Щодо віри ніхто не примушує ходити католіка у ортодоксальний храм, та навпаки. Я взагалі вважаю, що ортодоксальної церкви московитів в Україні не повинно бути
Тепер щодо Пілсудс кого чи Бандери. У США була громадянська війна. Але те, що були Грант та Лі не завадило американцям жити в одній країні. Історія, неоднозначна і кривава, не завадила полякам прийняти мільйони українських біженців. Чому ця історія повинна заважати жити у мирний час?
Оце і вибішує. З кацапами, які вбивають нас зараз, значить, "мір і в воздусях благорастворєніє", а с поляками, які зараз допомагають, тягнемо обиди вікової давнини.
Є слова "Станем браття в бій кривавий від Сяну до Дону, в ріднім краю панувати не дамо нікому". Тим, хто буде вішатись на шию окупанту, рівень життя та умови, як у Варшаві не будуть. РПЦ - такий собі Православний Шаріат. Бачив інформацію, що російські "вори в законі", заборонили зекам, в тому числі українським, воювати за Україну. Вартує таких послати вслід за російським кораблем.
Ланктоша, коли Ви пишете, у мене также відчуття, що ви марите. При чому тут "окупанти" якщо річ йде про добровільне з'єднання? При чому тут "життя у Варшаві", коли я вів річ про безпеку у подальшому та про подальші війни з кацапами? То, що москальська "церква" це збіговисько пі@арасів у поганому сенсі я постійно кажу. А щодо "злодіїв у законі" це взагалі до чого?
Экономические различия севера и юга одного государства гораздо легче преодолеть, чем исторические разногласия между Польшей и Украиной. А в итоге север отдоминировал юг. Глупо сравнивать отсутствие противоречий в конфликтах, где есть четкая проигравшая сторона и победившая, с конфликтами, где таких сторон нет. Это и в политике так и между людьми тоже.
Беннет рассказал историю своей семьи, глава бундестага склонила голову. В кнессете почтили память жертв Холокоста Глава правительства рассказал о судьбе Эли – деда его жены Гилат Беннет. «Он так и не смог простить себя за то, что не защитил свою мать и двух своих братьев, убитых поляками», – сказал Беннет. Вот это новость от Израиля.
Дуда: Між Польщею і Україною не буде кордонів View: https://www.facebook.com/100006889609351/videos/5029701553751614/
Тогда это будет не львов а лемперт. Отсутствие грагицы сделает польшу более притягательной для украинской молодежи и начнется скрытая эмиграция наиболее образованой молодежи, такая утечка мозгов. Ге думаю что это выгодно украине. Полякам - однозначно
Порошенко президентом, Зеленского на сцену, кацалапого за решетку, Василия закодировать, пациент Рабинович в своей палате, а Планктоша будет ему передачи приносить в виде борща в банке от борщеварочки. Эх, не жизнь, а лепота.
Що стоїть за риторикою Пєскова про те, що Польща посягає на територіальну цілісність України? В Кремлі вирішили утнути щось оригінальне і викинули нові перли. Сьогодні Пєсков, який є прессекретарем Путіна наговорив такого, що розсмішило весь світ. Він заявив що Польща спить і бачить як захоплює частину території України. Але і це щене все, бо така позиція є неприйнятною для Росії і стврює для останньої загрозу. Також Пєсков пожалівся, що Варшава ніколи не хотіла дружити із Росією, а зараз і зовсім стала ворожою. “Те, що з Польщі йде дуже ворожа риторика в останні місяці – вона традиційно давно не була дружньою, але в останні місяці вона стала ворожою, і те, що для територіальної цілісності України з Польщі може надходити загроза, – це очевидні факти”, – сказав Пєсков. Така риторика Пєскова свідчить про те, що бункерний справді виношує плани оголосити 9 травня війну НАТО, оскільки ніяк не може знайти причину для загальної мобілізації.