Україна – Росія - Білорусь

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Sobaka, 17 лют 2010.

?

Об’єднання Україна – Росія - Білорусь

1. Да

17 голосів
    30,9%
  2. Нет

37 голосів
    67,3%
  3. Не волнует

1 голосів
    1,8%
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

ДАЛЬНЕВОСТОЧНИК,ти класно наїхав на сраний город Чернівці,і на черовіцких дописувачів.Класно оперуєш цифрами,але випустив одну маленьку деталь,шо чернівецька обл.найменша в Україні,то це є не зовсім умісним.А з маріупольського неба я не сміявся,просто людина класно написала,ти уважніше прочитай.На чужому горбу в нас не дуже сидять(в тому числі і я),основною інвестицією області є заробітчанські гроші з Євросоюзу.І якщо подивитись на мат.становище людей(не олігархів),то воно у нас набагато краще.Не треба багато говорити хто у нас був той знає.:preved:

• Подобається Подобається x 5
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мама с папой не всех в детстве учили вежливости...Вы постарайтесь хоть своего сына научить - к незнакомым людям обращаться Вы. ;)
    А что до "заробiтчан" - и их грошей - я вообще не о том - повторю для Вас - я о налогах (бюджете) - который платят в области - и о том, как они распределяются. И о том, что если не отбирать у дончан их деньги - в пользу - в том числе и Вашей области - смотришь - и экология в Мариуполе лучше станет. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

ліпше так,чим з Росією і Білорусією.
    Р.S. А Будапешт дуже гарний- дарма ви так!!!

4. Igor_Belarus

Igor_Belarus Active Member

Привіт всім! Дозвольте і мені як представнику Білорусі сказати кілька слів.
    У нас часто кажуть: "Ми нікому не потрібні: ні Європі, ні Росії". Воно так і є. Але хіба це погано? А хто НАМ потрібний? Польща? Україна? Літва? Та ж Росія? Не думаю. Ми чомусь хочемо, щоб нам допомогали. А самі що? Невже в нас немає розумних людей, які зможуть побудувати нормальну державу? Є. Тільки їм потрібно дати цю можливість.
    Дружити з сусідями - треба. Співпрацювати - треба. Але навіщо всім штовхатися на одній кухні, коли у кожного є своя?!

• Подобається Подобається x 13
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Igor_Belarus
    Вітаю! Тут Вас пам"ятають!

Мушу сказати, що Ви натрапили на провокативну "тролівську" гілку, але прошу, пишіть. Білорусам ми раді.

6. Igor_Belarus

Igor_Belarus Active Member

Дякую, Борисе! Я вас також вітаю.
    Так, гілка і мені здалася тролівською. Хоча цю тему досить часто піднімають скрізь.

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

8. premium

premium Well-Known Member

Дальневосточнику, запам'ятайте, що не Донбас і Одеса кормлять Україну, а Україна кормить Донбас і Одесу!
    А цифри, наведені Вами, це лише відображення цього процесу.
    Наприклад, Одеса (також Іллічівськ, Южне) отримує портові і митні збори за товари, які переправляє через ці порти ВСЯ УКРАЇНА.
    Донбас споживає ресурси, причому вкрай бездарно, які добуваються з надр, які належать ВСЬОМУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ.
    А Дніпрогес, та безліч заводів Донбасу, будувались робітниками зі всієї України, в тому числі нинішніми пенсіонерами, які, в тому числі, в Чернівцях проживають і отримують пенсії з бюджету. А ще, багато які з цих заводів, будувались за рахунок селян, в яких відбирали все до останньої зернини і таким чином зморили голодом.

Останнє редагування: 18 лют 2010
    • Подобається Подобається x 7
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Это очень интересная история.
    Я правильно понимаю, что к строительству этих объектов кроме жителей УССР больше никого не подпускали?

• Подобається Подобається x 4
  10. premium

premium Well-Known Member

В даному контексті не має значення кого там ще підпускали до будівництва.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, Шановный!
    ОЧЕНЬ большое значение это имеет.
    ОГРОМНОЕ значение.
    Именно в данном контексте.

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ой, в чем проблема? Переезжайте в Донбасс - плавьте "дарно" металл, добывайте из "всехних недр" уголек - а мы переедем дышать чистым воздухом - и покрикивать - вы НАШИ недра там разрабатыветет, НАШ металл выплавляеете! Кстатаи - заодно будете пить вместо нас непригодную к питью воду - и дышать отравленным воздухом...Очень ЭТО поднимет Вашу самооценку и патриотизм... Welcom! :preved:

13. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

Конечно с бюджета, причем с бюджета украинского народа. А сколько из жителей западной Украины работает за границей, в частности, в Польше, и кормит их бюджет? Очень много людей, которые живут на западной Украине работают заграницей и ни копейки не платит в бюджет. А потом хочет пенсию заработанную другими…

может рабочими СССР??? А украинскими рабочими уже ничего и не строится.... Ах да, забыл, украинцы ездят на заработки... может для панов в польше чет делают?

• Подобається Подобається x 2
  14. Geograf

Geograf Меломан

Ну дивіться як вдало дописувач вибрав нік;)

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

А в Вас так від 1939 ще не попустило? :) Что ли ?

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не звертайте уваги, Агатон. Москалів від одного слова Польща коробить.
    Видно добре насолили. Українцям ще вчитися і вчитися...

• Подобається Подобається x 6
  17. - а что форумчанин Sobaka в 1939 сделал? о_О Не скрывайте от общественности! Все имеют право знать.

Строят украинцы много по всему миру, а кое-где в особенности. Для панов в Польше, для господ в России, для донов да сеньоров в местах их обитания, что зацепило?

• Подобається Подобається x 1
  18. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

Зацепило, что не для своих сограждан.

• Подобається Подобається x 1
  19. - поляка зацепило, что украинцы не для своих сограждан? Странно. Мне вот всё равно, вернее, я рад, что смог дешевого и неплохого плиточника с ЗУ нанять, а строит ли он что-то у себя - не знаю, ему виднее...

... і ще раз вчитися (с)
    Живите век, Pedro! :) Не меньше.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Особисто собака нічого не зробив. Але якщо приглянутись на його аватар, то він асоціюється з нацією, яка в той час пролила багато нашої крові. Так що не прикидуйтесь ігнорантом і не звинувачуйте Агатона. Він як завжди, правий.

а де твій аватар? :)