Що найчастіше приходилось перетинати - україно-білоруський кордон, там інша специфіка, дуже ймовірний додатковий прикордонний огляд у Хотіславі, опасаються там людей із західної України, тим більше прикордонні служби підчиняються КДБ. Щодо продуктів, там хіба що ліміт, перевозити не більше 5 кг. овочів чи фруктів на особу і не більше 1 л. алкоголю, ну хоч офіційно. Щодо перетину польського кордону - на даний час ще не доводилось це робити.
Ех-х,ще б памятник Стефкові Бандері і героям УПА в Варшаві поставити і усьо...можна й спокійно помирати(мені).
Для чого у Польщі ставити памятники нашим історичним особам? Хтось збирається відкривати у Києві памятник Пілсудському, меморіал АК?
В мене мінімум четверо знайомих отримують закордонні пенсії. Один за французький легіон, один в Іспанії, один в Португалії, і один в Британії. І це без асоціації, як вальцманоід пише.
Нє,не буду спішити...почекаю поки Стефця не привезуть з Німеції і перехоронять в Україні,а чи то навіть ві Львові на Личакові.Тут я свого часу,в 1979-м,однокурсника,Володю Івасюка хоронив єм! Давно то було,але таки Було!
Івасюк, діду, українець. Навіть не так, УКРАЇНЕЦЬ. А Бандера жодного дня не був в Україні, після вбивства Перацького.
Хлопе,"сядь на-дупу і не-перди" тут...українечь казахстаньшький! А де будеш похований сам,га-а...десь за порєбриком ,як груз 200,шо нє?Га-а?
Діду, все буде фест, перша кляса. БудУ тлумив ті катрени де бачив їм. Аби тіко Бандеру до України не завезли. Дуже смєрджє.
Васильку,же не відпустять на Домбасі,то ще не біда...На Заході Автономна Галіция може не прийняти,о-о! Та Вам й не потрібна вона,шо нє,щоб Вас тут копали в-дупцю? Бандеру привезуть,свято велике буде,понапиваютьсі хлопи і...почнуть шукати задницю,щоб си файно копнути!
Галіція - фейк. Не є жадної Галіції. Є купа рогулів, що калатає пеньонзи. Їм всратисі на Галіцію. Аби доляри були. Подивітсі на Миха. Вже пририхтувавсі. Землю під Варшавов взєв, картку полЯка зробив си. Рихтуюсє хлоп.