Україна – Росія - Білорусь

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Sobaka, 17 лют 2010.

?

Об’єднання Україна – Росія - Білорусь

1. Да

17 голосів
    30,9%
  2. Нет

37 голосів
    67,3%
  3. Не волнует

1 голосів
    1,8%
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Точно. Вибачайте, забув. Ви горщиками торгуєте?

• Подобається Подобається x 2
  2. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ні не вірю, бо Албанія не член ЄС. Але ви, мабуть, самі дурницю придумали, самі себе і відповіли. Може ви підтягнете спочатку свої знання про ЄС, а потім будете вступати в дискусії???
    [/QUOTE]
    Продовжувайте радувати вашими глибокими познаннями, хто кого ставить чим та таке інше.
    [/QUOTE]
    [/QUOTE=Читатель_Обкома;594436]
    Лучше конечно в Ираке... в Косово..в Афгане (в перспективе)...все больше денег за похоронку дадут....
    [/QUOTE]
    Щоб ви знали, в Ірак був конкурс 10 людей на 1 місце. І шли туди тільки найкращі .Так, за работу там добре платили, так шо людина, приїхавши звідти могла собі квартиру купити. А в Чечні задарма люди гинули та заробляли тільки каліцтва фізичні та психічні. Я вже не говорю про моральний бік. Тільки за 2 чеченські війни в результаті російських воєних дій було винищено до 40 тисяч чеченських дітей, громадян Росії, доречі. Українці таким в Іраці не займалися. А взагалі з ким я дискутую? Для вас же головне, хто кого чим поставить. :bad:[/QUOTE]

• Подобається Подобається x 11
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Все вірно. (не розкидайте перли перед свинями).:)

• Подобається Подобається x 7
  4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Цікаво.
    А вот якось не збірається, хоча є ціла купа інтересів далеко не згідних. Та ще між Францію і Британню, Німеччиною і Францію ітд.
    Мабуть це важко зрозумити, але колись - ще у 60-тих, у тих країнах помитили, що жоден принцип не працює краще ніж win-win.
    І слава Богу - так є досі.
    Тут покі нихто никого "раком" не ставляє - ані хворої нині Греції, ані маленьких Прибалтів.
    Навіть не уявляєте собі, як смішно звідси таке плювання читати.

• Подобається Подобається x 12
  5. Gron

Gron тафгай

Звідси теж.
    Не бридко, а саме смішно.

• Подобається Подобається x 8
  6. Boris_Kiev

Ну хо Ви хочете - наш чу пермяк вчився на читателя, а не на пісателя.
    Четвертий рік "газує" в калюжу, звідти й тепличний ефект на землі.

Ось тут ілюструються його дитячі роки. :)

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Вже дістали тим об"єднанням"Слов"янський союз",з москалями мати шось до діла,лишіт мене гет.:haha::haha::haha:

8. nikolas

nikolas Well-Known Member

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не мужик, так слона ты не продашь... (с)

С такой установкой вы хоть десять раз объявите независимость - равноправных отношений вы не установите. Увы.

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Я так понял, вся проблема в том, что в Чечне платили контрактникам мало.

• Подобається Подобається x 1
  10. Gron

Gron тафгай

А з дописуючих на ЛФ, на відміну від пр-ов, ніхто нічого непродає(гтс, порти..)

Нє.
    В Ірак, фахівці ідуть, хто військову службу, професією обрав, та ще разом із світовою спільнотою, а в Чечню, крім контрактників, ще строчників на убой посилають, не к ночі буде сказано, як разом з вами були б і наші хлопці гинули, незащо.

• Подобається Подобається x 7
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ТА НУ? о_О
    Блін, чого я дурень в Ірак не поїхав... Мабуть конкурс не пройшов... 1 до 10 ... :haha:
    Мила Tanka!
    Максимальний тармін перебування в Іраку складав 6 місяців. Контрабас отримував мінімальну "зарплату" 670 американських рублів. Яка, в задницю, квартира? Чому черга 1/10...? Та тому, що таких грошей в Мухосранському гарнізоні цей контрактник не заробить до скону. А Вам відомий розмір "вдячності" за мандрівку в Ірак? Сьєрра-Леоне? Ліван? А Вам відомо, що контнгент вертолітників в Ліберію не могли добровільно набрати? Не хотів вертолітник добровільно в Ліберію їхати, хоч ти трісне! І на рахунок "найкращих" можу просвітити, але не хочу ганити нормальних пацанів, честь знати яких мав десятками...

