Україна-Польща. Стратегічні партнери,чи ....

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 23 тра 2008.

1. Agaton

Agaton Well-Known Member

розпачливий заклик журналистів Газети Польської -
    Дайте зброю Україні !

http://niezalezna.pl/58814-bron-dla-ukrainy

• Подобається Подобається x 2
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

В версію Анодина - Міллер не вірить вже нихто, але це вже не має значення. Це такий, скажем, спектакль с первіркою на лояльність.
    Не в Росії, а у Польщі.

Та я і з самого початку говорил і зараз могу повторити.
    Бажання і прететнзії к противнику (Росії) безглузді, докі в себе не наведеш порядку.
    Хто має переживати за це, що в себе не працює командування, розвідка, постачнання ітд . Що ніхто не хоче нічого пояснити і нічому не вчиться? - Противнк ???
    Та він ще буде цей бардак годувати, інколи висловить своє співчуття, запропонує допомогу ітд.
    А ми подалі спимо "стоя" і вибіраємо тих же самих людей, які сто разів доказали, що держава для них - не більше ніж ігрушка, гроші і кар"єра.
    І ще дураків як прикрашення, щоб за сумно не було.

Бачите деякі вітчизняні аналогії?
    Мабуть і правільно.

4. Darrel

Darrel Well-Known Member

5. Darrel

Darrel Well-Known Member

А как Порошенко собирается объяснятся с польским МИДом по поводу того, что военные и добровольцы всячески препятствуют выезду польской диаспоры из Донецка??? http://spolotko.livejournal.com/35846.html Это серьезный международный скандал, который пока, видимо, никто не хочет выносить в СМИ. Как надо было упустить ситуацию, чтобы в такой сложный момент, когда требуется поддержка Польши и других стран ЕС, настолько себя дискредитировать! Кто вообще решает что-то в этой стране, Порошенко, Полторак или "патриоты" из добровольческих батальонов, которые взъелись на поляков и не пускают их из Донецка во Львов и в Луцк?

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

це не є офіційна думка польського МЗС, це знову ж таки написано на лубянці, а якийсь беділ розносить то гімно по всьому їнету..

• Подобається Подобається x 1
  7. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ні одного слова про це в польських ЗМІ не бачив - ні "урядових" ні опозицийних.:dntknw:

8. Bym

Bym миється в бані

Привет всем!

9. Bym

Bym миється в бані

Какие новости в славном граде Львове?

10. Remm

Remm New Member

Ув. форумчане! Кто ответит на вопрос: по закону реституции Польша хочет вернуть земли принадлежавшие ей до 1939г, хотят ли этого сами жители этих земель и будут ли у кого-то спрашивать? Я могу понять отдать земли, но как отдать земли с людьми?

• Тупо Тупо x 3
    • Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  11. manur

manur Well-Known Member

Наскільки я зрозумів, не Польща, а окремі її громадяни... не землі гамузом, а окремі конкретні ділянки, які належали їх предкам.

Як на мене - фігня повна. Таким же макаром купа українських громадян може виявити претензії на земельні ділянки своїх предків на території Холмщини і Надсяння.

Таки м самим макаром купа німців може виявити претензії на земельні ділянки своїх предків на території заходу і півночі Польщі.......

• Інформативно Інформативно x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

навіть не вартує уваги.
    Єдине правильне рішення - відпрвити в баню на вічно москальського провокатора.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, українці вже дістали ті землі якими вони володіли при Польщі? Наприклад моя родина володіла багатьма гектарами землі.
    Тут вже Полковник колись лякав що поляки заберуть квартири і будинки в Львові якими вони володіли при Польщі. Я казав нехай забирають. Але спочатку нехай відправлять на родіну кацапів, які окупували ці будинки в 1939 році і які мордували як поляків так і українців.

• Подобається Подобається x 2
  14. Gron

Gron тафгай

А чому мовчать ?
    Нє, може чекають чогось.
    А взагалі реституція це гарна справа.

15. avatarwin

я так само думаю , і пройде вона таким чином як у ЛИТВІ. Ми надіємося хоч якусь компенсацію отримати за наші конфісковані 100 моргів поля

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви багата пані!!!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О В вас була власна мережа моргів?

• Смішно Смішно x 1
  18. manur

manur Well-Known Member

Морг (нім.Morgen, пол.Morga, Morg, Jutzyna) — середньовічна загальноєвропейська одиниця виміру площіґрунту, переважно у рільництві для вимірювання земельних наділів (має стільки-то моргів поля). У давнину визначала площу, яку одна людина здатна зорати, скосити одним запрягом коня протягом робочого дня: вд ранку до полудня, відси й назва: "морген", тобто "ранок". Залежно від місцевосці, грунту, запрягу становила 0,33-1,07 гектара. Використовувалась з XIII ст. на землях України, що належали до польського королівства, Литовського князівства та у Західній Україні до 1939 р., тепер неофіційна.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Морґ_поля

19. avatarwin

не у мене особисто а у моїх прадідів і дідів - а що?

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  20. manur

manur Well-Known Member

В запитанні підтекст був щодо тих моргів, де не зовсім живі люди зберігаються:)

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)