Україна-Польща. Стратегічні партнери,чи ....

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 23 тра 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А-га... То, сцуко, Трамп винен, а не Потрох...
    Тепер всьо стало на місці... Як Сонце з-за хмар... Як книжку ліхтарем присвітили... Як вальцманоїдам повірив...
    А що там Вальцман казав про летальну зброю, яку йому давали? Лишіть мене в окопі без зброї?
    То чого ти тепер шмарклі рукавом розмазуєш?
    Слава Вальцману вам, вальцманоїдам, треба голосніше кричати. Може народ забуде, хто здав Україну...

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну Зелупа ще не здав, але дуже старається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даремно ти мені ставиш під цією фразою "тупо". Ти ж бачиш, всі прихильники Зеленського спокійно це читають і мовчки реагують.

І вони знають, що треба мовчати, а ти не знаєш і тому виглядаєш мяко кажучи, як Івась з конопель. :))):))):)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, закусувати треба. Не прикидайся кацапом. Закусуй чим попало і не трампкай.:))):mocking:

5. MayorMayor

Елементарно. Згідно з заявою Зелупи, рашка зараз контролює 26 відсотків українької території. 603628*0,26=156943 км. кв. 156943-43000=113943.113943/43000=2,65 рази. Правильна відповідь: у 2,65 рази більше, або на 113943 км. кв.
    Посилання на Зелупу: https://24tv.ua/ru/vladimir-zelenskij-skazal-skolko-procentov-territorii-ukrainy_n2487688

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Я с вас (порохоботов) охреневаю!
    Верховный главнокомандующий непосредственно не отдаёт приказы
    ефрейторам, сержантам, капралам, старшим матросам и т.д. и т.п.
    на проведение мелких диверсионных операций.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є таке висказування: програний бій - не значить програна війна.

Бачу у порохоботів вже настрої, як у Світана, що всі вже просять здатися і піти на поступки.

8. VasMT

Нє, борець з енурезом, ти помиляєшся. Що робить ССО не знають ні СБУ, ні ГУР. Не кажучи вже про пересічних громадян... Тому як можна коментувати те, про що не знаєш? Знають лише вальцманоїди...

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

https://forbes.ua/war-in-ukraine/ya...inu-dva-roki-viyni-v-grafikakh-23022024-19442

10. MayorMayor

11. MayorMayor

12. VasMT

Я не розумію мову окупанта.

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаєш я не охрєнєвав, коли зебобіки писали про те, що Порошенко послав моряків в море і всі вони потрапили в полон?
    Тепер нехай їдять то гавно.

14. Та перестаньте сперечатись з казахом.
    Він не українець. Він заробітчанин.
    Хто більше платить, тому і служить.
    Ющенко і Порошенко поховали його мрію про сересер.
    Щодо здачі території, то Крим здав його любимий крадій шапок.

Спитай васю про кацапську медаль за Крим - яким числом датована.
    Послав би його подальше і мав би спокій.
    Там не лікується.

Останнє редагування: 2 бер 2024
  15. VasMT

Putin the only winner as Poland’s Tusk flounders over Ukraine border fight.
    For one thing, there is no evidence to support Tusk's claims that Russian — or even Ukrainian — imports are to blame for the Polish farmers’ woes. As recently as January another EU country, Latvia, pushed for a bloc-wide ban on farm imports from Russia and failed, after other capitals argued that it would be too costly. (Russian food, unlike energy and some other exports, is not subject to Western sanctions. EU countries like Spain and Italy are still big buyers).

Tusk’s announcement is “just to show farmers that something is being done,” said Jakub Olipra, senior economist at Credit Agricole Bank Polska, adding that it wouldn't make any practical difference.

And as Tusk flounders, the farmers' anger has deepened the rift between Warsaw and Kyiv.

The only winner of the trade war between the two allies is Russian President Vladimir Putin as he projects Russia’s power as the world’s leading grain exporter and uses it to isolate Ukraine.
    https://www.politico.eu/article/vla...6gHi7AK1COij7fLwoP_yQ-1709709776-0.0.1.1-1493

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Анекдот та й годі. то ви дуже стараєтесь! Вангуєте щоденно так, що ригачка скоро нападе)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

етапанятна

Єдине що цікавить мене особисто - хто є власником цього збіжжя? Питання замовчується.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачу, ти не знявся з ручника.:)))

20. MayorMayor

Дурепо, від продажу майна я втрачаю десь до 250 тисяч доларів. Чверть мільйона. То ти кажеш, що я стараюся завдати собі збитків?

а де твій аватар? :)