у наших порохоботів пішли в хід суто кацапське іпсо. Тобто Сирський був не москаль, коли звільнив пів-України, а тепер щоб забруднити ще трохи Зеленського, вони починають навіть бойового генерала паскудити. Це точно кацапська контора на ЛФ...Я не можу повірити, щоб нормальні українці не розуміли, що вони таке кажуть.
Не тобі, засранцю, судити. Де ти, а де Зеленський. Які він вирішує питання, а які ти, біженець всратий. І яка в нього відповідальність...Ти навіть своє слово не можеш втримати: їхав-їхав за кордон, і знову на форумі, бізнесменчик. Чи може не можеш прожити без 7 долярів, що як кажуть виплачують кацапським тролям, які разносять хуйню про Зеленського по мережам? Я давала відео Шейтельмана, де він про ці ботоферми розказує.
Я керував. Доволі великим з"єднанням. І мій командир українець. І його начальник українець. І його начальник українець. І сухопуткою командує українець... Ти ж не йдеш, от і нема кого призначати на міністра оборони і головкомом. А недоофіцерик втік.
У тебе якийсь комплекс меншовартості. Те, що президент/верховний - жид - фігня, міністр оборони - татарин - фігня, що проживає не в Україні, головком - кацап - фігня. Зате я - майор. Я не під'юджую. Насправді, це є сумно.
А чого в тебе грошей менше, аніж в Пінчука, менше ніж в Ахметова, менше ніж у Жеваго? Чи в щирого українця мізків менше, аніж в єврея, татарина чи в москаля? Чи крім води вкрасти нічого?
Нє, тяжолоє наслєдіє савєцкого прошлого. Я ж Казахстану в Стрий приїхав. Яка перспектива у переселенця? От і пішов, там де думати не треба і можна жити за рахунок карєннова насєлєнія.
Нє. Я злякався труднощів. Інакше би пішов у львівську політуху, замполітом. Вибрав командне, з саперним нахилом.
Глибоко лизнула... Дурепо, я й зараз їду.Десь дні зо три. А потім ще приїду. Бо нерухомість ще не усю продав. Так що- не треба заздрити.
Керовнік, блядь Вчи термінологію, сапьор. Військове з'єднання Військо́ве з'єдна́ння — військове формування постійної організації в збройних силах, що організаційно входить до складу об'єднання. Стандартно під цей термін підходить тільки дивізія. Само слово «з'єднання» позначає — з'єднати частини. Штаб дивізії також має статус частини. Цієї частині (штабу) підпорядковуються інші частини (полки, батальйони). В цілому це є дивізія. Проте у ЗСУ основу складають бригади і статус з'єднання має бригада. Це відбувається в тому випадку, якщо до складу бригади входять окремі батальйони і роти, кожен з яких сам по собі має статус частини. Штаб бригади в цьому випадку як і штаб дивізії має статус частини, а батальйони і роти як самостійні частини підпорядковуються штабу бригади. До речі, одночасно в складі штату бригади (дивізії) можуть існувати й, так звані, лінійні батальйони й роти. Отже, одночасно в з'єднанні можуть бути батальйони й роти, як підрозділи, і батальйони і роти, як частини. Зовнішніми ознаками з'єднання є: наявність власного діловодства, розрахункового рахунку в банку, поштової та телеграфної адреси, власної гербової печатки, таємного та нетаємного діловодства, права командира з'єднання віддавати письмові накази, відкритого (1 аеромобільна бригада) і закритого (в/ч А 0220) загальновійськового номерів.
Премьер-министр Польши Дональд Туск обещал гарантировать поставки помощи в Украину на фоне протестов фермеров и дальнобойщиков на границе между двумя странами. https://www.golosameriki.com/a/pola...iveries-hold-talks-on-border-row/7498481.html „Мы им обещаем-обещаем, обещаем-обещаем, а им всё мало!“ Михаил Михайлович Жванецкий