Три дні???

6. А ще цікавий вислів земерзоти про те що він втрачав би 7 млрд$ щомісяця.... Не держава, не платникі податків, а саме він втрачав би ці "шалені" гроші. Бо державний бюджет для нього, це його особиста кишеня. Захоче витратить, не захоче буде нам розказувати що нас було б окуповано за 3 дні, але він нас врятував. Не витратив. Не зламався під натиском ворогів.

Ви мене вибачте, але це все лайно з його рота тече виключно дякуючи оцім неначасівцям. Це вони своїми руками зробили з нього цього сцаря.
    Це дякуючи вам пдри, країна настільки швидко перетворюється на маленьку росію, як мріяв арестович зі своїм другом дугиним.
    Це ви відкрито тримали йому ці двері. Як би не ви, він мабуть трохи боявся.

7. Останнім часом я намагаюся дотримуватися самоцензури і не особливо старанно критикувати Зеленського. Від інтерв'ю WP мені натурально зірвало дах.
    Коли людина (Зеленський) каже, що, практично точно знаючи про початок війни, СВІДОМО не попереджала про це українців, нібито для того, щоб "не посіяти хаос", вона в кращому разі - цинік, у гіршому - негідник.

Невже не очевидно, що заздалегідь не вивезені, а тому загиблі жінки, діти та люди похилого віку з Бучі, Бородянки, Ірпеня, Маріуполя - повністю на його совісті? Натомість близько сотні депутатів, дружини депутатів та наближені до влади виїхали заздалегідь. Їм країну не треба боронити. У них індульгенція від обов'язків громадянина та алергія на війну.

І якою ж треба бути паскудою, щоб говорити – мовляв, усі розбіглися б, і Україну взяли б за три дні! Виходить, у країні немає патріотів, немає армії, а стримують ворога українці лише тому, що Зеленський наперед не попередив про вторгнення та не дозволив усім виїхати з країни? Продовжуючи при цьому демонстративно спрямовувати левову частину бюджету на "Велике крадівництво" та іншу піар-лабуду. І це замість того, щоб ще з жовтня 2021-го (тоді вперше союзники попередили про вторгнення) будувати капітальні фортифікаційні споруди по всій лінії кордону, форсувати ракетну програму, евакуювати найуразливіші верстви населення та мінувати найбільш проблемні ділянки місцевості.

Такі слова – плювок в обличчя українцям та повна неповага до своєї армії, своїх громадян та своєї нації. За такою логікою можна сказати: "Ми здали Херсон, щоб не здати всю Україну..." або "Ми будували дороги, щоби противнику було зручніше наступати". Чому прямо не сказати правду: "Я не вірив у повномасштабне вторгнення, і переконав мене в цьому Єрмак, який одноосібно займався російським напрямом". А правда саме така.

І останнє, що стало для мене тригером у цьому крику душі. Фраза (дослівно): "...тоді я б втрачав 7 мільярдів доларів на місяць, починаючи з жовтня минулого року."

Який, бл... Я? Мій генпрокурор, мій уряд... І це у парламентсько-президентській республіці! Йдеться в цьому випадку про те, що раніше сповіщення про неминучу війну могло врятувати життя сотень українських дітей, а він дбає про гіпотетичну втрату гіпотетичних грошей. Капець...

Не скажу, що все робиться неправильно. Особливо мене тішить МЗС після того, як Єрмака все ж таки відсторонили від його безпосереднього керівництва. Професійно діє армія, президентові пишуть правильні промови. Не втік, врешті-решт. І не лукавитиму: за кордоном він користується великою медійною популярністю - у тій же Америці його портрети всюди.

Але коли на поверхню вилазить подібні цинізм, зарозумілість та аргументи, мені хочеться після перемоги взяти декого за горло і тихенько запитати: "А тепер розкажи
    https://t.me/Sharpreview/16387

8. Lanktocha

Ну ясно. Стяло питання, яка ціль докорів та агітації, відповідь - гівнометання та докори із піною з рота.
    При всіх мінусах Зеленського, зараз кращий варіант безвладдя чи путінський гауляйтер? Як у мене випадок, говорив лікарю, що такий препарат не допомагає, дає поганий ефект, почув відповідь, що без нього ( без такого препарату ) було би ще гірше, так і тут, при мінусах Зеленського, безвладдя чи призначення путінського гауляйтера краще?

9. Ти ба як всі зефілітики позасовували язики в сраку і мовчать. Тільки придурок планктоша чергову херню несе що б без віслюка зефілітикам красти.
    Альо, кацалапий?

10. Lanktocha

Зараз вибір між 2 не стоїть.

11. Ну, ви зрозуміли, кого воно звинуватило у неготовності країни до війни.
    Нас із вами. Українців, які стояли у кілометрових чергах за зброєю та ішли на танки, воно звинуватило у боягузтві, панікерстві та дезертирстві.
    На весь світ звинуватило. Кожного з вас. Персонально.

Брати Капранови ©

12. Good man

Good man Обычный человек

13. «Натовп ніколи не прагне правди. Він відвертається від очевидності, що йому не подобається і вклоняється помилці, яка спокушає його.

Хто вміє вводити натовп в оману, той легко стає його королем.

Хто прагне врозумити його, той завжди є його жертвою.»

Гюстав Ле Бон. «Психологія масс», 1895 рік

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От Порошенко в 14 році на цьому і зіграв.
    Йому вдалося обманювати, але на виборах-19 його копнули в сраку.

Ждьом-с...

15. А якої правди не хотів народ у 2014?

Ждьом-с...

16. Lanktocha

Всі правдиві обіцянки перед "вадінтур", що долар по 10, АТО триватиме декілька годин?

17. Якої правди не хотів?

18. Такої

20220820_215113.jpg

19. Lanktocha

А кому "Євангеліє" від чорноволохів і крокодилячі сльози порохоботіві.
    Вже пояснював, як раССєюшка звинувачує польських масонів, австрійський ген.штаб, США, що вносять якийсь роздор, але не визнають, що самі щось роблять не так, аналогічно порохоботи, буде визнання, що і самі не такі робили дії, неправильну агітацію...?

20. Тільки планктоша"такой молодий і осел впєрєді".

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)