• Подобається Подобається x 4
  12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_Оо_О
    А опчему только сорок тысяч?А не три милльона?Или у "Кавказцентра" большие цифры не высвичиваются?
    А чем украинцы в Ираке занимались?;)
    Не помните...как из раку пару полковниклв затримали с огромными суммами долларов?Если мне память не отшибло...то где то 600 тысяч долляров?Не бось за "красивые глазки"?:nea::nea:

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Конечно!!!Конечено!!!Кто же спорит то?????о_Оо_О
    А чего в зону ЕВРО Польша до сих пор не вошла...;) рылом не вышла...али как?:haha:
    Сколько лет уже хочет...да что то не получается....:dntknw:
    Так кто кого раком ставит?:tongue::tongue:
    А Вы Аготон верьте ...верьте..что Польша равноправный член ЕС....
    как сказал великий русский поэт..."надежды юношей питают!":tongue:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    Добрый вечер, с вами я Жорик Вартанов Сев-Кав ТВ!

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот ТАКая интересная тут табличка...
    Из которой видно, что Донецкая область в доходах - 1,4 млрд.грв - а в трансфертах (возврате в область) - 306 млн. А Черновецкая область - 129 млн. доходов - против 212 млн. трансфертов. Откуда, хотелось бы знать, взялись эти 100 млн?!? Уж не с того ли "отсутствия неба" в Мариуполе? С того самого... Вот ТАК славной бюджетной политикой выросло славное поколение сидящих на чужом горбе безделников-учителей жизни, плюющих в работающих на их благополучие людей. Действительно, давно пора перейти на принцип - ЧТО ПОТОПАЕШЬ - ТО ПОЛОПАЕШЬ. Смотришь - в Мариуполе экология улучшиться - а в Черновцах начнут работать, а не сидеть нахлебниками! :good:
    Вот тогда - все вместе - и посмеемся - от души...

• Подобається Подобається x 5
  16. Gron

Gron тафгай

А как Мариупольско-Бойко -Ахметовские предприятия, влияют на моё личное благополучие?
    Про Черновцы, не знаю.
    Галимые изделия, галимых заводов, конкурирующие с Китаем, только из-за логистически короткого плеча и обрушения, приснопамятного п-а, нац валюты.
    Там чего, силиконовая долина, или галимый уголь уже научились на "передовых" предприятиях, в пыле-угольную смесь переделывать, что б на газе экономить?
    Повысить зп работающим и вся продукция не конкурентно способна в момент, бо качество, нафиг, никакое.
    А чего из этой стали/чугуна в Черновцы попадает, Мерседесы, турецкая сантехника?
    Кормильцы....

• Подобається Подобається x 6
  17. Дальневосточник

Простие - а до чего тут Ахметовы-Бойки и иже с нмими??? Я ведь - о БЮДЖЕТЕ, а не о "донецких". Кстати - Одесса тоже отдает в два раза больше - чем получает...У Вас, я ТАК понимаю - все пучком в городе - денег не надо....Народ этим доволен? Хотите сказать, что стоки от Припортового завода, нефтеналивного терминала -и прочее в том-же духе просто благотворно влияют на Черное море у берегов Одессы? Полагаете - лучше кормить деньгами. отбираемыми из Вашей области Черновцы - а не вкладывать свои деньги в экологические проекты у себя - что бы "черновецкие дописувачи" в следующем посте написали - "засранное море у Одессы - ехать надо в Турцию".... Подумайте над этим!

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

І це зробить партія ригіонов?
    Екологію скрутить, пристібне до радіатора і змусить "виправитися" ?

Щось пригадується, 5 років тому наводили цифри державних дотацій у східні області. Чималенька сума.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Оффигеть.
    Да это натуральный геноцид!!!
    Откуда инфа?

• Подобається Подобається x 2
  20. Дальневосточник

Там - в первом моем посту - ссылка на табличку - 2009 год. А что до - сделает или нет что-то пр - не знаю. Ющенко+Тимошенко (ну+бют) - не сделали. Посмотрим на этих теперь - и сделаем выводы :)

а де твій аватар? :)